Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink - časopis

Nové číslo časopisu Skylink v SR nebude doručovať firma KOLOS, ale iba Slovenská pošta.

Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.

uri
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink - časopis

nové číslo mi zatiaľ neprišlo, tak som veľmi zvedavý :(

MinionJedi
Registrace: 3/2015

Skylink - časopis

Ahoj, to je dobrá správa. Kolos ho doručoval v nedeľu večer. Aj to niekedy po urgencii. Dnes 20.5. prišlo poštou nové číslo. ;)

stanley3
Registrace: 3/2013

no konečne

Tak to si mal ešte dobre, keď ti chodil v nedeľu, mne ho doručovala jedna ženská z dediny. Tri mesiace mi vôbec neprišiel, potom som začal vypisovať do skylinku aj do kolosu. Jedno dve čísla prišli a potom znova neprišlo. A keď aj prišlo, tak vždy po začiatku platnosti, väčšinou v stredu, ale stalo sa že prišlo až po týždni, lebo tá krepaňa to roznášala vždy s letákmi, proste sa jej nechcelo dvakrát obísť dedinu. Takto to bolo asi rok, takže konečne.

palo
Registrace: 1/2006

No lidi

to fakt čtete? :)))
Jinak to "Jarda" exportuje i v elektronické podobě a pro android jsem zahlédl i aplikaci...Ale nezkoušel jsem, tak bez záruky ;) R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

To nie je dobra sprava :-/ . Pred kolosom casopis dorucovala posta a viac mi do schranky nedorazil, ako dosiel. Stalo sa, ze nedoslo 6 cisel po sebe. Asi si ho niekto na poste bral pre seba domov. Odkedy to prebral kolos, nemal som ani jeden problem. Dufam, ze sa problem nezopakuje.

vado
Registrace: 6/2006

@marco37

Aplikácia pre Android funguje spolahlivo aj s archívom starších čísiel...
Vyskúšané, používam, so zárukou... ;)

https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.triobo.reader.android.skylink

Samozrejme je potrebné pripojenie na internet, najprv stiahnuť aktuálne číslo a vybrať svoje preferované stanice... Doporučujem najprv si prečítať ako používať televízny program... Je to úplne intuitívne a jednocduché. ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Mne ten časopis príde asi tesne predtým ako bude potrebné uhradiť SERPO. :)) Chodí mi tak raz za sto rokov. :))) Mám len základnú ponuku.

PeterHumax
Registrace: 3/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra