![]() |
|
DVB dream zakoupená plná verze!!Mám dotaz na oficiálních stránkách http://www.dvbdream.org/ jsem si před 14dny zakoupil plnou verzi!!! na email jsem dostal registrační key!!Jenže po 14 dnech při spuštění programu DVB dream hlásí at znovu zaplatím! když zadám svoje registrační key tak program hlásí že je registrován!! ale při novém spuštění musím opět zadávat znovu key!! Na stránkách bohužel jsme nenašel žádné kontakty kam poslat dotaz ohledně registrace Poradí někdo? |
pcword
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
RE: DVB dream zakoupená plná verze!!Přihlaš se do member sekce (login a heslo jsi dostal při zaplacení) a vyzkoušej ten soubor DD Fix Tool, který tam najdeš ke stažení. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: DVB dream zakoupená plná verze!!Mimochodem oblíbený PowerVu EMU plugin 1.6, který naprosto stabilně a spolehlivě dekóduje prolomené balíčky v tomto systému, funguje i v DVB Dreamu. Stačí přejmenovat soubor .dll na .mod a všechno nakopírovat do složky modules. Je to tam i napsáno v readme. Ta verze 1.6 obsahuje i auto update, ale není to tak jednoduché jak by se na první pohled mohlo zdát. Proto se k tomu nebudu jako amatér vyjadřovat. |
toothpick
![]() |
|
RE: DVB dream zakoupená plná verze!!Zkus vyčistit PC,můj běží O.K.Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 846 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: DVB dream zakoupená plná verze!!aktualní je 1.5 ne? mam teda svb viever a tam funguje taky skvěle, a nejen ten, mam acamd, vplug a pvu emu. ;) |
Qquiderr
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 1 505 |
![]() |
|
RE: DVB dream zakoupená plná verze!!Už je 1.6 ale jediná změna je právě ten auto update. Je to vylepšení pro experty, normální uživatel z toho bude asi dosti zmatený, čili nic pro mě. |
toothpick
![]() |
|
RE: DVB dream zakoupená plná verze!!děkuji za reakce docela mě to vystrašilo!! po novém restartu PC si již po spouštění DVB Dream hláška u neukazuje!!Tak jsem zvědav na jak dlouho! Mám však ještě jeden dotaz ohledně DVB Dream když dám PIP tak se mě v druhém okně PIP neukazuje obraz u kodovaných programů. u Free PIP chodí normálně. Kartu sdílím z mého VU+solo2 kde jedu na Cccam jako server. Na DVB DReam mám plugin HADU zkoušel jsem to i s ACAMD 0620 a to samé v normálním okně to jede, ale u PIP né.... |
pcword
![]() |
|
RE: DVB dream zakoupená plná verze!!To chce klid, celkově uživatelé z linuxu jsou k těmto placeným programům z PC přehnaně kritičtí. Protože si myslí, že za software ve svých linuxových přijímačích nic nezaplatili. Což většinou není vůbec pravda, akorát ta cena už je započítaná v té ceně boxu. |
toothpick
![]() |
|
PIP neukazujenajdi si v pluginech pip a co mas v nule,dej do ostatnich![]() |
swat
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
RE: DVB dream zakoupená plná verze!!Stejnak v PIP nechodi kodované programy v hlavním okně se normalně zobrazí,ale v PIP né jen nekodované programy |
pcword
![]() |
|
![]() |