Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

HBO GO Skylink

dobry den, chtel bych se zeptat, jestli nemate problem s touto sluzbou.
chtel jsem pouzivat tuto sluzbu HBO GO na TV Samsung a zaplatil si balicek HBO u Skylinku.
jenze vygenerovanym TV PINem se do TV nejde prihlasit. pokazde to pise - Nemate predplatne HBO.
Kontaktoval jsem HBO, ti mne odkazali na Skylink. Skylink mi rikal, ze se musim napred prihlasit na PC do profilu HBO GO (aby se obnovil token) a teprve pak spustit aplikaci na TV.
je to pekna pakarna, protoze kdyz se chci divat na TV, tak proc bych se mel hlasit pres PC... U Skylinku je to pry tak nastaveno.
testovano u Freesatu a tam to funguje normalne bez nutnosti prihlasovani na PC...
ma prosim jeste nekdo tento problem? dekuji za odpoved.

foxikcz
Registrace: 6/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HBO GO Skylink

Na TV Samsung mi ten PIN sel uplne v pohode, nicmene stejne jsem presel k webovejm strankam na PC. Ta televizni aplikace nema takovou obrazovou kvalitu. Z PC to je jak HD obraz...

zajda123
Registrace: 1/2007

Dříve mě to fungovalo naprosto bez problémů. Zadal jsem PIN jen jednou a pak už se to přihlašovalo samo. Poslední dobou mě to dělá úplně to samé.
Nejdříve PC a potom se teprve přihlásím.

kobra256
Registrace: 8/2010

U mě to samé. HBO GO od Skylinku, Tv Samsung. Nejdříve přihlásit v kompu a pak to jede i v telce.

thomsoniv1
Registrace: 7/2007

Diky za reakce. Aspon, ze neni chyba na me strane.
Ale stejne je to na palici. Abych mohl sledovat TV, musim se prihlasit na PC.
U Skylinku to ale neprekvapi. Diky chlapi.

foxikcz

HBO GO

Pozor na záměnu 0 (nula) a O v pin. To byl jediný problém v mám případě.Jinak bez problémů.

jaronyvlt
Registrace: 10/2009

diky za tip, ale tim to neni... pokud zamenim 0 za O, tak to napise, ze nejsem registrovany, takze to hodi uplne jinou hlasku. vadi mi na tom to, ze dneska kazdy na vsechno kasle. HBO mi psalo, ze to je chyba Skylinku, Skylink zase, ze to je nastaveni HBO. tim padem ja jako zakaznik jsem v pasti a nic s tim neudelam.

foxikcz

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra