Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

VHS konvertor

Poradí někdo prosím ze zkušenosti dobrý konvrtor VHS kazet do PC.

Amper1
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Přepis

Avermedia USB-dvb-t hybrid

angelidis1
Registrace: 8/2013

AVerTV Hybrid Volar HX A828

ten to zvládne

angelidis1

VHS konvertor

Jedná se mi o převod dat z nahraných VHS kazet s použitím videorekorderu, převodníku na cd data do pc a jejich následné vypálení na dvd.

Amper1
Registrace: 12/2006

RE: VHS konvertor

ja mam easycap adaptír, a převádí to kvalitně, delam zrovna kolegovi z prace kazetu tak vim, dokonce mě to nekdy i překvapuje :D potom to v pc upravím a dam na dvd. ;)

Qquiderr
Registrace: 5/2014

obycejna tv karta v pc a nejobycejnejsi software na nahravani. z nahravek v sp vyleze zaznam s velmi vysokou kvalitou. co vic si prat..

onenon
Registrace: 5/2012

no a cokdyž je ta kazeta v příšernym stavu? například kolegova byla v tak přišernym stavu a zaznamenaný signal byl jak když to nahraval bez antény a ikdyž to bylo v "sp" tak hrůza, ja vždy natačel v "lp" a zaznam byl kvalitní, nezaleží na režimu nahrávání, ale na tom v jakym stavu je kazeta, jaký byl signál a zda je to první záznam.

Qquiderr

Qquiderr a taky před každým kopírováním kazety z jiného recorderu,přesně nastavit páskovou dráhu,pak se může záznam jevit jako špatný,ale pouze nesedí nastavení

marakesh
Registrace: 11/2013

Qquiderr

Plati jedno, ze z ho.vna bic neupleties. Nieco vies softwarovo vykryt, ale musis najst spravny kompromis v nastaveniach. Inak suhlas s onenon, obycajna TV karta a obycajny software, samozrejme pod pojmom obycajny rozumiem funkcny :laughing: :laughing: :laughing:

Traky

moje video si drahu pasku nastaví samo, jinak zaleží opravdu na hodne okolnostech, potom když už je to v pc, tak mi už hodne lidí řeklo že sem snad nějakej kouzelník, ale ja jen už na vstupu z toho dostal co nejvic, u stareho pc sem to tahal normalne tv kartou analogovou (svbs vstup), u noveho pc mam ten easycap do usb a taky to taha kvalitně, mám vysokokapacitní a vysokorychlostní disk tak si můžu dovolit nahrát to bez komprese, pokud mam malo místa tak dam kompresi s co největšim bitrate a potom už musím z toho něco vykouzlit. A dost se divím že z té příšernosti co jsem obdržel jsem dokazal něco dostat :D

Qquiderr

Qquiderr-myslíš,že nějaké video někdy umělo nastavit páskovou dráhu? trackink není vše,ale jsi kouzelník,jaké máš to zázračné video? moc mě to zajímá,dělám přepisy taky,jestli to není v utajovaném režimu

marakesh

třeba tu
https://www.youtube.com/watch?v=c8rl66l3JsY

to už je i čištěný, na vhs to podle mě vypada až moc dobře.

Qquiderr

video mě nezajímá,mě zajímá zázračný videorecorder,ze kterého to kopíruješ,chápu,že jsem to špatně napsal,za mých starých časů se video označovalo zařízení,ne snímek

marakesh

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra