Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

STV1 HD v Skylinku

Ahojte, odkedy odpojili ďalšie zvukové stopy, stále mi ide program s komentovaním pre nevidiacich a neviem ako to vypnúť. Ďakujem za pomoc :)

MinionJedi
Registrace: 3/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: STV1 HD v Skylinku

OK, už som to vyriešil

MinionJedi

Len pre informaciu, odpojenie doplnkovych zvukovych stop vratane Dolby ma byt len docasne do konca sampionatu.

Traky
Registrace: 8/2013

šak po tom šampionáte už možu kludne vypnuť aj to STV :laughing: :laughing: :laughing:

PISTOK153
Registrace: 11/2010

STV hokej

Líbí se mi, jak STV pokrývá MS v hokeji. Má jen 2 programy ale klidně jde na obou hokej, pokud jsou zajímavé zápasy. A komentátoři a experti ve studiu taky dobří, pěkně to prožívají a dobře rozebírají v přestávkách. Oproti tomu ČT má programů fůru ale hokej dají skálopevně jen na ČT sport a pokud mají něco zajímavějšího - třeba jako včera fotbal, tak dají přednost tomu. Nechápu, proč nemůžou taky použít třeba ČT2 v těchto situacích. Slováci to mají zvládlé opravdu líp. Mrzí mně jen ,že se jim moc na MS nedaří ale za to STV asi nemůže. Jediné malé mínus je trošku horší HD na STV než na ČT sport ale to při tom nervování o výsledek člověk nevnímá :-)

Zgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha

mtz7601
Registrace: 11/2011

slovaci maju k dispozicii este aj internetovy STV3
http://www.rtvs.sk/televizia/live-o

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

@mtz7601

Líp to napsat už nešlo R^ fakt nechápu tu strategii ČT kanálů mají jako hnoje a všechno jebou na čt 4 :O mám na mysli když se nějaké sporty překrývají u sousedů s tím nemají problém ,TVP.ORF.... ;P

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

hokej na ČT

na ČT to mají vyřešeno tak, že všechny přenosy vysílají přes internet http://www.ceskatelevize.cz/mshokej/,nebo přímo v TV přes CTbod (červené tlačítko )a odkaz na MS hokej 2015, což bohužel nemohou využít majitelé starších televizí, kteří nemají HbbTV aplikaci.

fergus
Registrace: 12/2007

škoda že to máte blokované len pre CZ. Skúšal som si prehrať nejaký zápas na ČT Šport cez červený bod a video mi neprehralo z dôvodu regionálnej blokácie.

MinionJedi

hokej na ČT

Internetový stream pro mě není skutečná alternativa. Při těch možnostech, kanálech a penězích, co ČT má bych fakt čekal live přenosy souběžně na ČTsport / ČT2, vše v HD. Nemyslím si, že ČR je méně hokejovější stát než SK. A RTVS to zvládá bravurně, tak proč to dopr... nejde u nás??? Kecy o internetu mě fakt nedojímají, není tam ani spolehlivost ani kvalita. Česká TELEVIZE má být především TELEVIZÍ, ne nějakým streamovacím serverem. To si můžou nechat pro archiv pořadů - tam to smysl má a je to na místě.

Zgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha

mtz7601

To je sice všechno hezký, ale podívej se na to z pohledu toho, koho hokej nebo sport obecně vůbec nezajímá. Ten už teď musí přispívat na provoz ČT4 a když mu to natentuješ ještě na ČT2, tak bude fakt štěstím bez sebe :-)

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@PoldaS

Každý z nás přispívá na spoustu pořadů v ČT, které ho vůbec nezajímají. MS v hokeji zajímá obrovské množství lidí v ČR - viz statistiky o sledovanosti. A když započtu to, že vysílací práva stojí spoustu peněz (a tuším, že ČT platí zkrátka nějakou sumu za práva a kolik zápasů odvysílá už je její věc) a to, že MS trvá 2 týdny v roce, pak nevidím problém v tom, že by se v případě zajímavých souběžných zápasů použil i program ČT2. ČT ty zápasy stejně dává na internet, takže ani nic navíc to stát nebude.

mtz7601

ČT je už z názvu česká a zápasy národního týmu dává bezezbytku všechny live, takže není co řešit.

PoldaS

mtz7061

Sakra nebreč pořád. Tak si pořiď jinou platformu

jiri51
Registrace: 12/2008

sport mě nezajímá

Vážně nevím proč by měl být naČT1a2 sport.Od toho je 4.Jak by se vám líbil na ČT4 dokument o historii hradů.

kulhos
Registrace: 10/2008

mtz7601

Tak to nerieš, prepni si na STV HD 1 alebo 2 a Enjoy ;-) Ja napríklad veľakrát pozerám na ČT SPORT HD, lebo sa mi nepáči slovenský komentár, prípadne mám pocit, že obraz je horší nehovoriac o zvuku, ktorý je určite horší. Výhoda je v tom, že si môžeš vybrať narozdiel od DVB-T.

chance2
Registrace: 2/2014

hokej

Ale jo hoši, máte všichni taky kus pravdy. Mě jen naštvala ČT když vidím jak to na Slovensku jde lépe. Jinak ty možnosti samozřejmě mám (RTVS i jiné). A s těma hradama na sportu by mi to nevadilo, spíš bych právě uvítal tu flexibilitu, kdy je situace že mám moc sportu, tak to dám na 2 kanály, zrovna tak může být situace, kdy žádný zajímavý sport nejde a budu mít třeba bednu kvalitních dokumentů od BBC nebo Discovery, tak to klidně na sportovní kanál šoupnu. :8)

mtz7601

Slovensko hraje s rusmi a komercna reklamna prestavka je na CT sport kratsia ako na STV!!!!!! Predposlednu nasi na Ct uz hrali, na stv este reklama!!!!!!!
1:0

Kasr
Registrace: 8/2008

dali to s omeskanim

inak tiez sa cudujem na ten pristup ČT, este pochopim keby tie ms neboli doma :-/

matho
Registrace: 2/2006

MS nepořádá ČT, takže je úplně jedno kde se hraje.

PoldaS

Ale co ti slovaci, ti slovaci delaji...... :) vzdy ma to pobavi, ked to zacne komentator na CT....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra