Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Lze naladit DSF HD?

Ahoj lidi, lze to na Skylinku? Nebo lze chytnout pouze SD jako u německého eurosportu? Díky za odpověď. Nikde jsem nenanšel totiž parametry.

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Lze naladit DSF HD?

si robis srandu? lebo to druhe je horsie...

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

lolem123

na skylinku na to jsi došel jak a ještě k tomu v hd vám už tady hrabe to chce klid hoši to zase s tím hd nás skylink nebude zadarmo krmit proto se přihlaste jako sponzoři oni to rádi uvítají.

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

A kterej myslíš. Sport 1, Sport us, Sport 1+ samozřejmě německé. To jsou následovníci neexistujícího DSF.

kolenáč
Registrace: 4/2010

šoda slov. přijde mi, že sem chodí jen jedinci, kteří chtějí nadávat a urážet. tohle je fakt semeniště jedinců, kteří si tu posilují ego, které jim někdo během pracovní doby pošpinil. zamkněte to.

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123

@Lolem123

Ty německý sporty jsou na 19.2 pokud ji nemáš tak je ti to nanic,pokud ano FTA je pouze toto
http://www.lyngsat.com/tvchannels/de/Sport-1.html jinak v HD verzi nevisílají :lookaround:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

jackino

děkuju Ti moc! R^ :(

Lolem123

No v HD+ je HD verze, ale není FTA. Takže naladit ano, ale koukat jen s předplacenou kartou.

pf09
Registrace: 8/2010

Ale nie v skylinku... :bigeyes:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

No šak píšu v HD+ ... vím, že to dal do sekce SL :-) ale kolega psal stejně spíš o 19°e ("Nebo lze chytnout pouze SD jako u německého eurosportu?")

pf09
Registrace: 8/2010

Tu otázku Lolem123 položil špatně, tak jsem to považoval za provokaci, jak se tady občas stává.

kolenáč
Registrace: 4/2010

SPORT1 DE

SPORT1DE v HD nedá sa prijímať free z Astry 19,2°E , ide len v SD.

garbanka

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra