![]() |
|
Balíček MINI od SKY LINKU ZDARMA???Ahoj,přišla mi nabídka že když si předplatím servisní poplatek za 935kč nebo za 1485kč tak dostanu balíček MINI v období od 1.5.2015 -30.11.2015 zdarma.V obchodě jsem se na tuto možnost raději přeptal ale o této nabídce nic neví.Údajně by tento balíček fungoval cca 1-2týdny a pak by byl opět zablokován do té doby než bych si balíček MINI opět minimálně na 1 měsíc nepředplatil. Rád bych věděl kdo má pravdu a zda s těmito ! taháky! nemá někdo z Vás nějaké větší zkušenosti. Díky předem všem za cenné zkušenosti. |
mojmir
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
RE: Balíček MINI od SKY LINKU ZDARMA???....dnes som zaplatil SP na dalsi rok. Platnost SP od 1.5. zatial ziadne programy navyse nenabehli. |
efly
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 202 |
![]() |
|
Další cena SPPři platbě SP nově nabízí :Jednorázovou platbou 659 CZK na 12 měsíců (Digital SD).... :)Je to tady, digital SD. |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
To HarnadekTo je jasny, furt je lepsi mit za 500kc CZ+SK od Freesatu nez 935 od Skylinku. |
rysavy3
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
RE: Balíček MINI od SKY LINKU ZDARMA???Kolik je tam programů v HD,kolik zpravodajských a kolik Maďarských ? CZ/SK jsou tam všechny ?Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 314 |
![]() |
|
RE: Balíček MINI od SKY LINKU ZDARMA???Harnadek ta platba za balik Digital SD za 659,- na 12 mesicu se vyplati ještě tomu, komu konci serpo v nejblizsi době a to nejpozději do konce cervena letošního roku, protoze Ceska televize bude vypinat SD verze svých programu v pristim roce koncem cervna. Obdobna situace bude u programu STV1,2, ale az v prosinci 2016. Ostatní televizní stanice by měli tento krok nasledovat. Uvidíme pristi rok, jak to vse dopadne u Skylinku s programy v SD verzi v baliku Digital. Nechme se překvapit. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: Balíček MINI od SKY LINKU ZDARMA???No nevím já bych řekl že serpo platít jsou vyhozené peníze. Když už tak zaplatit naky balíček. A k němu je Digital balíček zdarma. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Balíček MINI od SKY LINKU ZDARMA???Email od Skylinku:Tento balíček bude aktivní do 30.11.2015![]() |
Hurikán1
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
RE: Balíček MINI od SKY LINKU ZDARMA???To SD serpo nabízejí asi jen někomu..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Balíček MINI od SKY LINKU ZDARMA???Tomik, taky si to myslim. Bud to bude zakaznikum, kteří mají ještě SD prijimac a uvedli ho při registraci nebo pro zakazniky kteří mají druhy prijimac SD a pouzivaji dve karty v domacnosti se zakladnim balikem Digital. |
HYPER
![]() |
|
Balíček MINI od SKY LINKU ZDARMA???Tento baliček bych určitě nebral za 1. je drahý a za 2. jsou tam prd programy, takže si to muže strčit skylink tak ví te kam??![]() ![]() |
sateliťák1
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
RE: Balíček MINI od SKY LINKU ZDARMA???satelitak, ten balicek docela jde. Komu staci ze sportu oba Eurosporty, par filmovych programu, dětských a prirodopisny s dokumentarnim obsahem a nepreferuje HD a 60 dalších programu, tak to docela jde. Samozrejme by to chtelo ty SD programy který jsou i v HD verzi vymenit, ale asi cena by pak byla pravdepodobne jina. Pevne ale doufam, ze bude alespoň ten Eurosport SD nahrazen tou HD verzi v co mozna brzky době. Spis to odhaduju az nekdy v tom roce 2016, ze by k tomu mohlo dojit. Snad tomu tak bude. |
HYPER
![]() |
|
MojmíreMyslím,že jsi zapoměl uvest,že máš kartu T-mobilu a ta nabídka bude aktivní až opravdu 1.5.15 do té doby se tam nic neobjeví.Pak se tam má objevit,jen u Tm karet.Dostal jsem tuto nabídku na 6 Tmob.karet. 5 jsem jich prodal a převod až po naskočení minibalu,protože u skylinku nikdo nikdy neví.Mám to od skyl.na papíře,což je sice fajn,ale stojí tam,že na to není právní nárok,jen z dobré vůle p.Glisníka |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
A ještěTen poplatek je třeba platit až před koncem životnosti té karty cca 14 dní,ne předem |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: Balíček MINI od SKY LINKU ZDARMA???Tak minulý týden jsem měl nabídku od Skylinku cca týden před vypršením SerPo na kartě na balíček MINI za 109,- měsíčně na 1 rok.Panasonic TH-42PZ8E /Dreambox 7020HD v2/OPENATV 5.3 / AL 85cm/Digipower SG2100/Seagate Momentus 320GB e-SATA / Yamaha RX-V 465 B / Dantax Classic One 5.0 / Panasonic DMP-8BD
|
Libor73
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
RE: Balíček MINI od SKY LINKU ZDARMA???Tyto "speciální nabídky" jsou zasílány jen na určité vybrané karty. Taky jsem dostal v březnu nabídku na prodloužení serpa za 659 CZK (Digital SD) nebo za 935 (DigitalHD) na 12 měsíců, ale tuto "supernabídku" jsem nevyužil a prodloužil serpo ještě za starou cenu 899 na 24 měsíců (DigitalHD) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
RE: Balíček MINI od SKY LINKU ZDARMA???Ještě donedávna dávali mini na rok za 1228 Kč tj 103kč/měsíc... furt se něco děje :) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
RE: Balíček MINI od SKY LINKU ZDARMA???satman1-přesně takto přemýšlí skylink,aby to byla čistě pay TV a serpo zanikne![]() ![]() ![]() |
marakesh
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: Balíček MINI od SKY LINKU ZDARMA???Nabizeji i HBO balicek za 900 kc na rok. Preprodava to ale jina firma za skylink. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 928 |
![]() |
|
Skylink něco zdarma?Tady se někdo pomátl?Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
Balíček MINI ....Díky všem za užitečné informace. |
mojmir
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
![]() |