![]() |
|
Nejde mi satelitný prijímač opticum x403pAhojte, poprosím o radu. Mám satelitný prijímač opticum x403p a od dnes mi nenaskočí žiaden signál, ani kvalita, ani sila.(včera to ešte fungovalo). Pritom mám aj motor a USALS funguje a otáča mi to správne, tak ako vždy. Neviete kde môže byť chyba? Nejdú žiadne programy, teda ani voľné. Ďakujem za radu. |
pista83
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 341 |
![]() |
|
RE: Nejde mi satelitný prijímač opticum x403ppozri aj TV...![]() ![]() PULSE 4K MINI, Vu+ZERO 4k, STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k, LEDTVHYUNDAI...
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 062 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: Nejde mi satelitný prijímač opticum x403pSkontroluj,či nie je.náhodou povytiahnuty kábel od antény...Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 952 |
![]() |
|
RE: Nejde mi satelitný prijímač opticum x403pskontroluj LNB |
jonn5
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
To pista83Trepeš,ako ti môže točiť motorom,ak nemáš signál a tým ani informáciu čo sa deje?Pozri sa na zdroj,či nie sú nafúknuté kondíky,premeraj napájacie napätie na zdroji a aj na výstupe z tuneru či pri prepínaní na V-H máš správne 13-18 V?Nech sa daríDM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: Nejde mi satelitný prijímač opticum x403pach jaj![]() |
borsalino
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
RE: Nejde mi satelitný prijímač opticum x403pzkontroluj kabel od motoru k lnb |
chvalina2
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
RE: Nejde mi satelitný prijímač opticum x403pvladoholu,opět vedle,fakt se netrefíš a ještě urážíš tazatele,motor ti může točit i doma na stole,signál s tím nemá nic a napětí mít bude,jinak by netočil,vrať se do školymůže být problém s LNB,může být spadlá elevace,může být i špatné propojení mezi motorem a LNB,jak poznamenal chvalina2 |
marakesh
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: Nejde mi satelitný prijímač opticum x403pVlado, vlado...Neni co dodat. ![]() |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 560 |
![]() |
|
To marakeshPrečítaj si zadanie otázky a zistíš,že aj ty trepeš hovadiny.Kde on píše,že mu motor točí na stole v obývačke,há?Ja nie som vedľa,ale vy všetci,čo sa ty ozívate na daný topic.Tieto STB mám omakané,doma mám tri kusy s posranými tunermi,tak mi nevykladaj niečo o daných STB.Neuč starého kozáka jazdiť na koni,niečo si najprv over a potom tu machruj.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: Nejde mi satelitný prijímač opticum x403pAha, takze bez signalu motor neotoci, iba stary kozak s nim pohne z kona. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 560 |
![]() |
|
RE: Nejde mi satelitný prijímač opticum x403pvladoholu-po tvém prvním výstupu bych předpokládal,že se přiznáš k k omylu(k neznalosti nevěřím),nebo stáhneš krovky a nebudeš se k tomuto vyjadřovat a tiše budeš doufat,že se na to zapomene,ale nic z toho jsme se nedočkali,naopak tvrdíš kraviny a věříš i sám sobě,že je tady tolik neználků,že z tohoto tvého axcesu vyjdeš jako ten chytrý starý kůň a my mláďata jsme jen hlu.pá.ci,bohužel pro tebe,opak je pravdou a tuto elekronickou stopu nikdy nesmažeš,vrtej se v tom dál,pár lidí ti to bude baštit,ale ostatní pokročilý začátečníci si udělají obrázek o starém koni,ještě bys z toho mohl vybruslit,pokud by jsi přiznal,že jsi byl dnes pod drogama,jinak se dál rejpej v simkách a prosím piš jen o čem něco málo víš,tady nic,prázdnota,tebe ani nelituji,ale ty opravdu neznalé,kteří jsem chodí pro pomocnou radu a svoje vědomosti si rozšiřují v dobré víře o tyto bludy,které šíříš nejen tady |
marakesh
![]() |
|
RE: Nejde mi satelitný prijímač opticum x403pjediné,co bych připustil,že může být vada i v boxu,nejen v tuneru,ale že motor bez signálu netočí,to je na vědecké pojednání |
marakesh
![]() |
|
RE: Nejde mi satelitný prijímač opticum x403pna tomto prijimaci vetsinou tuner neodejde uplne,ale treba ma vyrazne horsi signal napr. HDTV kanaly vubec nejdou v tomto pripade by to mohl byt opravdu vadny konvertor,jinak co se tyka motoru,tak klidne muze tocit a muze byt vadne vystupni napeti pro LNB jsou dve moznosti zalezi jaka je konstrukce prijimace muze davat plne napeti zdroje cca 28V prave v pripade uvedeneho prijimace to tak muze byt vetsinou jdou ale kanaly z H polarizace, ale 28V je uz docela dost...nebo pak nedava zadne napeti...a jeste muze davat 12V to se tyka prijimacu,ktere maji externi adapter...jinak nahradni tunery se daji koupit pres internet stejne pouzivaji Opticum X406p a spark prijimace... |
gsmobil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 495 |
![]() |
|
RE: Nejde mi satelitný prijímač opticum x403pMozno odsiel lnb, motor toci dobre. Ma este krytku? |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 223 |
![]() |
|
RE: Nejde mi satelitný prijímač opticum x403pĎakujem za rady, skúsim dnes napojiť jeden starší sd prijímač homecast 150 cr, uvidím či to pôjde, ak nie.....Inak predvčerom som zbadal, že kolíše signál, niektoré programy šli trhane a včera už nešlo nič, ani dnes. Skúsim sa s tým pohrať, napíšem, ako som dopadol. Ak nič, zavolám technika nech sa na to pozrie. |
pista83
![]() |
|
ŠtefanePohla se ti anténa,taky jsem takhle lítal kolem ,až jsem našel povolený šrouby a přitom motor běhal,ale v siglálprázdnu. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: Nejde mi satelitný prijímač opticum x403pĎakujem za rady, už som to opravil, bolo zhrdzavené lnb, aj kus koaxiálu v ňom. Dal som nové a už je to v poriadku. Ešte raz vďaka. |
pista83
![]() |
|
RE: Nejde mi satelitný prijímač opticum x403ptak hlavně vladoholu tady zaperlil |
marakesh
![]() |
|
![]() |