Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Digi zakódovala nové programy

Ode dneška mohou na 1W sledovat nově přidané programy české Digi jen klienti této platformy, Byly zakódované po Smíchovu i zbylé čtyři programy Déčko/Art, Telka, Prima Love i Prima Zoom.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Digi zakódovala nové programy

Tak to je pro neklienty platformy opravdu velká škoda... ;) :laughing: :laughing: :laughing:

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

Mně to zrovna k smíchu nepřijde, když sleduji, jak uživatelé např. Freesatu škemrají marně o Telku a Smíchov :O

Skylink + O2TV

kvasnak

Pokud někdo škemrá o Telku a Smíchov, tak je to totální ubožák.
http://torrentstream.tv/browse-sport-videos-1-date.html

toothpick
Registrace: 11/2014

Vorti

Ona převážná věšina si na rozdíl od tebe žádá české programy. To slůvko ubožák fakt není na místě Rv

Skylink + O2TV

kvasnak

.. jj a bude ešte horšie..... Rv

dano01
Registrace: 11/2008

kvasnak

Programová skladba nabízí něco ke shlédnutí? Ještě jsem v programu nic zajímavýho nenašel, proto jsem ani tyto KANÁLY nezapnul. Musím toothpickovi dát za pravdu.
R^

Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V

Pikollo
Registrace: 6/2008

Pikolo

Neberu ti tvůj názor, jenže je třeba brát ohledy na názory ostatních a těch je bohužel poměrně dost, kteří si zmiňované programy přejí mít v nabídce Freesatu a vůbec jim nevadí, že je to třeba mazanice.

Skylink + O2TV

kvasnak

Pikollo

ak si na CT Art alebo Prima Zoom este "nic zajímavýho nenašel", tak celkom musim polutovat tvoj televizny vkus...

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

RE: Pikollo

Já třebaTelku nesleduji, ale na Smíchov či Primu Zoom se rád podívám ;)

Skylink + O2TV

kvasnak

Zakódovali teda tie supermazanice. :P Príšerná kvalita - lepšie neukazovať FTA a skryť pod kód. LAMA sa môže zahanbiť, keď na čosi lepšie nemajú. Rumunov líznu možno zo spodu touto "kvalitkou."

skyrider
Registrace: 3/2015

black13a

Výše jsem dal za pravdu toothpickovi, kde psal o Telce a Smíchovu. ZOOM a ART je jiná liga, to uznávám. Lítost si nech na horší časy.

Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V

Pikollo
Registrace: 6/2008

ČT: Art také za moc nestojí, samé magazíny, jen občas nějaký slušnější film. Pokud jde o kvalitu nově přidaných kanálů, tak se mi vybavil obraz na HBO před lety, který byl opravdu občas kostičkovaný a absolutně nesledovatelný. Snad dojde ke sdílení a zlepšení kvality.

DVBT1
Registrace: 5/2012

Netvrdím, že to nejsou mazanice, ale otázka je, co si převážná většina klientů přeje, někteří ani nemají zájem SD příjímač vyměnit za HD box, což Digi bez problémů umožňuje. Prostě mnohým ta kvalita stačí, což vy tady na Parabole nedokážete pochopit. Kvalita obrazu bohužel zajímá jen menšinu a podle toho se řídí i operátoři :(

Skylink + O2TV

kvasnak

kvasnak

taky digi používá vysoké procento soc.slabých s CRT TV,kam by se honili za HD přijímači,pár lidí to má jen na fotbal,který jinde nejde a k tomu skylink R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

Já se tu k Digi-C-gi, nebudu vyjadřovat. Nejsem " socka" !!! :))) R^ :))) . Ať si na to svobodně čumí kdo chce. :))) R^ :)))

CES
Registrace: 4/2007

Jak jsem se pod komentářem již zmínil, jde o programy, které dosud v HD nevysílají, tak není na místě kritizovat obrazovou kvalitu, ať se jedná o jakéhokoliv operátora.

Skylink + O2TV

kvasnak

Píerrepetr

Sociálně slabý se tedy necítím, mám v domácnnosti k Digi Freesat i Skylink a preferuji HD. U některých je to možná jiné, ale já si vyberu z každé platformy, co mě zajímá ;)

Skylink + O2TV

kvasnak

pokud SD

,tak SD a SD je kvalita různá u různých platforem,Digi je na tom dost špatně R^ :laughing: R^

pierrepetr

kvasnak

ano,taky jsem zmínil další procento,mimo soc.slabších R^ :laughing: R^

pierrepetr

Píerrepetr

U Digi naštěstí mě zajímá Digisport a mohu tě ujistit, že jeho kvalita je velmi slušná :))

Skylink + O2TV

kvasnak

kluci

,když to jelo v emu,tak jsme čuměli všichni bez rozdílů R^ :laughing: R^

pierrepetr

Píerrepetr

To chápu, ale když mám možnost sledovat Digisport v HD, to se nedá odmítnout ;)

Skylink + O2TV

kvasnak

už jsem ti

psal,ty patříš k těm méně procentům jen kvůli digisportu R^ :laughing: R^

pierrepetr

Ale keď spomíname supermazanice v súvislosti s DIGI tak od nich neočakavame HD kvalitu ani nemecku SD kvalitu. Clovek by v roku 2015 ocakaval aspon SD kvalitu vhodnu pre modernejsie prijimace alebo aspon na CRT. To co som videl cez Euroviziu na CT art od DIGI, to nestacilo daleko ani na CRT. Boli chvile ked z podia nebolo nic vidiet, natolko to bolo plne pixlov. Kvalita hodna nula bodov. Naozaj, to sa neda dat dokopy kvalita aspon priblizne ako na Astre, alebo len trosku horsia? Lebo s tou sa to neda porovnat momentalne. Palec dole.
Rv

skyrider
Registrace: 3/2015

skyrider

Lama má Digi krátce, uvidíme časem, všechno nejde hned ;)

Skylink + O2TV

kvasnak
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra