Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

ČT24 a ČT :D/ART HD - názory z Polska

- "Za rok? To je mi zpráva, a za deset let 4K."
- "Jak vidno, i bohaté veřejnoprávní televize, které nebojují s finančními problémy a mají garantované dobré příjmy z koncesí (a Česká televize je jednou z nich) nejsou schopné technicky konkurovat placeným kanálům. Placené televize nabízejí už dlouhé roky HD a Česká televize teprve v roce 2016 přejde na vysílání všech svých programů v HD kvalitě. V roce 2016 ale už budou placené stanice investovat do 4K a ČT bude opět pozadu o několik let"
---
http://satkurier.pl/news/115593/t-uruchomi-z-satelity-t24-hd-i-td-hdt-art-hd.html

toothpick
Registrace: 11/2014
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ČT24 a ČT :D/ART HD - názory z Polska

Tak taký taliani ešte ani neprišli nato, čo to je HD. Tu vysielajú len hlavné kanály veľkých vysielateľov v HD, ostatné "podkanály" len v SD a dokonca niektoré s rozlíšením naozaj na zamyslenie.

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio
Registrace: 1/2006

A co čekáš od RAI? Ta provozuje nějakých 20 kanálů, ne-li více, tak jak může všechny nabízet v HD? Itálie přece není Německo.
A co se týče komerční skupiny Mediaset, je lepší nabízet v HD jenom hlavní tři kanály, než nesmyslně zaplevelovat kapacitu Telkou HD a Smíchovem HD.

toothpick

toothpick

To jsi už tradičně založil tohle nesmyslné téma jenom proto aby jsi si postěžoval, opět zanaříkal nad našimi programy nebo proč vlastně? :lookaround:

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Tak nějak. Pak tady všem nadá do fašounů a bude ty svoje cinty psát tam, kde ještě nemá ban.

bretah
Registrace: 9/2012

názor z česka

Tak nějak si v polsku neužijou naše HD ale mi jejich dobroty ano.

Mjr
Registrace: 8/2005

toothpick

toothpick a pro koho by to vysílali. Kolik lidí má 4k. Vždyť podle toho co tu čtu nemají ani hd. A kolik je natočeno pořadu v 4k. Není kam spichat. ČT se musí přizpůsobit lidem. Ne pár jedincům.

satman1
Registrace: 9/2010

4K k nám ani nedorazí,protože japonci do té doby spustí nový formát 5C F.

garrrry
Registrace: 3/2009

V tomto tématu nejde o 4K, ale o úsměvné zamyšlení nad tím, jako různě hodnotí Češi a Poláci počínání ČT.
Česko: A je to tam. Děkujeme.
Polsko: Za rok? To je drahá legrace za ty peníze.

toothpick

Re:ČT24 a ČT :D/ART HD

A je opravdu nutné koukat na ty vypasené politické ksichty v HD kvalitě? Ať jsou raději rozmazané .

pepa12
Registrace: 6/2007

A kolik tam je názorů 2 a jeden moula z čech z toho usoudí co?

Ihned založí téma na cz webu z toho vyplývá jediné že to 4K chceš ČT zafinancovat,ale z tvou pracovní morálkou nevím,nevím......

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

A co čekáš od RAI? Ta provozuje nějakých 20 kanálů, ne-li více, tak jak může všechny nabízet v HD? Itálie přece není Německo.
A co se týče komerční skupiny Mediaset, je lepší nabízet v HD jenom hlavní tři kanály, než nesmyslně zaplevelovat kapacitu Telkou HD a Smíchovem HD.
A CR neni Italie. CT to dela dobre, jasne dopredu rika, jak co kdy udela. A to drzi.
Proc jsi do toho najednou namocil soukrome tv mi trochu unika, kdyz je rec o CT. CT alespon vysila neco v HD, docela dost oproti ostanim tv.

zzz

Já si myslím, že ČT by měla být pro všechny, tedy i pro mě. A pokud se někdo vůbec nešťourá v soukromém životě zdejších nacionalistů, tak není důvod aby se vyjadřoval k tomu mému.

toothpick

A neni pro vsechny? Jaky mas problem ji prijimat?

zzz

Mám spoustu problémů. S příjmem Pařízkova multiplexu, taky nevím kde si mám vyzvednout ČT kartu, aniž bych platil nějakých srandovních 1.500,- což vůbec neodpovídá ceně karty...

toothpick

toothpick

Tvých spoustu problémů vyřeší jen dobrý psychiatr! Ale pozor, aby to nebyl nějaký nacionalista nebo nedej pán bůh fašoun!! :laughing:

Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!

Paulus
Registrace: 9/2006

To je zajímavé. Odkdy psychiatr vyřeší předražené karty a slabé pokrytí multiplexů? Buď jsem nemocný já a nebo zdejší experti. :)))

toothpick

Jak víš co odpovídá ceně karty? Seš sám taky výrobce?

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

toothpick jen tak pro zajímavost kolik 4k má Polska tv . Ať si zamete před vlastním prahem a pak něco pinda. Kolik testu dělala Polska tv v 4k.

satman1
Registrace: 9/2010

Znovu: Tady nejde o 4K, chtěl jsem upozornit na fanatickou lásku Čechů k naší veřejnoprávní televizi a jejímu vedení. Je to zajímavý fenomén.

toothpick

@toothpick: myslím si opak, je mnoho kritiků veřejnoprávní tv, stěžují si na neobjektivní zpravodajství, zvlášť to jsou týpci vzpomínající s láskou na doby naprosté absence objektivity. Závidí povinné poplatky atd. a hlavně jsou dost slyšet.

knawi
Registrace: 3/2007

No, jestli to není potvrzení vedoucí úlohy ČT v naší společnosti. Že se jí dávají za vinu politické problémy.

toothpick

To máš pravdu, takových trapných omylů se dopouštějí, když se jim nelíbí zprávy.

knawi

Já jsem se byl kdysi podívat na té lidové demonstraci před budovou ČT v době Bobošíkové. A musím ti říct, že ti zaměstnanci v oknech z toho byli nejenom velice potěšení, ale taky trochu zděšení. Protože jim bylo jasný, že je spousta důležitějších věcí, kvůli kterým by Čech do ulic nešel.

toothpick

..nelíbějí, samozřejmě :(

knawi

Chodili jsme tam s manželkou denně, včetně konce na Václ.n. Bylo to pro nás důležité, inu pravdoláskaři:

knawi
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra