![]() |
|
Optibox CXnašel jsem ve skrytém menu položku nastavení sítě s donglem,použil jsem uni dongle CF-WU715 N (chodí se spoustou sat.res.) optibox sd ho zaregistroval nabídl zadávací tabulku,je možný,aby toto SD mělo wifinu?Zatím nevím ještě co a jak se zadává-teprv budu laborovat,ale nerad zbytečně |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
Optibox CX a WifiTak nikdo nic? |
korkoran
![]() |
|
RE: Optibox CXBuďte pane rád že tento stařec ještě funguje a neperte tam věci co tam nepatří.Ono nastavení sítě je po com portu,ne přes Wifi. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: Optibox CXMam takove velmi mlhave tuseni, ze moznost wifi tam byla. Ale ze by to nekdy nejak jelo, to netusim, stejne jako netusim, k cemu by to bylo dobre, kdyz to zadne sitove funkce nemelo. A share slo snad jenom pres COM ???? Ale je to fakt uz moc dlouho... |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
Baroneprošel mi rukou a jak jsem se v něm hrabal,tak vidím ůdaje,které bych v něm nečekal i podporu jsem našel,karty četl ICE dobře a rychle se 3 posledními softy,tak půjde k někomu ,kdo má ještě starou troubu k tomu.Ale obraz - hrůza. |
korkoran
![]() |
|
to Ja,chodí to u známého přes celou vesniciuvažoval jsem o skusmo přes RS232 WTR-1 klienta,pro někoho,kdo je na tom hůř-chodí to ku podivu u známého přes celou vesnici cca 500 metrů,což jsem nechtěl ani věřit. |
korkoran
![]() |
|
![]() |