Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Astra 23.5 transp:11.934 V 27.500 promo slucka ?

Zdravim, sorry ze otravujem s takou blbostou : na byvalej pozicii STV HD (STV HD je tam uz dost dlho odpojena) mi zacal hrat zvuk promoslucky ASTRY o digitalnej televizii. Podla toho co sa tam hovori vyzera to dost zaujimavo len tam nieje obraz. Otazka znie ci je to nejaky bug astry a ten zvuk sa im tam dostal nahodne a je to bez obrazu, alebo je to trebars UHD demo a moj kybel ho samozrejme nezvlada, alebo je niekde inde ta slucka aj s obrazom. Podla kingofsat z 05.05.2015 08:13 CET tam nic take byt nema. Moj kybel mi pise na teplomeroch 11934/V/27498 PID V 1113 A 1114 P 1113. Diiky za Vas cas.

Shrek7
Registrace: 2/2013
Odpověď v diskusním vlákně

ASTRA 23,5°E

Na tejto frekv. sú tri info karty.
Treba natiahnuť znovu frekv.

garbanka
Registrace: 8/2009

RE: Astra 23.5 transp:11.934 V 27.500 promo sl...

Skusim, snad sa mi to "nestrati" :)

Shrek7

RE: Astra 23.5 transp:11.934 V 27.500 promo sl...

No dobre rano, to som ale lama. ma malo hned napadnut, ze je tam iny, zmeneny videopid a nove "naladenie" transpondera to poriesi. Video tam bolo a je stale, len moj settopbox ho "nevidel" lebo malo iny PID ako video streamu co tam bol predtym, preladenim sa do boxu ulozilo spravne "cislo" VPID-u a vuala ide to :) Diky za pomoc. Je to ASTRA promo slucka beziaca na MEDIA BROADCAST uz teraz vypnutim STV HD "volnom" streame na tom transponderi.Nuz zas som o cosi mudrejsi aby som mohol zdochnut sprosty a o mesiac sa pytat a cudovat sa nad tym istym :)

Shrek7

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra