![]() |
|
Záznam na USB kľúč a pený 2,5= diskMám AB CryptoBox 652 HD, a mienim si nahrávať či už na USB kľúč, alebo na pevný 2,5" disk (500 GB, resp. 1 TB). Aké sú požiadavky na spôsobilosť najmä USB kľúčov pre kvalitný záznam (i v HD) - rýchlosti čítania záznamu v MB/sek.V chudobnom návode to nie je. Ktorý pevný 2,5" disk mi doporučujete pre AB CryptBox 652 HD ?TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD
|
antonius
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: Záznam na USB kľúč a pený 2,5= diskNa USB nedoporucuji HD nahravat. V mem Vu+Solo2 mam Western Digital Scorpio AV (AV-25) -jsou navrženy pro tichý a energeticky nenáročný provoz 24 hodin, 7 dní v týdnu. Díky těmto vlastnostem a nízké výšce, která činní 6.8mm se ideálně se hodí například pro použití v AV zařízeních (DVRs/PVRs, set-top boxy, high-end audio systémy, karaoke přehrávače) a multimediálních aplikacích. Tyto disky zvládají až 5 současných video streamů v HD rozlišení. |
aafroman
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
To aafromanVďaka Ti za radu a názor. Ako dôchodca si ne ten Western musím našetriť. V tej súvislosti ma ešte zaujímajú minimálne podmienky pre kvalitné nahrávanie na xterný disk alebo USB (MB/sek) zápis a čítanie.TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD
|
antonius
![]() |
|
RE: Záznam na USB kľúč a pený 2,5= diskNazdar Antonius... Ak chceš nahrávať na USB kľúč, tak nemôžeš brať len rýchlosť zápisu, ale aj čítania, nakoľko sa Ti môže stať, že nejaký program budeš nahrávať a súčasne niečo z nahrávok už starších pozerať. Ja čo som zatiaľ otestoval USB kľúče s USB3, všetky vyhovovali zápisu aj HD, nakoľko aj pri rýchlosti USB2 boli postačujúce zápisom niekedy až až 20MB/s a čítaním okolo 30MB/s, z tých "lacnejších" sú Kingston DataTravely v pohode![]() |
golfLC
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
RE: Záznam na USB kľúč a pený 2,5= diskSrdečne Ťa po čase rád zdravím Golfiku a ďakujem za rady. Ja som to aj uviedol, že chcem poznať hodnoty potrebné v MB/sek aj pre zápis a čítanie. Som zo starej školy a rád mám v tom jasno, správne dimenzované. Predpokladám, že prejdem na 2,5" HDD (500GB alebo 1TB,)no s USB kľúčom sa zatiaľ chcem naučiť kérovať AB CB 652 HH po rokoch s nezmarom Openboxom 820 (prerobený J-tagom z Redionu. Nový príjímač podľa návodu (vlastnosti) má USB 2,0 rozhranie a pri použití USB 3.0 kľúča podľa predavača sa vraj výrazne stráca na rýchlosti zápisu i čítania oproti definovanej. Ešte som nezistil aké USB mám na TV (Samsung UE32H5570), odkiaľ sa taktiež dá nahrávať i prehrávaťTechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD
|
antonius
![]() |
|
![]() |