Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Čo robím zle..?

Mám v karavane MobiSet 4 digital
CAP 910, naladím ručne podľa Skylinku parametre na 23,5 , 12109 ....atď HD programy EurosportHD...až Animal Planet HD, po uložení mi vypisuje žiadny signál, nepomohli ani výrobné nastavenia a som v koncoch, poradí niekto....vopred ďakujem
DJ

dantes
Registrace: 5/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Čo robím zle..?

Ostatné mimo HD idú?HD programy potrebujú naozaj dobre nastavenú parabolu na rozdiel od SD programov.

robina2
Registrace: 8/2006

http://www.kathrein.de/fileadmin/media/produkte/imports/sat/anwendungsHinweise/9363826a.pdf

borsalino
Registrace: 11/2008

Parabola sa nastavuje automatický podľa GPS kvalita je na 89% nemyslím si že je to prijímačom, ale skúsim odkaz "borsalino"

dantes

Asi mala parabola. Stv ide?

satan
Registrace: 1/2006

Tento návod mám, už som ho preštudoval....niekedy pred časom sa tento problém tu riešil, ale som si nezapamätal ako na to, myslím že sa tam jedná o vynulovanie nastavenia prijímača, ale výrobným nastavením som asi nulovanie urobil ostatné HD programy bez problémov.....prosím ešte nejaký nápad...

dantes

dantes

Animal planet Hd není ve skyliku

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

Ako že nie veď mám pred sebou PDF Parametre pre naladenie programov Skylink, nakoniec o Animal mi nejde ale o EurosportHD 1,2 , Slovak Sport...

dantes

dantes

Zle robis rozhodne to, ze nevies vystizne pomenovat zakladajucu temu :laughing: :laughing: :laughing:

Traky
Registrace: 8/2013

Ja si na rozdiel od teba myslím, že problém nie je v prijímači, ale v presnom nastavení paraboly... Máš dve možnosti:

1, Obnovenie stavu pri dodaní, v menu Konfigurace antény, keď budú všetky nastavenia vrátené naspeť do stavu pri dodaní. Zostanú zachované všetky ostatné nastavenia a skôr vyhladané a uložené pozície satelitov.

2, Vynulovať otočnú anténu.Vtedy budú všetky uložené polohy satelitov vymazané, dáta v prijímači však zostanú zachované. Tu už treba znovu nechať nastaviť parabolu podľa GPS... Načítanie GPS prebehne vtedy, keď je zapojený zelený zapalovací kábel a polohovač k napájaniu 12 V aspoň 3 minúty. Prijímač môže byť vypnutý. Po odstránení zapalovacieho kábla zapneme prijímač a začne nové vyhladávanie satelitov.
;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

nějak se neorientuji,něco ti jde,nebo nic?

marakesh
Registrace: 11/2013

může být,že stojíš mezi barákama,nebo pod stromem,tam to nemusíš chytit

marakesh

naposledy som sa zabaval so satelitom v motorhome pred dvoma rokmi v anglicku . Problém bol rovnaký ako popisuješ keď som spustil sieťove vyhľadávanie fr.12070 programi našlo všetky ,ale na niektorých programoch mi vypisovalo žiaden signal , napriek tomu že ich naladilo . V zozname transpondérov som si všimol , že frekvencia 11836 mala SR 30000 , a nedalo sa to nijako zmeniť . Musel som pridať novú frekvenciu 11838 so SR 27500 . potom po ladení našlo znovu slovenská prog. , ktoré pridalo na koniec zoznamu a tie už potom išli . Do obľúbenej skupiny som nahádzal samozrejme len tie funkčné . Sat zostavu z motorhomu si už nepamätam .

Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)

Boris
Registrace: 1/2007

Videl by som to na zlé nastavenie parametrov TP, presne ako píše Boris a veľkosť paraboly. Kolega ešte nepíše kde sa aktuálne nachádza. V strednej EU ešte ako tak to môže fungovať, ale už v takom severnom Taliansku by som HD programy na tak malej parabole asi nehľadal. Po minuloročných zmenách na TP sú niektoré HD náchylné na presnejšie nastavenie paraboly.

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio
Registrace: 1/2006

možná stojí v garáži :))) :))) :)))

marakesh

Karavan mám 4 roky a nikdy s príjmom problémy neboli či na Slovensku alebo v Chorvátsku dokonca ani vo Švédsku, pravdu má Maneto, všetko sa vyriešilo....Maneto ďakujem :) R^

dantes

Všetko som robil dobre, len som nevynuloval anténu...!

dantes

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra