Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

První PowerVu addon pro DVB Dream

Populární přehrávač DVB Dream nyní podporuje softwarovou emulaci systému PowerVu. Plugin se objevil na zahraničních fórech. Funguje podle prvních testů stabilně.
Podpora moderního přehrávače, jakým je DVB Dream, s sebou přináší spoustu výhod. Od těch podstatných, které se týkají celkové stability a pohodlí, až po maličkosti jako třeba snadné pořizování kvalitních screenshotů. Protože se dá používat "vykreslovač" EVR. Takhle vypadá Stanley Cup na AXN Sports HD.
http://s13.postimg.org/4w7dqeuef/afnspthd.jpg

toothpick
Registrace: 11/2014
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

RE: První PowerVu addon pro DVB Dream

AFN Sports HD :)))

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Já si to pořád pletu s AXN. To není poprvé, ta podobnost je příliš lákavá.

toothpick

Kromě toho sportu, který má celkem pěkný obraz, jsou všechny americké AFN kanály vysílány v zastaralém formátu 4:3. Nabízejí ovšem exkluzivní program. Seriály jeden den po americké premiéře, aktuální filmové hity a populární zábavné pořady US televizí.
https://youtu.be/YyV4F9nfAaM

toothpick

je jich víc :D

Qquiderr
Registrace: 5/2014

Já vím. Ale myslím, že jsem relativně správně rozpoznal výjimečnost toho amerického balíčku na pozici 9E. Je hezké, že chodí taky Discovery paket v HD nebo středoevropské HBO, ale osobně to moc nesleduju.

toothpick

tak ja mam dvb viever, a powervu je dobrej akorad na animal planet hd a discovery science hd, pak si občas pustim radio andernach :D

Qquiderr

O:T Qquiderr-ještě bych rád tu značku videorecorderu,potřetí ti děkuji

marakesh
Registrace: 11/2013

To je sice hezké, ale stanice jako Discovery Science nebo Discovery Turbo Extra v podstatě vysílají to samé jako ostatní kanály Discovery. Existuje jenom určité množství pořadů, které může jeden provozovatel nabídnout. Odstrašující případ je Filmbox.

toothpick

video

marakesh

už jsem ju jednou psal, je to Samsung.

Qquiderr

O:T díky,asi jsem to přehlédl a to umí seřídit páskovou dráhu automaticky?,ještě ten typ samsungu,abych se po něm poohlédl

marakesh

Pochybuju, že to má něco společného se systémem PowerVu. A dokonce pochybuju, že se tady najde ještě někdo, kdo by videorekordér sháněl.

toothpick

toothpick nemá,to jsou staré resty,proto jsou označeny O:T ,jako (mimo téma)

marakesh

Aha. Ale to jsou celkem vzdálené věci. Příjem satelitního vysílání na PC a kazetový videorekordér. To je jako pračka a raketoplán. :)))

toothpick

toothpick-je to vzdálený,ale já už jsem se Qquiderr ptal několikrát a nikdy se neozval,je to na přepis z VHS,jestli ti to něco říká

marakesh

Ne, to mi opravdu v roce 2015 neříká vůbec nic.

toothpick

tak ja u jednoho neodpovedel, jelikož to tema zmizlo, a ja to neuměl najit jak je to tu tak nepřehledne udelaný, a v dalšim tematu jsem odpovedel ale uživatel to asik přehlédl.

marakesh:
SV-645x - tym toho videa (pokud to píšu dobře)

Qquiderr

toothpick-rád ti to vysvětlím,jsou věci z historie,které nejsou nikde jinde zaznamenané než na VHS,třeba svatba,rodina,dovolená,vánoce s dětmi,promoce,přísaha atd..,jsou lidé,kteří tento záznam chtějí uchovat a ne ho hodit do popelnice,jenže videorecordérů mezi lidmi je čím dál méně a v budoucnu by VHS nebylo kde přehrát,proto se tyto záznamy přepisují třeba na DVD,nebo HDD,pak není divu,že je k tomuto počínání potřeba i videorecorder třeba z minulého století,už to chápeš??

marakesh

Qquiderr O:T a to umí seřídit páskovou dráhu automaticky?,nebo jen trackink?

marakesh

má to automatický tracking, lze ho i korigovat manuálně, zatim se mi tam podařilo naštelovat každou vhsku.

Qquiderr

O:T Qquiderr-no to jsem tušil,stáhl jsem si manuál a nastavení páskové dráhy to nemá,právě některé kazety nahrané jinde,hlavně prasácky v LP,nebo dokonceEP potřebují manuálně dostavit páskovou dráhu,jinak z toho ten pravý záznam nikdy nedostaneš a pokud ano,je to ve špatné kvalitě,případně bez stereo stopy

marakesh

Zajímavé, že s tím ti lidé přišli až v roce 2015. To asi do teďka ten videorekordér ještě používali. Neuvěřitelné věci.

toothpick

toothpick-ano,nebo už ho měli 10 let ve skříni a dnes ho vytáhli a zjistili,že nefunguje,jenže ty kazety z roku 1985 ještě mají a ty budou fungovat dalších 100 let,oproti nízkoživotnostnímu DVD,jenže už není na čem přehrávat,proto ten přepis

marakesh

Psací stroj taky přežije každý moderní notebook. Ale bolí od toho prsty a váží skoro stejně jako taška plná kamení. Jinak je to super věc.

toothpick

toothpick-souhlasím,tady nejde o zařízení,ale o zachování záznamu pro příští generace,na to psací stroj ani notebook není třeba

marakesh

Je srandovní, že některá ta sci-fi technika z 80-tých let se dávno stala realitou. Například ty kamery ze seriálu Návštěvníci. Oko 1, oko 2. To dneska není problém vyrobit a instalovat. Ta laserová pilka by se teoreticky taky dala realizovat, ale těžko říct, jestli by to přeřízlo prkenný plot. Mohlo by to likvidovat balónky na tradiční české pouti.

toothpick
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra