Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Balíček MINI od SKY LINKU ZDARMA???

Ahoj,
přišla mi nabídka že když si předplatím servisní poplatek za 935kč nebo za 1485kč tak dostanu balíček MINI v období od 1.5.2015 -30.11.2015 zdarma.V obchodě jsem se na tuto možnost raději přeptal ale o této nabídce nic neví.Údajně by tento balíček fungoval cca 1-2týdny a pak by byl opět zablokován do té doby než bych si balíček MINI opět minimálně na 1 měsíc nepředplatil. Rád bych věděl kdo má pravdu a zda s těmito ! taháky! nemá někdo z Vás nějaké větší zkušenosti.
Díky předem všem za cenné zkušenosti.

mojmir
Registrace: 4/2013
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Balíček MINI od SKY LINKU ZDARMA???

....dnes som zaplatil SP na dalsi rok. Platnost SP od 1.5. zatial ziadne programy navyse nenabehli.

efly
Registrace: 10/2008

Další cena SP

Při platbě SP nově nabízí :Jednorázovou platbou 659 CZK na 12 měsíců (Digital SD).... :)
Je to tady, digital SD.

Harnadek
Registrace: 6/2009

To Harnadek

To je jasny, furt je lepsi mit za 500kc CZ+SK od Freesatu nez 935 od Skylinku.

rysavy3
Registrace: 7/2007

Kolik je tam programů v HD,kolik zpravodajských a kolik Maďarských ? CZ/SK jsou tam všechny ?

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Harnadek ta platba za balik Digital SD za 659,- na 12 mesicu se vyplati ještě tomu, komu konci serpo v nejblizsi době a to nejpozději do konce cervena letošního roku, protoze Ceska televize bude vypinat SD verze svých programu v pristim roce koncem cervna. Obdobna situace bude u programu STV1,2, ale az v prosinci 2016. Ostatní televizní stanice by měli tento krok nasledovat. Uvidíme pristi rok, jak to vse dopadne u Skylinku s programy v SD verzi v baliku Digital. Nechme se překvapit.

HYPER
Registrace: 11/2010

No nevím já bych řekl že serpo platít jsou vyhozené peníze. Když už tak zaplatit naky balíček. A k němu je Digital balíček zdarma.

satman1
Registrace: 9/2010

Email od Skylinku:Tento balíček bude aktivní do 30.11.2015 :8)

Hurikán1
Registrace: 2/2015

To SD serpo nabízejí asi jen někomu..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tomik, taky si to myslim. Bud to bude zakaznikum, kteří mají ještě SD prijimac a uvedli ho při registraci nebo pro zakazniky kteří mají druhy prijimac SD a pouzivaji dve karty v domacnosti se zakladnim balikem Digital.

HYPER

Balíček MINI od SKY LINKU ZDARMA???

Tento baliček bych určitě nebral za 1. je drahý a za 2. jsou tam prd programy, takže si to muže strčit skylink tak ví te kam?? Rv Rv

sateliťák1
Registrace: 3/2015

satelitak, ten balicek docela jde. Komu staci ze sportu oba Eurosporty, par filmovych programu, dětských a prirodopisny s dokumentarnim obsahem a nepreferuje HD a 60 dalších programu, tak to docela jde. Samozrejme by to chtelo ty SD programy který jsou i v HD verzi vymenit, ale asi cena by pak byla pravdepodobne jina. Pevne ale doufam, ze bude alespoň ten Eurosport SD nahrazen tou HD verzi v co mozna brzky době. Spis to odhaduju az nekdy v tom roce 2016, ze by k tomu mohlo dojit. Snad tomu tak bude.

HYPER

Mojmíre

Myslím,že jsi zapoměl uvest,že máš kartu T-mobilu a ta nabídka bude aktivní až opravdu 1.5.15 do té doby se tam nic neobjeví.Pak se tam má objevit,jen u Tm karet.Dostal jsem tuto nabídku na 6 Tmob.karet. 5 jsem jich prodal a převod až po naskočení minibalu,protože u skylinku nikdo nikdy neví.Mám to od skyl.na papíře,což je sice fajn,ale stojí tam,že na to není právní nárok,jen z dobré vůle p.Glisníka

korkoran
Registrace: 10/2006

A ještě

Ten poplatek je třeba platit až před koncem životnosti té karty cca 14 dní,ne předem

korkoran
Registrace: 10/2006

Tak minulý týden jsem měl nabídku od Skylinku cca týden před vypršením SerPo na kartě na balíček MINI za 109,- měsíčně na 1 rok.

Panasonic TH-42PZ8E /Dreambox 7020HD v2/OPENATV 5.3 / AL 85cm/Digipower SG2100/Seagate Momentus 320GB e-SATA / Yamaha RX-V 465 B / Dantax Classic One 5.0 / Panasonic DMP-8BD

Libor73
Registrace: 1/2006

Tyto "speciální nabídky" jsou zasílány jen na určité vybrané karty. Taky jsem dostal v březnu nabídku na prodloužení serpa za 659 CZK (Digital SD) nebo za 935 (DigitalHD) na 12 měsíců, ale tuto "supernabídku" jsem nevyužil a prodloužil serpo ještě za starou cenu 899 na 24 měsíců (DigitalHD)

lance

Ještě donedávna dávali mini na rok za 1228 Kč tj 103kč/měsíc... furt se něco děje :)

lance

satman1-přesně takto přemýšlí skylink,aby to byla čistě pay TV a serpo zanikneR^ :laughing: R^

marakesh
Registrace: 11/2013

Nabizeji i HBO balicek za 900 kc na rok. Preprodava to ale jina firma za skylink.

Hypnos
Registrace: 3/2009

Skylink něco zdarma?

Tady se někdo pomátl?

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Balíček MINI ....

Díky všem za užitečné informace.

mojmir