Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Golf channel - mini?

Už je v balíku mini?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

PROMO

https://www.parabola.cz/zpravicky/23930/skylink-golf-channel-zdarma-pro-vsechny-zakazniky/

pewa
Registrace: 1/2012

RE: Golf channel - mini?

A co ti Tomiku535 řekli na zákaznické lince? Od toho přeci platíme serpo.

Janmaa
Registrace: 1/2015

Jak ten tady mohl dělat admina, to dodnes nechápu. :laughing:

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

@pewa, dík. Ty dva deme.nty nemá cenu komentovat.

Tomik535

tomik-koukám,že je tady každej,tedy skoro každej podle tebe dé,m.e"nt

marakesh
Registrace: 11/2013

Tomik535

Jaký dotaz jsi položil, takovou jsi dostal odpověď. To buđ rád, že tu neproběhlo něco o lenosti a zlatém podnose.

Janmaa
Registrace: 1/2015

Ano s tím nelze nesouhlasit. Akorát jsou tady v zásadě 2 typy různých lidi, kteří mohli odpovědět. Nekonfliktni (a je už dále jedno zda ví nebo neví) a konfliktni (popř. nudici se). Že na jednoho z první skupiny prilezou dva z té druhé je zakonite a spíše ten poměr považují za šťastnější výsledek.

Potřeboval jsem to zjistit rychle, zpravicky po presunuti níže mi většinou unikají a navíc tu už nechodím tak často a spíše z mobilu, kde při diskuzi nejsou vidět vůbec. Předtím jsem si samozřejmě zjistil zda nejede volně a zrovna jsem měl u sebe kartu s mini balikem. Na web Skylinku jsem kouknul první, ale tam to už tradičně nemá cenu, připadá mi, že ho tvoří nějaká dobrovolná sympatizujici skupina, která si z jeho aktuálnosti vůbec nelame hlavu. A protože se teď opět dost kanálu preladuje a přidává, tak jsem to zkusil. Sice jsem moc nevěřil, že by do mini přidali kanál s tak vyhraněnou tematikou, ale už jsem si zvykl se různými nelogicnostmi, nejen u této platformy ale pro mě obecně, nepřekvapovat.

Tomik535

bývalý admine

Docela by mě zajímalo kam se se svým hulvátským chováním řadíš ty...... :laughing: Od tebe ty věty opravdu sedí. :laughing:

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys

wladys,

administrator a moderator nieje rozdiel?

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

@Tomík

to chce klid a vy*ééér se na ně. :)) Nikdo nemůže vše vědět... A normální lidé jako Pewa se vždy najdou a pomůžu,ikdyž je jich tady stále míň a míň..

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Tomik535

A proč v balíku mini? Právě jsem zkoušel kartu, co má mami ve svém pokoji, a na které je placen jen SP, a Golf Channel na ni normálně jede.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

Opakují zvlášť pro tebe. Měl jsem u sebe kartu se zaplacenym balikem mini. Zní ti to aspoň trochu logicky nebo mě mělo napadnout, že jsem zrovna trefil akci golfu, která se opakuje jednou za pověstných 10let..

Tomik535

Myslel jsem, že patříš mezi ty, co na parabola.cz trochu sledují novinky. Tvůj vstupní příspěvek jsem pochopil tak, že o akci víš, a že se ptáš, zda platí už od balíčku mini. Nic víc, nic míň. Žádnou vědu v tom nehledej.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

Praveze mi poslední dobou dost unikají, tak jsem si alibisticky dovolil to, co se zde stává běžně ;) Vše ostatní už snad bylo řečeno. Tak snad bude večer opět tak krásný hokej jako včera. Hezký den :-)

Tomik535

RE: Tomik535

strucne, jasne
nemas za co R^

pewa
Registrace: 1/2012

Tomik535-možná ta druhá skupina ti dává jen okusit ty lahůdky,co jim přinášíš sám ,kde se objevíš,pak se nemůžeš divit a taky tvoje rádoby jako zelenáčování,kdy jsi rád rozdával citrónky a velice tě to bavilo,ti možná někteří nemohou zapomenout,co jsi zasel,teď sklízíš

marakesh

ad 1) Opravdu mě to trápí. A bude ještě dlouho.
ad 2) Velice mě to bavilo. Proto jsem s tím skončil.

Tomik535

marakesh

.......trefil si hřebíček přímo na hlavičku. Arogantnost a nabubřelost z něj jen sršela. A to, že se tím bavil dával jasně na jevo. Dodnes vlastně beze změny. ;P

wladys

wladys-přesně tak a souhlas,zaplať bůh dnes bez pravomocí a ještě si stěžuje,může bejt rád,že se s ním někdo z pamětníků vůbec baví

marakesh

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra