![]() |
|
podivná pracovní doba zákaznické podporyteď volám v 8,50 na zák.linku595694310,automat povídá,že ve volné dny pracují až od 8,00 a -dej nám pokoj nic si nezadal![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: podivná pracovní doba zákaznické podporyJe sviatok,tak asi nepracujú.![]() |
kappybar7
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 514 |
![]() |
|
kapybarroale jejich tel.automat říká,že ve dny volna pracují až od 8,00 do 18,00 |
korkoran
![]() |
|
že by sváteknebyl volný den ? ? ? |
korkoran
![]() |
|
zákaznická zona dnes fungujepo 25 minutách to zvedl jakéjsi Martin ,nemohl moje zák číslo najít,pak podle 1 karty to našel,ověřoval všechny ty nesmysly,včetně tel. čísla,nechal mě další minuty poslouchat ten kravál no pak mě to položil a do ted se nic nedělo a ani nezavolal.Jedná se při tom o karty za celkem 7500,-Co na to velký šéf pán Glisník? ? ![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
RE: podivná pracovní doba zákaznické podporySvátek je brán jako den pracovního klidu, stejně jako neděle. Zatímco den pracovního volna je sobota.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
to znamenáže tam zítra jako dnes nepořídíme nic![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
RE: podivná pracovní doba zákaznické podporyJen tak na okraj - co tak důležitýho je potřeba se Skylinkem řešit ve svátek a nepočká to do pracovního dne nebo si to nemůže člověk udělat sám přes web?Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
PoldasiJen tak mimochodem,to co mělo naskočit 1.5.15 ráno- mini na 7 měsíců grátis a nešlo to ani dohledat v zákaznické zoně a nejde ještě ani teď,to jest ta drobná náhrada za TM.karty,které byly taky bez poplatku a skylink je odebral od t-mobilu,s tím,že ty karty stály hafo kaček a aby nás moc ne.na.s.ejřil,tak poslal 29.3.15.příkaz k platbě a slib spuštění minika na 7.m. gratis,s tím,že se ale nedal serpop zaplatit za původní poplatek z 1.12.15. |
korkoran
![]() |
|
RE: podivná pracovní doba zákaznické podporyPitvat nějaký proklamace o bezplatnosti, to už fakt nemá smysl. A ještě ke všemu v tomto případě, kdy to lidem nakukal ne Skylink, ale T-Mobile. Jinak nefunkčnost můžeš přece reklamovat, ale je celkem jasný, že jenom v pracovní době (nebo písemně), ostatně jako u spousty jiných věcí.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
Pracovní doba bylapro mě až odpoledne, zato tak rychle mě ještě nikdy nevyslyšely.3 Děvenky mi vyřidily všech 7 karet během 3 hodin i s dotatečnými přepisy a úpravami a běží v minibalu. |
korkoran
![]() |
|
![]() |