Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

televizor samsung UE55JU7002

ahojte mám dva problemy po prvé tento televizor má na boku dva konektore na satelit ten jeden má názov miene satelit a ten na druhý má názov satelit in. Napájal som koaksial od satelitu do koncovky satelit in a vobec mi neukazoval signál . Keď som to dal do druheho maine satelit signál ukázalo ale nešlo ladiť stanice zvolil som si tam skylink a nič neviete kde je problém prosím?

mar331
Registrace: 1/2005
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: televizor samsung UE55JU7002

Clovece pozri si navod alebo stranku vyrobcu, zapojenie tam predsa musi byt popisane ake su moznosti, to sa nerobi systemom pokus omyl.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

nič tam nie je vážne

mar331
Registrace: 1/2005

Kabel, pokud mas jen jeden, se dava do Satellite Main. A ladeni je opravdu popsane v navodu. A pro uplne lamy to pri prvnim spusteni tv udela temer vsechno samo, jen se te to zepta, z jakeho zdroje ladit.

Mikek
Registrace: 7/2011

Uz pred rokmi mali tv elektr. navod v sebe a aj na cd prilozeny, ty to nemas k tomu alebo v tom?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

SAMSUNG

PREČÍTAŤ TREBA NÁVOD !!!

garbanka
Registrace: 8/2009

Samsung?

Lidi, lidi, to se nikdy nepoučíte?

Kupovat značku Samšunt? To je snad s vyjímkou velmi předražených modelů ta nejhorší značka snad ve všech směrech!!!

VU+ Ultimo4K, PurE2, parabola MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, Tunery 2x4SAT + 2xDVB-T2/C Dříve také a Solo4K, Xtrend ET8000, Clarke Tech ET9000, HDBOX9200,.....

Jjezevec
Registrace: 5/2012

Samsung

Mám a je podstatně lepší, než jiné cenově srovnatelné TV- viz testy v D-Testu

charli
Registrace: 10/2009

Samsung?

Jjezevec - nedá mě to a dovolím si s tebou nesouhlasit, měl jsem již hodně televizí pomalu všech značek (např. LG,Panasonic,Thomson,Samsung,Sencor atd.),včetně plazem různých značek, které na našem trhu existují, ale teprve, když jsem si koupil podle tebe Samšunt, tak ten jediný mě plně vyhovuje, vše funguje jak potřebuji, obraz po nastavení ostrý jak břitva v HD, i velmi dobrý obraz v SD, bez těch vašich omalovánek atd.,možností nastavení obrazu, nastavení kvalitního zvuku, a další věci pro mě důležité, včetně možností Smart Hub, SmartView, nahrávání widgetů,třeba i neoficiálních, přehrávání všech možných formátů videa i po síti,bezproblémové spojení se mobilem a tabletem,PIP, sledování TV na mobilu,tabletu atd. Takže já až tak vehementně ten Samšunt nezavrhuji a jsem s ním nejvíce ze všech TV které jsem měl spokojen. R^

fergus
Registrace: 12/2007

Samšunt mi nesmí do baráku.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

pro mar331

koupil jsi velmi dobře a i když ti někdo řekne, že je to drahé, tak se stejně nenech vyprovokovat některými odborníky, kteří jen kritizují, mají názory z minulého století a neumí ti ani poradit a třeba i závidí, že ty na takovou televizi máš :bomb:

fergus

HiFiOK

tak si to užij, nikdo ti to nebere :bomb:

fergus

Samsung, TV na dva roky - kurvítko hadr.

Fergus: Samsung toho nacpe do svých TV hodně, ale základní věci schválně šidí, většině Samsungů krátce po záruce odchází zdroj a tím pádem i vše ostatní. Všechny věci tebou jmenvané umí obyčejný receiver za pár šupů pod Enigmou2.

Z žádného Samsungu, ani jiných značek TV v dnešní době nedostaneš kvalitní zvuk, tedy alespoň takový, jaký byl zvykem třeba u "vysokolitrových" CRT beden... ;)
Například Metz měli celkem příjemný přednes.
Z žádné TV nedostaneš ostrý obraz jenom po nastavení, když ho do ní nepošleš ze zdroje.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

tazatel chce

poradit, ne abyste se tu hádali jaká je nejlepší značka TV, to je mu platné jako mrtvému kabát.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Hracicky pro macicky, kedze vyrobcovia tv pchaju do toho veci ktore vela ludi nechce, kupuju sa aj velke monitory s kvalitnym panelom bez tychto kramov. Ale to je este mala skupiny ludi, lebo reklama je cool a in. :)

liquere

televizor samsung

chlapi s vámi to nemá cenu diskutovat, chtít od televize zvuk jako z beden, nebo ostatní argumenty, někdo chce vše co moderní technika nabízí a někdo jen monitor, to nechci řešit? mám taky přijímače s E2, tak vím o čem mluvíte, tím jsem skončil hezkou neděli všem

fergus

Neuveritelne, (nevhodné slovo)ni debata o znackach tv uz je i v to(nevhodné slovo), kde se jen nekdo pta jak naladit satelit. Toto je opravdu odborne forum jako (nevhodné slovo).

Mikek

Saxon

Nevím co je u Tebe většina,ale mám doma 3ks a několik dalších po příbuzných a vše OK.Už jen když napíšeš "většině" tak to smrdí,ničím nepodložené plácnutí.Nehledě na to že dnes tak nějak je uplně jedno jaká značka,díly se kolikrát shodují.A jen tak na okraj,když jsem začínal kupovat elektroniku tak jsem měl vše od sony(pomalu i spodní prádlo :))) -nadsázka) a třeba u vyhlášených videokamer z 5ks 2ks KO...proto jak tu píše Mikek opět trapná diskuze když chce někdo pomoc ohledně zapojení.

universe
Registrace: 5/2013

Universe: pan Samsung mi neprebral přítelkyni, ani neotravil psa, takze nemám jiny důvod ho nemít rad, jen kvuli tomu, ze dělá nespolehlivé TV. Videl jsem jich uz hodně, abych to mohl napsat. Stejně tak naopak málo z velkého množství jsem videl porouchaných TV Panasonic.

Taky přeji pěknou neděli.

On Air!

Saxon

Tak zrovna panaka ma svara a na boku pruh-vadny panel
Neříkám že si zaujatý ,jen bych řekl že slovo většina je zavádějící-znamená to víc jak polovina.
Jak jsem psal nezáleží na značce a je to zcela to stejné jak u aut,prošel jsem jich taky dost a potrápili i luxusní značky.

universe

Co je v tomto případě zaujatost? Proč bych měl být zaujatý vůči Samsungu? Nejsem prodejce, doma je nemám, nikdy jsem u nich nepracoval, jen jezdím po lidech delat anteny a koukám...

On Air!

Saxon

Já také nepíšu že když má švára pruh na panáku tak Většině! panáků odchází po záruce panel.A pochybuji že při každé montáži kde vidíš samsung se ptáš jestli nebyla náhodou v opravě a jakou měla závadu.Mohl si na pár kousků narazit ale určitě to nebyla většina =60,70,80,90%.A už vůbec bych nepsal že schválně šidí základní věci,odporuje to selskému rozumu..když se mi rychle rozbije samsung tak příště se koukám po jiné značce=což určitě samsung ani jiný výrobce nechce

universe

universe, bohužel tomu není tak. TV Samsung byl docela dobrý tak před dvěma, třema rokama. Poté ovládl trh (alespoň v čechách), a začal to ku.rvit. Mám s nimy tytéž zkušenosti a i kolega to může potvrdit. I já chodím po lidech a televize neprodávám. I já doporučuji Panasonic. Saxon to popsal přesně.

HiFiOK

Ano, svetova znacka Samsung zacal schvalne delat spatne vyrobky, protoze ovladl trh v Cechach. To je skutecne ceska logika.

Mikek

Myslel jsem to jinak.

HiFiOK

Presne Mikek R^ ...je to spis tak ze se muze stat,ze v nejake rade/typu zvoli spatnou soucastku ...ale tento problem ma nekdy kazda znacka..elektroniku stridam dost casto a vim o cem mluvim

universe
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra