![]() |
|
Na webu ČT Sport sedm kurtů z Roland Garros live?Zdravím, dneska jsem četl v Blesku (nenapadat tento zdroj, prosím), že ČT by mohla nabídnout na webu přenosy ze sedmi kurtů live. Nevíte, co je na tom pravdy? V minulosti vysílali jen na ČT Sport, ne? Myslíte si, že by dostali lepší balík? Díky za odpověď.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
RE: Na webu ČT Sport sedm kurtů z Roland Garro...Každopádně Eurosport nabídne dva paralelní zápasy na svém prvním a druhém programu. Zdarma v HD kvalitě je dostupný online přes ruské torrent streamy. Perfektní pro všechny diváky, kteří nechtějí utrácet za Skylink kartu a nepřijímají ani Pařízkův multiplex. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: Na webu ČT Sport sedm kurtů z Roland Garro...když srovnám ruský torenty s live vysíláním na webu CT, tak mi naše veřejnoprávní vychází líp. Testl jsem přes MS v hokeji a neměl jsem jediný zásek - a že mám internet hlemýždě :-) |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
RE: Na webu ČT Sport sedm kurtů z Roland Garro...Jenomže u toho internetového vysílání ČT platí tohle:1. Stanice ČT Sport je na internetu zásadně jenom v SD kvalitě 2. U těch speciálních streamů se dopředu nikdy nedá kvalita předpovídat 3. Ani nikdo neví, jestli tam nějaký speciální stream vůbec bude ![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: Na webu ČT Sport sedm kurtů z Roland Garro...Pane inzenyre vy umite stahnout kralika? ........![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Na webu ČT Sport sedm kurtů z Roland Garro...Oprava: Momentálně po MS v hokeji se ČT Sport opět vrátil ke kvalitě 720p. Ale obraz není při pohybech kamery plynulý, což nikdy nebyl. Působí to fázovaně. |
toothpick
![]() |
|
RE: Na webu ČT Sport sedm kurtů z Roland Garro...Tak já web ČTSPORT moc nesleduju, ale kdykoli byl golf tak v 720p. |
tnt
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
RE: Na webu ČT Sport sedm kurtů z Roland Garro...Jo, ale to vysílání klasických programů neustále pendluje mezi SD a HD. Nevím, jestli je v tom vůbec nějaký systém. Občas je v HD dokonce ČT :D/ART. Nejspíš podle vytížení se odpojuje ta volba 720p? |
toothpick
![]() |
|
RE: Na webu ČT Sport sedm kurtů z Roland Garro...Tady toho máte mraky![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 664 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Na webu ČT Sport sedm kurtů z Roland Garro...Tak si to předplať. Můžeš si i nakoupit vybavení za dva tisíce a zaplatit servisní poplatek u Skylinku. My hledáme něco zadarmo. |
toothpick
![]() |
|
RE: Na webu ČT Sport sedm kurtů z Roland Garro...PC a Internet tiež nie je zadarmo bez vybavenia môžeš jedine pozerať z okna![]() Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Na webu ČT Sport sedm kurtů z Roland Garro...No, ale internet má každý. Bez internetu dneska nelze existovat. Bez satelitní televize úplně v pohodě. |
toothpick
![]() |
|
RE: Na webu ČT Sport sedm kurtů z Roland Garro...I bez internetu lze pochopitelně existovat. Nikolivěk v tvém případě. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 257 |
![]() |
|
RE: Na webu ČT Sport sedm kurtů z Roland Garro...u mne je to naopak |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 253 |
![]() |
|
RE: Na webu ČT Sport sedm kurtů z Roland Garro...Jak může inteligentní člověk existovat bez wikipedie? Jenom tenhle jeden web udělal z každého idi.ota dávno supermana. |
toothpick
![]() |
|
liquere... třeba naučné video: jak stáhnout králíka...![]() ![]() |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
RE: Na webu ČT Sport sedm kurtů z Roland Garro...Tak voliči Dělnické strany si nikdy na vzdělanost a vzdělance příliš nepotrpěli. Mezi Komenským a Vandasem existujou zásadní rozdíly. |
toothpick
![]() |
|
pf09![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Na webu ČT Sport sedm kurtů z Roland Garro...Hele vorti ty PC maniaku hoď se do klidu![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 664 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Na webu ČT Sport sedm kurtů z Roland Garro...Sanskrt? Co s tím ve šroubárně?![]() |
toothpick
![]() |
|
toothJaka delnicka strana,kde? Kto to voli,kolko maju percent? Jedina delnicka strana ktoru kazdy pozna doteraz, aj vdaka dokumentom v tv, aby mlada generacia nezabudla ako sa ma co robit![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Na webu ČT Sport sedm kurtů z Roland Garro...Já jsem internetový maniak, ale v tom případě vy jste utahovači šroubů. Ze šroubárny. Jako v tom filmu Marečku podejte mi pero. |
toothpick
![]() |
|
RE: Na webu ČT Sport sedm kurtů z Roland Garro...A z tenisu je tu zas politika![]() Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Na webu ČT Sport sedm kurtů z Roland Garro...Já taky vidím, že tohle nemůže fungovat. Ale každopádně nejhloupější jsou ty dva zbytečné příspěvky o stahování králíků![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: Na webu ČT Sport sedm kurtů z Roland Garro...Něco jako ty tvoje cinty. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 257 |
![]() |
|
RE: Na webu ČT Sport sedm kurtů z Roland Garro...Jo, přesně. Akorát že ten stažený králík na satelitním fóru nikomu nevadí. |
toothpick
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |