Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Motosport česky

Motoristické přenosy chybí mi komentář v češtině to není ono když na nějakém kanálu sleduji přenos závodu F1 nebo Moto GP a komentář je v němčině nebo angličtině já s toho nemám úplný prožitek soudruzi z Novy to pěkně z vrtaly ačkoliv to by měla se o to postarat veřejnoprávní televize když jim platíme koncesionářské poplatky na čt sport dávají golf na to mají peníze? jde to všechno k šípku Rv

pinokio
Registrace: 4/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Motosport česky

má to Sport 1 a 2 ,zaplať a dívej se je to jednoduchy. Na Nova sportu za chvíli nebude nic.

kuri75
Registrace: 12/2009

Získat práva na sportovní přenosy stojí hodně peněz a vždy je bude mít ten,kdo zaplatí víc.Buďme rádi,že Nova udržela alespoň to Moto GP...vysílá jak s českým,tak původním komentářem.O F1 já osobně nestojím a kdo to chce,může si koupit Sport 1,2. Myslím,že F1 ani Moto GP ostatně žádná veřejnoprávní TV v Evropě nevysílá.

sigur
Registrace: 5/2010

sigur

Ale vysílá. Namátkou ORF, SRG...

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Rakouská ORF 1 pravda nevím jak to mají jestli to je veřejnoprávní nebo ne a dokonce bez reklam chytám je terestricky

pinokio
Registrace: 4/2009

pinokio

tak šup do kurzu němčiny a máš tam zadara sport1,eurosport de,ORF1 a spoustu další zábavy

korkoran
Registrace: 10/2006

F1 vysílá treba Maďarska Duna Tv , coz je veřejnoprávní stanice

hondasek2
Registrace: 7/2012

hondasek2

a česky?? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006