![]() |
|
ZDF info a ZDF neo konečně v HD nativTématické kanály německé veřejnoprávní televize ZDF konečně vysílají první pořady v nativním HD. ZDF info je atraktivní dokumentární kanál. Dnes například nabídne v HD kvalitě pár dokumentů o Číně. ZDF neo je seriálová a filmová stanice. Nabízí trochu starší evropskou a americkou tvorbu, která by na hlavních kanálech těžko hledala svoje místo. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: ZDF info a ZDF neo konečně v HD nativJe to tam:http://s2.postimg.org/l2b25j221/ZDF1.jpg Tohle je velice dobrá zpráva, protože program je pochopitelně o dvě třídy lepší než nějaká Prima Zoom. |
toothpick
![]() |
|
RE: ZDF info a ZDF neo konečně v HD nativTo mas jas, alebo podsvietenie na plne gule, alebo len chyba zaberu?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: ZDF info a ZDF neo konečně v HD nativNalaď si svojí Primu Zoom a nezlob. |
toothpick
![]() |
|
RE: ZDF info a ZDF neo konečně v HD nativJa ? Ved ja pozeram skoro len nemcov, to si robis srandu nie? Pre mna je ten obraz svetly a mliecny.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: ZDF info a ZDF neo konečně v HD nativNo... přes den musíš přidat jas, jinak nic neuvidíš. Já mám televizi blízko okna. |
toothpick
![]() |
|
RE: ZDF info a ZDF neo konečně v HD nativTa tv už to má za sebou LCD na odpis.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: ZDF info a ZDF neo konečně v HD nativCo to meleš, ty Einsteine? Co má screenshot společnýho s televizí?![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: ZDF info a ZDF neo konečně v HD nativNebuďte nervózní, Skylink do roka připravuje Primu Zoom HD. Ale tam bude jeden dokument v HD denně. Když to dobře dopadne![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: ZDF info a ZDF neo konečně v HD nativNo pokud ti takový obraz vyhodí přímo sat a ne tv tak je to o to horší jak se na to mužeš dívat............Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: ZDF info a ZDF neo konečně v HD nativTo jsem udělal schválně. Jinak bych přes den nic neviděl. Jak můžeš sledovat přes den například horor? Tam neuvidíš vůbec nic. |
toothpick
![]() |
|
RE: ZDF info a ZDF neo konečně v HD nativU mě má Neo lepší obraz,než info,pokud to jsou 11362 a 11347,je to tak?? |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: ZDF info a ZDF neo konečně v HD nativJe. Tady je program. Momentálně to jede v nativ prakticky pořád:http://goo.gl/GlOikZ Samozřejmě jsou tam záběry různé kvality. Protože se jedná o dokumenty. |
toothpick
![]() |
|
teraz je tamzaujimavy dokument IRAK- ztroskotana misia USA, kto rozumie nemecky otvori mu to oci.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: ZDF info a ZDF neo konečně v HD nativA teď dokumnet o organizaci ISIS. Zítra příde na řadu Putin. Potom ruský Bajkonur. Velice aktuální. |
toothpick
![]() |
|
RE:ZDF info a ZDF neo konečně v HD nativNechte ho,on je rád že má HD ikdyž se na to nedá dívat...![]() O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: ZDF info a ZDF neo konečně v HD nativNo já doufám, že mě odsud aspoň nevyrazíte bez udání důvodu, jako to udělal pan Polák na konkurenčním fóru.![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: ZDF info a ZDF neo konečně v HD nativProč by se na to nedalo dívat?![]() |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
RE: ZDF info a ZDF neo konečně v HD nativJak se může probůh nechat vyhodit Putinova konzerva? Povídej, přeháněj :-)) |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
RE: ZDF info a ZDF neo konečně v HD nativTo sem nepatří. Jenom si rozhodně nemyslím, že by na obdivu k německým programům bylo něco zvláštního. Jsou to extrémně kvalitní programy a osobně jsem se němčinu naučil jenom se slovníkem za pouhé tři měsíce. S angličtinou se zápasí mnohem hůře. |
toothpick
![]() |
|
![]() |