![]() |
|
mediaportalzdravím chlapi ,mám prosbu ,nemáte někdo odkaz ke stažení na plugin mediaportal pro enigmu 2 sh4?Projel jsem ABforum ,hledal přes google ale vždy jsem našel jen odkaz s příponou ipk a to nemohu do Vitamínu dostat přes usb.Přijímač mi usb detekuje i s pluginem v pořádku ale po instalaci a následném restartu se plugin nikde v menu nabídce ani v pluginech neobjeví .Instaloval jsem ts media plugin a všechno v pohodě stejným postupem nainstalováno. Ten mediaportal do toho nemůžu za boha dostat .Díky moc všem za rady.![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
@marksonyMal by ti pomôcť tento odkaz :http://www.file-upload.net/download-8658555/enigma2-plugin-extensions-mediaportal_20140219-r0_sh4.rar.html ![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 080 Galerie: Maneto |
![]() |
|
Manetodíkec vyzkouším a dám vědět. měj se.![]() |
marksony
![]() |
|
Manetozdarec tak jsem to zkoušel a nejde mi to nainstalovat poněvadž je to v raru a já se přiznám že to neumím v raru rozbalit a hodit na flešku.zkusím hledat dál .dík za pomoc .![]() |
marksony
![]() |
|
RE: mediaportalStahni si winzip nebo winrar a po klepnutí na soubor dej" Extrahovat do "a po otevření nabídky označ svou flešku..Famaval 110,E85,Andrew 180x200,Zero 4k,TBS 5927, Zlínský kraj - Kroměříž
|
Danny10
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 1 263 |
![]() |
|
RE: mediaportalTvůj problém se jmenuje SH4, a tak počítej se spoustou omezení a problémů, toto je jeden z nich, mipsel je mipsel. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: mediaportaltak se povedlo přes winrar jsem to do vitaminu dostal .akorát jsem se chtěl ještě zeptat ,je to verze 5.1.2 což je starší .v menu pluginu jsem nenašel aktualizovat tuto verzi na novou .tuším že je ted verze 7.0.0.Fachala by tato nová verze v sh4 nebo nechat tuto starší ?díky všem a hlavně danny 10 a maneto. |
marksony
![]() |
|
@V nastavení pluginuMediaPortal si nastav auto-aktualizaci, pak restartuj Enigmu. Bude Ti nabídnuta hláška o nové verzi tohoto pluginu, kterou potvrdíš na ANO. Pak restart...a hotovo![]() ![]() Ještě si přidej MediaStream, ET portal a určitě IPTV Player. ![]() (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
@V nastavení pluginu IImísto toho ETportal bylo myšleno TSmedia atd.![]() ![]() (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
marco37čau no tak nastavený autoupdate v pluginu mám ,restartoval jsem enigmu,přijímač mi hned nabídl verzi 7.0.0 ,potvrdil jsem ano,stahovalo se a naskočila hláška že je nová verze úspěšně stažena a znovu jsem dal restart enigmy.Problém je však v tom že se nová verze vůbec nenainstalovala a stále když kliknu na plugin mediaportal je to pořád ta stará verze a hned mi to zase nabízí novou ale zase se neaktualizuje a tak je to pořád dokola .Možná ta nová verze ani do sh4 openpli nejde stáhnout.nic zatím to nechám .díky za pomoc.měj se. |
marksony
![]() |
|
Udělej toještě jednou. Červeným tlačítkem odinstaluj v sekci pluginů starou verzi Mediaportalu. Pomocí RCC se připoj do Boxu v var/tmp zkontroluj zda tam není starý pozustatek, pokud ano smazat. Potom python/E2/Plugins vymaž pozůstatky složka Mediaportal. Dej restart. Plugin ode mě: (http://leteckaposta.cz/406256526)nakopíruj do var/tmp.V pluginech místní rozšíření dej instalovat soubor z tmp. Nainstaluj a dej restart... ![]() ![]() (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
marco37čau tak jsem to udělal přesně podle tvého postupu a úspěch je poloviční,no když dám menu ,pluginy a remove plugins tak tu novou verzi od tebe 7.0.0 tam mám nainstalovanou ale pokud dám rovnou pluginy tak mi nejprve vyskočí toto:některé pluginy nejsou dostupné:extensions mediaportal(usr/lib/python2.7/sitepackages/crypto/cipher/AES.so:undefined symbol:rpl malloc) a poté teprve jsem v menu pluginů.samozřejmě v menu nová verze není .zkoušel jsem to víckrát a v menu ho pořád nemám.Někde dělám něco blbě,ale nevím co.ještě to zkusím a dám vědět.zatím čau a dík.![]() |
marksony
![]() |
|
RE-marksony, ten TvůjMediaPortal, starší verze nainstaluj ještě jednou a dej vědět, zda to bude bez chybové hlášky po restartu a bude pracovat...Ten ode mě tedy zatím odinstaluj...![]() ![]() (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
marco37ahoj tak jsem odinstaloval od tebe tu novou verzi 7.0.0 a znovu přes flešku nainstaloval tu starou a v pohodě dám menu ,plugins a bez chybové hlášky je mediaportal verze tuším 5.1.2 v menu a v pluginech a šlape solidně.ta stará verze je z toho odkazu co mi poslal Maneto .zatím dík .![]() |
marksony
![]() |
|
RE: mediaportalPre funkcnost pluginu(noveho) ti chyba kniznica.Daj telnet a: opkg update opkg install python-pycrypto |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 560 |
![]() |
|
MediaPortal pre OS WinTak som sa tiež trochu pohral a ako náhradu za Windows Media Center som nainštaloval pre OS Win 8.1 do Toshiby Satellite poslednú verziu MediaPortal 1.11.0 zo 6.4.2015 a som celkom spokojný... Ešte doladiť príjem DVB-S2 pomocou TBS karty a možno MP nainštalujem aj do staršieho HTPC Scaleo s Vistou a Hauppauge DVB-T duálnou televíznou kartou...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 080 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE:marksony= To jsem chtělvědět. Tu starou verzi MediaPortal odinstaluj červeným tlačítkem (klasicky odebrat-odinstalovat plugin). Restartuj E2. Zkontroluj usr/lib/enigma2/python/Plugins - zda tam nemáš žádný zbytek z MP (jinak smazat). Do var/tmp nakopíruj oba soubory které si stáhni ZDE: http://leteckaposta.cz/852758258 .V pluginech boxu nainstaluj pomocí pluginu "SPRÁVA SOFTWARE"/ - INSTALOVAT MÍSTNÍ ROZŠÍŘENÍ, - NAINSTALOVAT (oba najednou), - dej restart E2. ------------------------------Mělo by to jít!!! Byl bych tu dřív, sekal jsem zahradu ![]() ![]() (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
marco37čau, tak supeeer je to tam ,oba soubory jsem nakopíroval a nainstaloval a frčí to parádně verze 7.0.0.díky moc ,bez tebe bych to nezvládl ,jo prosímtě ,vypadá to že se hodně v linuxu vyznáš potřeboval bych ještě poradit něco ohledně EMU ale konkrétnější bych byl až třeba přes mail nebo soukromou zprávu pokud by ti to nevadilo .Jinak zatím díky moc si mi pomohl.měj se a dobrou.![]() ![]() ![]() |
marksony
![]() |
|
![]() |