![]() |
|
Optibox zebra mini-problemymam dva sat. prijimace , twin LNB ,jednu parabolu.Parabola je nastavena spravne, prijem signalu dostatocny.1.Na hlavnom prijimaci Optibox zebra mini mi zacal kolisat a vypadavat prijem - seka CT4 ide vzdy, ostatne ako markiza ,joj velmi zle, vypadava to kazdych 10 sekund az do zobrazenie hlasky ze hladam signal 2.Na druhom starom Topfielde ide vsetko naparadu neseka, nevypadava signal, ziadne problemy 3.Ked mam zapnute obidva prijimace a funguju naraz stary Topfield ide stale dobre, na Optibox zebra mini mi seka a straca sa signal ovela menej ale stale sem-tam seka. 4.Ked vypnem stary topfield, a pouzivam len Optibox zebra mini seka mi to strasne a neda sa to pozerat signal osciluje z 0% na 80% signalu Nieco je tam zle neviem kde je problem, ci je chybny prijimac Optibox zebra mini a odchadza, alebo odchadza LNB, alebo ako posledna moznost je vadna kabelaz??? Dakujem |
kody33
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: Optibox zebra mini-problemyzavada je v prijimaci na zakladovej doske |
lacko9
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 135 |
![]() |
|
RE: Optibox zebra mini-problemyVyzerá to na odchádzajúci zdroj v (hlavnom prijímači) Optibox zebra mini, skontroluj...Aby si vylúčil chybu v LNB Twin, vymeň medzi sebou prijímače, tam však s veľkou pravdepodobnosťou chyba nebude... Skontrolovať F-konektory na koaxi by si mal spraviť samozrejme tiež...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Optibox zebra mini-problemyVem flašku a navštiv souseda který má také parabolu a u něj přijímač vyzkoušej to je nejjednodušší. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Optibox zebra mini-problemyPosun v editacii TP frekvenciu o 1az 2MHz niekedy aj o 3 ak sa signal ustali treba oskenovat nanovo TP zebra stym to mava problem. |
dvbt
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE: Optibox zebra mini-problemydakujem za rady, nakoniec som prerobil vsetky f-konektory a uz to ide, chvalabohu ze to nie je prijimac |
kody33
![]() |
|
RE: Optibox zebra mini-problemyVem flašku a koukej u souseda. Nemusíš uklízet prázdné flašky.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Optibox zebra mini-problemyjo bratu, s tymi flaskami sa mi vase napady najviac pacia, len problem je ze mi to stale blbne, zacinam podozrievat LNB, pretoze vcera po vymene f-konektorov vsetko islo, dopozeral som hokej, a ked som z hokeja prepol na ine kanaly zase isla len polovica, vysral som sa uz na to nezapinal som uz satelit.rano som ho zapol zase neslo skoro nic, ked som sa vratil z prace zase isly vsetky kanaly, asi 10 minut, potom to zase skapalo |
kody33
![]() |
|
RE: Optibox zebra mini-problemyBrání ti něco nebo někdo v tom, abys vyzkoušel ten starej topfield na místě kde máš teď ten Optibox? Pak budeš možná chytřejší. |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
RE: Optibox zebra mini-problemyeste raz zavada je v prijimaci na zakladovej doske |
lacko9
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 135 |
![]() |
|
![]() |