![]() |
|
Tv Rebel už jde do kytek?Vědmy radí... |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 846 |
![]() |
|
RE: Tv Rebel už jde do kytek??????????? |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Tv Rebel už jde do kytek?musí vydělávat tv Rebel, jinak to nevidím |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Tv Rebel už jde do kytek?To už tam je nějaký ten čas. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Tv Rebel už jde do kytek?Čert vem vědmy, čert vem obraz, Rebel jde u mě do kytek od počátku svého vysílání hlavně tím, s jak naprosto otřesným zvukem tato HUDEBNÍ stanice vysílá![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
RE: Tv Rebel už jde do kytek?Není nad britské stanice Scuzz+Kerrang na pozici 28E.A to tam mají mezi klipy reklamu.rebel jde do kytek už delší dobu.A reklama na časopis Spark to nezachrání. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: Tv Rebel už jde do kytek?Čert vem obraz, to snad nemyslíš vážně, to ti pak stačí rádio. Opravdu nad britské stanice není, už i v českých je to samý vypípávání rádoby nevhodnejch slov, která jaksi taksi k rockové hudbě i patří. Hlavně Kerrang ani Scuzz mě druhem hudby neoslovují. Starý fláky, jsou starý fláky. To, že osoba odpovědná za zvuk je hluchý střevo, za to nemůžeme. Pro české hudební stanice snad pravidlo(Fajn rock, Muzika CS, ....).VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: Tv Rebel už jde do kytek?rebel největší odpad i pohoda relax nebo jak se ta blbost jmenuje škoda a to nemluvě o šlágr coutry tv atd :D očko už tskx jde dolu![]() ![]() |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
![]() |
|
RE: Tv Rebel už jde do kytek?pussycat když ty posloucháš Davida neznamená že ho poslouchají všichni. Když se ti ta hudba nelíbí tak ji neposluchej a pusť si MTV. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Tv Rebel už jde do kytek?mtv už není mtv na co mám youtube |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
![]() |
|
satman1úplný souhlas s tebou a potom jen dodám všichni by chtěli nový a nový stanice nadávají na to na to a ještě jednou na to ale ty stanice někdo musí na orbitu zaplatit a pokud si nevydělají reklamou tak zkouší vědmy a já nevím co ještě, každej kdo tu nadává tak ať jim pošle 100 tisíc a mají stanice vystaráno a může jich tam být každý den 5 pořád si nestěžujte podle mě bude hůř i u všech providerů jen počkejte uvidíte, to je hd takový to makový buďme rádi že je aspoň takový jaký je pořád lepší jako sd vysílání.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 985 |
![]() |
|
RE: Tv Rebel už jde do kytek?Schwarzbraun ist die haselnuss uz take neni nikde?![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
meduzkaTak u Rebelu mně rozhodně víc vadí katastrofální zvuk než mázlý obraz, i když ten samozřejmě taky ale hudbu poslouchám hlavně ušima, obraz je až na druhém místě... asi tak |
lance
![]() |
|
RE: Tv Rebel už jde do kytek?sám to poslouchám přes aparaturu a ... píp píp píp píp.....VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
lancePresne tak, kludne by som obetoval 100kbps z videa pre audio. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 556 |
![]() |
|
RE: Tv Rebel už jde do kytek?Není lepší si rovnou pustit rádio?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Tv Rebel už jde do kytek?Nie- vidim aj struny na gitare.![]() |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 556 |
![]() |
|
RE: Tv Rebel už jde do kytek?Je fakt, že "ujíždím" na kytarových sólech a to je rozhodně dobré i vidět, ale horší kvalitu obrazu skousnu snáz než ten příšerný zvuk... já prostě nepochopím Pařízka jako rockera, že to sám přenese přes srdce, jediné vysvětlení mám, že už má vymlácené bubínky a že to sám pořádně neslyší![]() |
lance
![]() |
|
![]() |