![]() |
|
Problém s kartou SkylinkAhoj Všem, mám problém s jednou kartou Skylink, která cca po 2 letech používání v přijímači Mascom MC2600 přestala fungovat. Hraje pouze z kodovaných ČT 1 a jinak z kodovaných nic. Zkouškou v 3 dalších sat receiverech se stále nedaří kartu rozběhnout. Jiná karta v tom samém přijímači normálně data načítá a aktualizuje se. Opakovaný Refresh přímo od zák.linky skylink ani přes jiná PC svépomocí nezabírá. Samozřejmě je servis poplatek uhrazen. Má někdo podobnou zkušenost jak vyřešit? děkuji za zkušenost.. |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
RE: Problém s kartou Skylinkbude to zavada v prijimaci |
lacko9
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 135 |
![]() |
|
RE: Problém s kartou SkylinkTO: Lacko, když takhle usuzuješ, proč se nenačte karta v jiném receiveru? a jiná karta funguje v tom samém přijímači O.K.? psal jsem to výše.. |
Pájík
![]() |
|
RE: Problém s kartou SkylinkMěl jsem obdobný problém s kartou po cca 1 roce neprovozu. Musel jsem dát kartu do novějšího HD přijímače s originál IRDETO dekodérem a přesto jsem musel ještě asi 4-5x opakovat refresh po půl hodině. pak se karta rozběhla. |
pepa12
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
podle měje vada v čipu karty,taky jsem jednou vyměňoval kartu,zkusit u servizáka skylinku a žadat výměnu,která bude asi za 550,-a na kterou ti převedou práva .Von ti poradí |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
To lacko9:Rovněž se stalo u dvou přijímačů SD HUMAX CR FOX, že přestalo ke konci měsíce načítání dat do karty, vždy v období kolem 26-28. v měsíci. Karta přestala fungovat. proto se přendala do jiného přijímače kde po chvilce naběhla a zase běžela v tom problémovém přijímači celý další měsíc než opět vypadla. Jeden tento přijímač mám ještě doma na příležitostné testy. |
pepa12
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
RE: Problém s kartou SkylinkStalo sa mi čosi podobne na karte skylink. Ale bolo to asi po 30 dnoch a tak mi ju v predajni vymenili za inu -bezplatne. |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
RE: Problém s kartou SkylinkSkus ist na www.skylink.cz riad sa pokynmi a ak to nepojde tak si skusnaladit CT 24 a a skus to iste ale s ct 24 alebo TA3 23°5E+19°2E+13°E A 1W Satelitný technik CS LINK SKYLINK DIGI FREE SAT....... Naj príjmač Vu+Solo celkom dobrý príjmač AB CRYPTOBOX 650HD
|
stefanhome
Registrace: 3/2013 Příspěvků: 157 |
![]() |
|
RE: Problém s kartou SkylinkTO: všem, tak vážení, stalo se Fo-Pa kamarád který měl ten problém, zjistil že má chaos na kartách zaplatil poplatek na jinou kartu a dal mi číslo té zaplacené - ale zkoušel rozběhnout jinou... toliko k této kauze, která se může stát i jinde :-))) po návštěvě a kontrole se velmi rychle zjistilo..![]() |
Pájík
![]() |
|
![]() |