![]() |
|
Golf channel - mini?Už je v balíku mini?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
PROMOhttps://www.parabola.cz/zpravicky/23930/skylink-golf-channel-zdarma-pro-vsechny-zakazniky/ |
pewa
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 165 |
![]() |
|
RE: Golf channel - mini?A co ti Tomiku535 řekli na zákaznické lince? Od toho přeci platíme serpo. |
Janmaa
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 72 |
![]() |
|
RE: Golf channel - mini?Jak ten tady mohl dělat admina, to dodnes nechápu.![]() Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Golf channel - mini?@pewa, dík. Ty dva deme.nty nemá cenu komentovat.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Golf channel - mini?tomik-koukám,že je tady každej,tedy skoro každej podle tebe dé,m.e"nt |
marakesh
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
Tomik535Jaký dotaz jsi položil, takovou jsi dostal odpověď. To buđ rád, že tu neproběhlo něco o lenosti a zlatém podnose. |
Janmaa
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 72 |
![]() |
|
RE: Golf channel - mini?Ano s tím nelze nesouhlasit. Akorát jsou tady v zásadě 2 typy různých lidi, kteří mohli odpovědět. Nekonfliktni (a je už dále jedno zda ví nebo neví) a konfliktni (popř. nudici se). Že na jednoho z první skupiny prilezou dva z té druhé je zakonite a spíše ten poměr považují za šťastnější výsledek.Potřeboval jsem to zjistit rychle, zpravicky po presunuti níže mi většinou unikají a navíc tu už nechodím tak často a spíše z mobilu, kde při diskuzi nejsou vidět vůbec. Předtím jsem si samozřejmě zjistil zda nejede volně a zrovna jsem měl u sebe kartu s mini balikem. Na web Skylinku jsem kouknul první, ale tam to už tradičně nemá cenu, připadá mi, že ho tvoří nějaká dobrovolná sympatizujici skupina, která si z jeho aktuálnosti vůbec nelame hlavu. A protože se teď opět dost kanálu preladuje a přidává, tak jsem to zkusil. Sice jsem moc nevěřil, že by do mini přidali kanál s tak vyhraněnou tematikou, ale už jsem si zvykl se různými nelogicnostmi, nejen u této platformy ale pro mě obecně, nepřekvapovat. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
bývalý admineDocela by mě zajímalo kam se se svým hulvátským chováním řadíš ty......![]() ![]() Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
wladys,administrator a moderator nieje rozdiel?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@Tomíkto chce klid a vy*ééér se na ně.![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
Tomik535A proč v balíku mini? Právě jsem zkoušel kartu, co má mami ve svém pokoji, a na které je placen jen SP, a Golf Channel na ni normálně jede.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Golf channel - mini?Opakují zvlášť pro tebe. Měl jsem u sebe kartu se zaplacenym balikem mini. Zní ti to aspoň trochu logicky nebo mě mělo napadnout, že jsem zrovna trefil akci golfu, která se opakuje jednou za pověstných 10let..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Golf channel - mini?Myslel jsem, že patříš mezi ty, co na parabola.cz trochu sledují novinky. Tvůj vstupní příspěvek jsem pochopil tak, že o akci víš, a že se ptáš, zda platí už od balíčku mini. Nic víc, nic míň. Žádnou vědu v tom nehledej.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Golf channel - mini?Praveze mi poslední dobou dost unikají, tak jsem si alibisticky dovolil to, co se zde stává běžně![]() Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Tomik535strucne, jasnenemas za co ![]() |
pewa
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 165 |
![]() |
|
RE: Golf channel - mini?Tomik535-možná ta druhá skupina ti dává jen okusit ty lahůdky,co jim přinášíš sám ,kde se objevíš,pak se nemůžeš divit a taky tvoje rádoby jako zelenáčování,kdy jsi rád rozdával citrónky a velice tě to bavilo,ti možná někteří nemohou zapomenout,co jsi zasel,teď sklízíš |
marakesh
![]() |
|
RE: Golf channel - mini?ad 1) Opravdu mě to trápí. A bude ještě dlouho.ad 2) Velice mě to bavilo. Proto jsem s tím skončil. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
marakesh.......trefil si hřebíček přímo na hlavičku. Arogantnost a nabubřelost z něj jen sršela. A to, že se tím bavil dával jasně na jevo. Dodnes vlastně beze změny.![]() Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
RE: Golf channel - mini?wladys-přesně tak a souhlas,zaplať bůh dnes bez pravomocí a ještě si stěžuje,může bejt rád,že se s ním někdo z pamětníků vůbec baví |
marakesh
![]() |
|
![]() |