![]() |
|
Balíček mini zdarmaod 1.5. do 30. 11.2015 bývalí zákazníci T-Mobile televize mohou získat balíček mini zdarma. Ale v zákaznické zóně jsem Mini balíček(bonus) nenašel.Serpo zaplaceny. |
Hurikán1
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
RE: Balíček mini zdarmataky mam ten problem. myslel jsem ze ode dnes se ukaze tam ta moznost, ale neni...chystal sem sem polozit dotaz, ale asi bude treba jinak aktivovat pres jejich podporu, i kdyz je svatek... |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: Balíček mini zdarmaTaky jsem dostal tuto nabídku a aktivovat mi nic nejde... Zkusil jsem i v té zákaznické zóně nastavit placení SP přes účet, i když mám zatím uhrazeno až někdy do února 2016, protože v podmínkách akce píšou, že musí být uhrazený SP. Ani to nepomohlo. Telefonická podpora zjevně dneska nefunguje - asi ještě stále je ten servisní poplatek moc nízký, aby tam někdo seděl.... |
Markil
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: Balíček mini zdarma,asi blafTaky jsem tam volal,ale asi 1.máj není volný den,protože nefachají,jinak ve volné dny pracují jen od 8,00 do 18,00 a v pacovní od 8,00 do 22,00 |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: Balíček mini zdarmauz aby zacali pracovat roboti, ti nebudou potrebovat volna. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: Balíček mini zdarmaTak jak? U mně pořád nic.:-(Kdo to umí, ten to dělá.
Kdo to neumí dělat, ten to učí.
Kdo to neumí učit, ten to řídí.
|
kahuda
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
TAM vedení nepracuje anive volné dny,a ten co tam polehává,neví ani p.r.d |
korkoran
![]() |
|
právní nárokna to nemáme,jak neopomenuli přidat,ale na písemnou klamavou reklamu nemá právo skylink.Aby na to skylink měl,zase zdraží platby.Mě stojí podání rozporu u ČTÚ jen 100,-,ale odpůrce to bude mít dražší a ještě mi tu stovku bude must vrátit ![]() ![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
uz jde aktivovatAz dnes v sobotu 2.5. se v menu na webu zakaznicke zony objevila polozka Mini bonus - aktivovat. |
kaspivm
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
Tak už se to hloooooooNa 1 Tm kartě mini naskočil,teď ještě těch 6 zbývajícíchA perla na závěr,na účtu mi vyskočily 4 staré crw karty ![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
@korkoranA proto tu druhý den stresuješ![]() AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
bigikoho to nepálí tomu je to divné.Já jsem ty všechny karty prodal za hubičku,s tím,že jsou s minibalem jak skylink slíbil 1.5. a vypadalo to špatně jako u š.mej.dů |
korkoran
![]() |
|
![]() |