Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Tv LG42LB671V problém so zvuk stopami

Zdravím, známy kúpil pred časom horeuvedený tv.Používa ho aj na príjem sat tv, ale tento tv má totálny miš maš so zvuk stopami pri príjme sat.
Zvuk stopy má štandardne nastavené primár slovenský a sekundárny český.Ale často sa stáva, že na niektorých programoch ide originál zvuk , niekde je pre istotu ticho ako v kostole.Skúšali sme všetky možné aj nemožné nastavenia, ale stále raz nejde to a raz iné.Aj sme ho aktualizovali ale nepomáha to.
Čo s tým? S týmto problémom som sa stretol prvýkrát.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Tv LG42LB671V problém so zvuk stopami

No máš smolu,ja by som sa na tuner v TV nikdy nespoliehal,je to o ničom,kúp si poriadny STB a nebudeš musieť riešiť obdobné problémy.Tuner v TV nie sú dotiahnuté v kompatabilite,preto tie problémy.Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

Princip fungovania je taky, ze najskor hlada prvu preferovanu, potom druhu a ak nenajde tak prvu stopu v poradi. To, ze to nefunguje vzdy a stale je skor pravidlo ako vynimka :laughing: :laughing: :laughing: Skus dat prvu preferovanu CZ, druhu SK.

Traky
Registrace: 8/2013

Súhlasím s tebou, ja by som si tv so sat nikdy nekúpil a ak ano, tak sat by som v nom určite nepoužíval, nedá sa s tým nič "robiť".
Užil som si svoje pri ladení viacerých tv so sat tunerom.Neviem, ako by sa tvárili tí (nevhodné slovo)i, čo to tam "vymysleli" ak by som im ukázal obyčajný sat.prijímač, ako by to malo fungovať aj v tv.
Ale ten tv Lg má ozaj pekný obraz, to musím pochváliť.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

Také jsem uvažoval i nad LG a nakonec to díky výběru co nejlepšího zobrazování-panelu vyhrál Panasonic. Sony bylo až druhé a LG o větší kus dál. To ostatní se dá už nahradit externím tunerem, ale obraz ne.

MilanTuma
Registrace: 9/2010

Mám 42LB580V, ze začátku jsem taky nadával jak pes (mám i motor), ake časem a zkoušením se dá říct, že na 95% spokojenost. Jinak obraz bez komentáře super. R^

hugos
Registrace: 7/2006

Mám 2 Lg tv a ani v jedné nemám problémy se zvukem u pár kanálu jsem nastavil CZ ručně a už jde vše jak má.

Honk76
Registrace: 6/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra