Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

podivná pracovní doba zákaznické podpory

teď volám v 8,50 na zák.linku595694310,automat povídá,že ve volné dny pracují až od 8,00 a -dej nám pokoj nic si nezadal Rv :(( Rv

korkoran
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: podivná pracovní doba zákaznické podpory

Je sviatok,tak asi nepracujú. ;)

kappybar7
Registrace: 12/2014

kapybarro

ale jejich tel.automat říká,že ve dny volna pracují až od 8,00 do 18,00

korkoran

že by svátek

nebyl volný den ? ? ?

korkoran

zákaznická zona dnes funguje

po 25 minutách to zvedl jakéjsi Martin ,nemohl moje zák číslo najít,pak podle 1 karty to našel,ověřoval všechny ty nesmysly,včetně tel. čísla,nechal mě další minuty poslouchat ten kravál no pak mě to položil a do ted se nic nedělo a ani nezavolal.Jedná se při tom o karty za celkem 7500,-
Co na to velký šéf pán Glisník? ?
:fuming: :fuming: :zombie:

korkoran

Svátek je brán jako den pracovního klidu, stejně jako neděle. Zatímco den pracovního volna je sobota.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

to znamená

že tam zítra jako dnes nepořídíme nic :scared: :zombie: :scared: :scared: :crying:

korkoran

Jen tak na okraj - co tak důležitýho je potřeba se Skylinkem řešit ve svátek a nepočká to do pracovního dne nebo si to nemůže člověk udělat sám přes web?

PoldaS

Poldasi

Jen tak mimochodem,to co mělo naskočit 1.5.15 ráno- mini na 7 měsíců grátis a nešlo to ani dohledat v zákaznické zoně a nejde ještě ani teď,to jest ta drobná náhrada za TM.karty,které byly taky bez poplatku a skylink je odebral od t-mobilu,s tím,že ty karty stály hafo kaček a aby nás moc ne.na.s.ejřil,tak poslal 29.3.15.příkaz k platbě a slib spuštění minika na 7.m. gratis,s tím,že se ale nedal serpop zaplatit za původní poplatek z 1.12.15.

korkoran

Pitvat nějaký proklamace o bezplatnosti, to už fakt nemá smysl. A ještě ke všemu v tomto případě, kdy to lidem nakukal ne Skylink, ale T-Mobile. Jinak nefunkčnost můžeš přece reklamovat, ale je celkem jasný, že jenom v pracovní době (nebo písemně), ostatně jako u spousty jiných věcí.

PoldaS

Pracovní doba byla

pro mě až odpoledne, zato tak rychle mě ještě nikdy nevyslyšely.3 Děvenky mi vyřidily všech 7 karet během 3 hodin i s dotatečnými přepisy a úpravami a běží v minibalu.

korkoran

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra