![]() |
|
DiSEqC - Committed a UncommittedAhoj, můžete mi prosím někdo lidsky popsat rozdíl mezi Committed a Uncommitted DiSEqC switchi? Kdy se který typ používá? Jaké jsou výhody/nevýhody? |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: DiSEqC - Committed a UncommittedTo nejdou switche, ale druh povelů. Lidsky to vysvětlit neumím, ale vím co se kterým ovládá, proč a jak fungují, který kdy a jak použít. A taky jaké receivery umožňují tyto povely generovat a nastavovat jejich pořadí a četnost.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: DiSEqC - Committed a UncommittedNámět na speciální článek - no ne? |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
RE: DiSEqC - Committed a UncommittedSaxon: podle mě to jsou skutečně typy switchů a ne povely. Uncomited se asi? používají v kaskádě, nevím. Alespoň podle toho, co jsem vygoogloval, ale stejně to moc (vůbec) nechápu :-(pf09: za článek bych se také moc přimlouval. |
KamilZ
![]() |
|
RE: DiSEqC - Committed a UncommittedKamilZ: tak to si hledal špatně, jedná se o druhy povelů standardu DiseqC.Doporučuji stránky EMP Centauri On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: DiSEqC - Committed a UncommittedSaxon - dobrý nápad![]() |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
RE: DiSEqC - Committed a Uncommittedpf09: díky, přečetl jsem, ale stejně moc nechápu základní rozdíly, jsem asi trubka. Jestli z toho chápete, co přesně commited a uncomitted povely provádí a proč se vůbec oba typy používají, tak to zde prosím nějak lidsky popište. |
KamilZ
![]() |
|
![]() |