![]() |
|
Připojení PC k Ferguson-Ariva TTPři připojení PC k sat.přijímači Ferguson-Ariva TT HD, vůbec přijímač v PC nevidím. Ví někdo, jak nainstalovat případné drivery a jak problém řešit. Připojení je pomocí USB. |
HAVL
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: Připojení PC k Ferguson-Ariva TTAriva nie je linuxový STB,čo chceš cez USB načítať z Arivy do PC?Ak chceš robiť nejaké úpravy FW.-settingu tak ten sa robí v PC a nhrá sa na USB a tak sa šupne do STB,alebo aj cez RS-232,ale po lan,pochybujem že to pôjde.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: Připojení PC k Ferguson-Ariva TTNa flash se dá přehrát jen do 4 GB.V článku Ing.Martina Švehlíka z 27.9.2009, zde na parabole, je způsob přehrání souborů na PC uveden. Nevím ale jak (driver, USB či RS-232). Děkuji |
HAVL
![]() |
|
RE: Připojení PC k Ferguson-Ariva TTNo na tom sat. příjmači to musíš mít zapojený v tom USB konektoru typu B a v PC nainstalovanej ovladač ArivaTwin USB 1.0.2![]() Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Připojení PC k Ferguson-Ariva TTAriva Twin USB 1.0.2 mám nainstalovaný - jedná so o program pro kopírování, problém je, že satelitní přijímač v PC nevidím. V návodu (v němčině) na internetových stránkách je, že se musí ve správci zařízení objevit. Já ho tom nevidím. |
HAVL
![]() |
|
vladoZas si sa predviedol- neni ariva ako ariva!!!! |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 553 |
![]() |
|
RE: Připojení PC k Ferguson-Ariva TTPrijímač má Ethernet port - Aktualizácia firmvéru prostredníctvom portu LAN...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Připojení PC k Ferguson-Ariva TTTady nejde o LAN port, ale tento příjímač umožňuje při propojení přes USB kabel k PC (na sat. příjímači je kvůli tomu speciálně 1 USB port typu B) a po nainstalování na PC k tomu určenému ovladači a aplikace přistupovat přes počítač k internímu disku v sat. přijímači.![]() Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
@HAVLNebolo mi jasné čo vlastne chceš, keď si napísal: "Na flash se dá přehrát jen do 4 GB...zde na parabole, je způsob přehrání souborů na PC uveden", tak sa vrátim na začiatok tvojho prvého dotazu... Aké drivery by si potreboval. USB ovládače pre Windows aj (Vista 32 bit/64 bit) nájdeš tu:http://www.ferguson-digital.eu/pl/pobierz/Odbiorniki-satelitarne-HD/Ariva-TT-HD-PVR/ ![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
![]() |
|
Připojení PC k Ferguson-Ariva TT (# 389Driver (64) je instalovaný. Ale stále nevidím v PC satelitní přijímač a to ani jako další možný disk, či v HC xDrive USB 1.0.2. Možná dělám něco špatně při připojování, řídím se návodem k sat.přijímači v češtině (špatný překlad) a také návodem na kopírování souborů v němčině. Používám USB šňůru B-A. |
HAVL
![]() |
|
RE: Připojení PC k Ferguson-Ariva TTtěžko říct kde je chyba, protože pokud máš všechno přesně podle návodu, tak by to mělo fungovat. Mě to fungovalo, když jsem kdysi tenhle příjímač vlastnil.![]() Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
Připojení PC k Ferguson-Ariva TTPokud máš nějaký návod (nejlépe v češtině), prosím nabídni mi jej.Díky. |
HAVL
![]() |
|
@HAVLNa stránke s odkazom na ovládače je aj návod. Je síce v nemčine, ale preložiť ho ti snáď nebude robiť problém:http://www.ferguson-digital.eu/pl/pobierz/func-startdown/476/ Takisto tam máš aj USB súborový manažer: http://www.ferguson-digital.eu/pl/pobierz/Odbiorniki-satelitarne-HD/Ariva-TT-HD-PVR/ArivaTwin_USB_file_manager/ Zásadný chybu asi ktorú robíš, je že pripájaš k PC Arivu už zapnutú. Pripoj ju v režime standby a až keď PC nájde nový Hardware a nainštaluje ovládače ju zapni... ![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
![]() |
|
Připojení PC k Ferguson-Ariva TTNěmecký návod jsem si přeložil - první bod jako otevřít soubory, nevím, zda v sat.přijímači či nějaké soubory v počítači. Nicméně se mi vůbec připojený sat.přijímač nenašel. Používám několik USB kabelů B-A jsou od tiskáren. Nevím jestli nejsou náhodou zapojené obráceně, z počítače do sat.přijímače. Prosím o radu.Děkuji. |
HAVL
![]() |
|
![]() |