Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

OpenATV a TV Record problém

Pánové mám problém při naladění brazilského kanálu TV Record. Mám Xpeed- img OpenATV. Před nějakými 3mi měsíci jsem naladil TV RecordHD tuším na 13°e. Po naladění mi tento program rozhodil nastavenou info-grafiku. Při restartu E2 vše pohodě, ale pokud jsem najel na tento kanál, opět se problém opakoval. Přeinstalace nepomohla, tak jsem brazilce smázl. Včera jsem si naladil na 9°e RecordJapanHD, což je stejná stanice a opět stejný problém. Rozhozená grafika. Kde může být zakopaný pes?

pf09
Registrace: 8/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: OpenATV a TV Record problém

Ten povodny record nebol na 19,2 ? To je jedno prepol som tam u mna nevidim rozhodenu grafiku, co presne myslis?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Když na něj najedu, problikne obraz a když přepnu třeba na infobar, tak ten je posunutý až ke spodnímu okraji obrazovky. To samé když zadám Buqety, spodní lišta je takřka pod úrovní spodní hrany obrazovky... nechápu.

pf09

To prebliknutie robievalo niekady na neeuropskych kanaloch, ked si mal v AV nastaveni miesto 50Hz nastavene multi. To ostatne ci s tym suvisi neviem, mne to nerobi, skontroluj si to nastavenie AV.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

ty brďo :-) fakt - měl jsem multi :-) Díky - už to jede OK. Já to opomenul při reinstalaci opravit. Díky moc.

pf09

Tak super, ono ti to mohlo nasledne rozhodit telku, zrejme to spolu aj s boxom nevedeli uz vykorigovat, tu grafiku myslim. Ale dobre ze si spomenul prebliknutie, potom prebliklo aj u mna..... :laughing:

liquere

Dík za nakopnutí - už mi taky probliklo :)))

pf09

pf09

mne rozhodí OSD grafiku na OpenATV, ako píšeš, keď spustím teletext. Pomôže reštart alebo nanovo nastaviť okraje OSD v menu.

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore

digitals
Registrace: 11/2008

@liquere: dík za poznatek. Zajímavé, co všechno má vliv na korektní chod.

knawi
Registrace: 3/2007

Aj ty pozeras brazilcanov? Co tam davaju take, snad tam obcas prepnem teraz, ked to pozerate.... R^

liquere

Ne, ne, na Brazilce se nedívám. Jen jsem nevěděl, že je rozdíl v nastavení fq mezi 50Hz a multi.
Ale využiju tvojí laskavosti liquere v jiném problému: mám dm800se a8p, po stažení imgs openATV-4.2 resp. 5.0 z openATV Nightly Downloads se neukončí booting, zamrzne žlutá páska, modrá ledka svítí a nebliká. Poslední verze, kterou můžu z tohoto zdroje bez problému stáhnout je 4.2 z 22.3. A také ze Sat Universe dubnovou verzi 5.0. Nevíš co dělám špatně?

knawi

Pozeral som forum nejaky chaos tam bol okolo dm, ale asi pred mesiacom. Skusal si aj posledne img stiahnut? Skusal si flashexpander plugin? Rozsirit pamat na flashku? Len tipujem ......

liquere

liquere

Dík za odpověď a nápady. Mám na 8GB USB multiminiboot, jsem s ním spokojený, ať stahuju openATV z jeho nabídky nebo manuálně přímo z Nightly Download, dělá to popsanou potíž. U jiných imgs, které MMB nabízí je vše OK. Ale jde jen o mojí všetečnost, starší image nevadí, 5.0 ze SatUniverse funguje (btw, nevidím mezi nimi, machr, rozdíl). Děkuju za ochotu!

knawi

Mozno keby si mal nejaky log a zavesil im ho tam. Ale ako pises pozerat mas ako, nehori ........ ;)

liquere

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra