Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Sloučení signálů v panelovém domě

Chtěl bych se zeptat zdali máte někdo zkušenost s touto variantou - v panelovém domě vede do bytu jedna krabička kde jsou družice 19,2+23,5 z mutiswitche pravděpodobně - podle domovníka + dvb-t, 19,2 diseq A a 23,5 diseq B - na balkoně je parabola na 0,8 z původního digi s jednovýstupovým konvertorem - lze použít na sloučení tento přepínač http://www.emp-centauri.cz/index.php?lang=cz&page=prodview&id_kateg=1&id_pkateg=20&id=31 kde bude teda v satelitním přijímači 0,8 na diseq C - dík za info

Honk76
Registrace: 6/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sloučení signálů v panelovém domě

Jeden konektor připojíš do zdi a druhej k té hrůze od CIGI. Pozice AB ti půjde ze společňáku a C půjde z balkonu. Akurát - pokud máte v paneláku multiswitch-e Emp Centauri, tak můžeš mít problém. Už jsem se potkal s tím, že se tyhle mrchy nechtěli s dalším zařízením kamrádit. Alcady třeba chodily bez problémů...

koaxial & utp

Diaboltp
Registrace: 3/2006

Jsou tam prý multiswitche od výrobce Spaun,zkusím a uvidím,jen jsem chtěl vědět jestli to vůbec jde.

Honk76

To ja mam zase zkusenost s tim, ze EMP prepinaji jako dive s kdecim. Mnohem vetsi problemy s prepinanim jsem mel na msw prave od SPAUNu. ALCADY jsou take v cajku. Takze pokud nebude mit dotycny abnormalni smulu, bude to slapat v pohode.

J a
Registrace: 7/2005

Nedávno to tu někdo řešil, jeden box mu option diseqc přepínal a jinej ne. Nikdy to tak nelze předem zaručit. Je blbý, že to takhle musíš pytlíkovat a nejde to pořešit pro celej vchod/dům.

hogofogo11
Registrace: 9/2014

Ne nechtějí a multiswitch je pouze na dvě družice a klient chce upc a skylink.

Honk76

Jak popisuješ, na domě máme 19,2 + 23,5 a na balkoně mám 0,8+4,8+7+13+16. Mám DiSEqC Centaury 8.Všechno vedu přes něj. Je to v nastavení DiSEqc přepínače. Jel jsem podle návodu, který byl přiložen. Vše funguje OK.

SteelSat
Registrace: 7/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra