![]() |
|
Motosport českyMotoristické přenosy chybí mi komentář v češtině to není ono když na nějakém kanálu sleduji přenos závodu F1 nebo Moto GP a komentář je v němčině nebo angličtině já s toho nemám úplný prožitek soudruzi z Novy to pěkně z vrtaly ačkoliv to by měla se o to postarat veřejnoprávní televize když jim platíme koncesionářské poplatky na čt sport dávají golf na to mají peníze? jde to všechno k šípku![]() |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 547 |
![]() |
|
RE: Motosport českymá to Sport 1 a 2 ,zaplať a dívej se je to jednoduchy. Na Nova sportu za chvíli nebude nic. |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: Motosport českyZískat práva na sportovní přenosy stojí hodně peněz a vždy je bude mít ten,kdo zaplatí víc.Buďme rádi,že Nova udržela alespoň to Moto GP...vysílá jak s českým,tak původním komentářem.O F1 já osobně nestojím a kdo to chce,může si koupit Sport 1,2. Myslím,že F1 ani Moto GP ostatně žádná veřejnoprávní TV v Evropě nevysílá. |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
sigurAle vysílá. Namátkou ORF, SRG...Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Motosport českyRakouská ORF 1 pravda nevím jak to mají jestli to je veřejnoprávní nebo ne a dokonce bez reklam chytám je terestricky |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 547 |
![]() |
|
pinokiotak šup do kurzu němčiny a máš tam zadara sport1,eurosport de,ORF1 a spoustu další zábavy |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: Motosport českyF1 vysílá treba Maďarska Duna Tv , coz je veřejnoprávní stanice |
hondasek2
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 472 |
![]() |
|
hondasek2a česky??![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
![]() |