Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

částečně nefunkční 2 karta Freesat

Dobrý den všem,
mám problém se kterým si už nevím rady.
Mám satelitní přijímač Ferguson Ariva 200 HD a kartu od Freesatu - tady mě funguje vše normálně. Teď jsem si pořídil novou LCD TV LG 49ub820v vybavenou mimo jiné satelitním tunerem. Do TV jsem vložil CA modul TechniSat TechniCrypt Irdeto CI+ a druhou kartu od Freesatu. Po trochu komplikovaném naladění a upravení několika špatně nastavených transpondérů se vše zdálo v pořádku. Problém je že se mě u několika programů stále objevuje zakódovaný kanál, jde především o HD kanály ale nejsou to všechny. Některé jdou jiné ne, nefungují např. Nova HD, Nova Sport HD, Eurosport a Eurosport 2 HD a jiné. Na první kartě v Arivě samozřejmě všechny tyto HD kanály fungují balíček HD mám zaplacen. Zkoušel jsem vše znovu naladit ale stále to nefunguje. Karty jsem i "prohodil" a výsledek byl že mě ty některé HD kanály nešli v Arive a v TV bylo vše ok.

děkuji všem za rady a pomoc

ms20
Registrace: 9/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: částečně nefunkční 2 karta Freesat

Zkus vyměnit modul.

milord
Registrace: 12/2005

milord

Vždyť píše, že karty prohodil a pak to bylo v TV (tedy v CAM) v pořádku a v Arivě ne. Takže modulem to nebude.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

TV srot ma spatne nastaveni frekvenci defaultniho transponderu, tzv PMT. Reseni preladeni v servis rezimu. K modulu vyzkousej modul s kartou v ARIVE ve slotu a uvidis. Rv

buchtik
Registrace: 2/2006

TV má špatné nastavení defaultního transpondéru ?

Ale když tam dám tu kartu z Arivy tak jdou všechny programy. Nemohly přijít "špatné zápisy na kartu" když to jde jen částečně? Nevím jestli je to možné aby přišli špatné, myslel jsem že buď přijdou a vše funguje a nebo nepřijdou a nefunguje nic - ale tolik tomu nerozumím jsem laik

ms20

ještě mě napadá a co jsem zatím nezkusil - udělat na TV tovární nastavení a začít všechno od začátku protože po prvním naladění to nenašlo vše (byly špatně některé hodnoty na transpondérech)na což jsem přišel až poté. Když jsem to ladil naposledy tak tam už bylo vše nastavené a jen se to "proladilo". Tak mě napadá jestli si TV nepamatuje nějaké chyby z toho 1 ladění kdy to nebylo správně nastavený a nenaladilo se vše

ms20

Přepnout na ČT1 a zavolat na freesat ať pošlou zápisy.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

karty freesat

Ja som mal podobny problem, po vymene cw karty za novu som niektore programy mal zakodovane na tv a nejak sa mi to nedarilo rozchodit (sony tv a technisat s2). Nakoniec som dal kartu bez zapisov do technisatu, naladil stv? a poziadal upc o novy zapis a nechal bezat. Vsetko bolo od vtedy v poriadku, zapisy chodia na obe karty ok. Ak mas moznost pozriet aj zapisy na kartach v niektorom zariadeni, skus ich porovnat, mal by si vidiet rozdiel v zozname, prip. platnosti (skor chybaju zapisy)
Moduly pouzivam technisat ci cw v tv/ci+ irdeto v S2

tssoft
Registrace: 11/2011

ja jsem mel u Technisatu ISIO nastaveno u kodovani na Reduced.. pokud se to preplo na normalni, fungovaly vsechny HD kanaly

hondasek2
Registrace: 7/2012

Částečně nefunkční 2 karta Freesat

Jediná rada je vyzkoušet jiný modul . Měl jsem podobný problém se SONY KDL 40 R455B+ CAM modul CAM Irdeto SMIT CI+ (FW 4.2.4.4.) - fialový Skylink ready . Nešly mi rozkodovat History HD s českou audiostopou ( 12015/H/3000003/4) a Sundance HD ( 11843/V/30000/304) Ostatní HD kanály z těchto transpodérů běžely bez problémů (např. 12015- Travel Channel HD, History HD bez CZ Audia a 11843 např. ČT1HD, Nova HD....).
Nakonec jsem to rozchodil v Cam Diablo 2...

shiraz
Registrace: 8/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra