![]() |
|
Odlaďovač lteVážení,vyskytl se u mě velký problém v dvb-t polské tv/mpeg4/,jsou dni,kdy se to vůbec nedá sledovat/v noci to celkem jede-záhada/,mám podezření na lte,v merku ke koupi odlaďovač alcad rb619/0-790/,odrazy-dělá to 2 měsíce,tak tomu moc nevěřím./malé husté-18db teroz,na to okno po zateplení nemůžu nic jiného/,zkusíte někdo poradi,děkuji!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
zkusita případně vrátit a bádat dál![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Odlaďovač lteFundovaně Ti zde neporadí nikdo, protože je třeba to změřit. Kontakt máš.Nakupování materiálu na sklad je zbytečné. Jestli jsou v místě odrazy, nebo působí problém LTE zjistíš až na spektru a impulsní odezvou. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Odlaďovač lteA není spíš problém v SFN nebo v kolísající úrovni DVB-T signálů v závislosti na denní době a příjmovým podmínkám? Hlavně na K41 u polského VP muxu jsou (díky nevhodně zkonfigurované SFN) tyto problémy značné. Dokonce už Poláci u jednoho TXu na Czantorii měnili vysílací kanál (v pátek 8. května)z K41 na K60. Může se klidně stát, že LTE filtr (nikoliv odlaďovač) koupíš a problém to nevyřeší, navíc LTE filtrů jě několik typů, polde přijímaného nejvyššího vysílacího kanálu. Někde je to K56, jinde K57 nebo 58, případně K60. Bez měřícího přístroje s možností měření IO je příčinu těchto problémů dost těžké odstranit! |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 148 |
![]() |
|
jistězměřit,to jsem mu ani neradil,pokud by měl měřák,tak se asi neptá![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Odlaďovač ltePánové díky,ale proč jen ti poláci,Pařez jede v klidu,všechny české muxy taky,41k z Katowic měl vždy menší,problémy,stranda je ,že ze Skrzyczneho to pálí bez jediné kostky,nechce se mi tahat další kabel,už tam stejně mám celý svazek,děkuji!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: Odlaďovač lteNepsal jsem, že si má parametry signálu dotyčný změřit sám, ale bylo myšleno, že si má signál nechat proměřit a příčinu/příčiny tohoto jevu pak budou bez problémů zjištěna/zjištěny. Je to rychlejší (a samozřejmě levnější) než neustále laborování s nakupováním komponent. |
cha-cha
![]() |
|
cha-chaz hlediska servisní firmy máš pravdu,když ti doma kape kohoutek,hned voláš instalatérskou partu?,nebo zkusíš koupit těsnění? a pak ,pokud to nezvládáš,tak teprve voláš?,tak to funguje všude,proto se ty komponenty prodávají běžně,jinak by je kupovali jen ty firmy a jistě ne v Baumaxu v neděli,ty mají jistě svoje dodavatele a sklady,kde je to i za jiné ceny,než pro koncáka,jinak je trošku jiná doba,lidi mají větší přístup k informacím v jakémkoliv oboru,proto se ptají v diskuzích,proto jim jiní odpovídají,proto spoustu firem taky končí,dřív jezdili na každou kravinu,co čech,to muzikant![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
PierreMáš recht,jako poučený amater to zkouším,je to i určitá záliba-někoho baví vařit,ale zas to nechci přehánět,koupím si třeba kleště na lis.f,ovšem do měřáku za 30tis.se mi jaksi nechce,v krajní nouzi natáhnu ten kabel z wisly!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: Odlaďovač lteTo je samozřejmě věc názoru a úhel pohledu. Já volám třeba i na tu baterii firmu, protože bydlím v domě, kde je pode mnou deset partají a jedna lepší než druhá a pokud bych jim svojí neobratnosti při výměně těsnění (což samo, že zvládnu) způsobil vytopení bytů nájemníku v nižších patrech, což se klidně může stát, pak bych měl asi problém. Pojišťovna by neproplatila škodu z mé pojistky. Pokud mi takovou opravu provede firma, dá doklad pak jsem z obliga a pojišťovna bude cálovat až do úplného vyhlazení. Ale to jsem odbočil.![]() |
cha-cha
![]() |
|
RE: Odlaďovač lte@spyko: Měřák za 30 litrů (což je nižší třída) si pořizovat nemusíš. Píšu, že si máš pozvat firmu, která ti řekne po proměření v čem je chyba a tu vyřeší nebo ti řešení navrhne a pak bude záležet na tobě, jestli si na základě jejich posudku komponenty koupíš sám a problém odstraníš nebo to za tebe udělají z té firmy. Řešení už záleží na vkusu každého soudruha, že. |
cha-cha
![]() |
|
cha-chav každé pojistce domácnosti máš i odpovědnost za škody,na to firmu nepotřebuješ a pojišťovna bude cálovatjinak k tématu,pokud je to amatér hračička,jistě najde prodejnu,kde mu cokoliv vrátí a může blbnout ,než se to povede,tedy žádný materiál na sklad,jedině to může trvat dlouho,než se trefí,ale asi nikam nespěchá ![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
PierreTak,tak,v důchodu zbytečný spěch-infarkt a žádné TVP!![]() ![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: Odlaďovač lte@pierrepetr: "v každé pojistce domácnosti máš i odpovědnost za škody,na to firmu nepotřebuješ a pojišťovna bude cálovat" Toto je sic pravda, ale jen poloviční. Tam záleží na spoustě faktorů a pak hlavně na tom, jak je pojistná smlouva sepsaná. Nemá cenu to dále rozebírat, protože to už jsme značně odbočili od tématu. Já to řeším tak (z těch důvodů co jsem napsal, protože žiju ve velkém panelovém domě - králíkárně)a to nejen s vodou, ale třeba i s pravidelnými revizemi elektro v bytě, protože BD na to zvysoka kašle. Já jsem pak krytý, od všeho mám doklady, že opravu provedla firma nebo živnostník a ať si případné nějaké následné škody hradí tyto firmy, ze svého pojistného plnění. Pojistné smlouvy jsou ošemetná věc a znám pár lidí, kteří platili mastné pojištění téměř proti všemu (mysleli si, že se vztahuje i na to, kdyby jim family haus poškodil pád UFO) a když se pak po letech opravdu něco stalo a oni si mysleli, kolik dostanou za škodní údálost a za tu dobu co do pojištění nasypali stovky tisíc, pak zjistili smutnou věc a to, že jim pojišťovna suše oznámila, že na tuto škodu se pojistka nevztahuje. Při jejim uzavírání měli ovšem pojišťováci keců "jako opice čůrání" a nic nebyl problém. Já se od institucí jako jsou tyto snažím držet co nejdál a nejlépe po nich nikdy nic nechtít. |
cha-cha
![]() |
|
![]() |