![]() |
|
parabola E-85 multifocusZdravím,na zmiňované parabole mám 7 lnb všechny na 4 tv a potřeboval bych nejak zakryt svazek koaxu má někdo dobrou radu.Díky všem. |
zdenička
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 352 |
![]() |
|
RE: parabola E-85 multifocusna to jsi měl myslet,když jsi to tahal,třeba do trubky |
marakesh
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: parabola E-85 multifocusmožná tak instalační lištu,rozebíratelnou |
marakesh
![]() |
|
RE: parabola E-85 multifocus4x7=28 k přepínačům, dál pokračuje uř jenom 7?I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
parabola E-85 multifocusDál pokračuje jen 4. |
zdenička
![]() |
|
RE: parabola E-85 multifocuskterý tedy chceš zakrejt? |
marakesh
![]() |
|
zkusim tu listuzakrýt všechny aby to uchránilo před kunami i vzhledově. |
zdenička
![]() |
|
@zdeničkaDiSEqC prepínače máš predsa zozadu paraboly E-85 a tam sa ti snáď kuna nedostane... a výstupy na štyri TV môžeš dať do pletenej záhradnej hadice potrebného priemeru, cez stenu do bytu a v byte ti hádam kuny nepobehujú.![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: parabola E-85 multifocusno kuna na parabole,to by chtělo vyfotit,jako želva na stromě |
marakesh
![]() |
|
RE: parabola E-85 multifocusTo mas kde tu parabolu umistenou?jojo kuny chteji take Skylink.. |
warteam83
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
RE: parabola E-85 multifocusmožná ji má na půdě,pod makrolonem,tam se kunám líbí |
marakesh
![]() |
|
Môj názor!Tak mne ide z E-85 multifocus 32 kúskov koaxu, samozrejme iba pod strechu, po DiSEqC prepínače!Ale kuny a podobnú háveď som zatiaľ neriešil!!! A to mám túto p. už vyše 3 rokov! Koaxy sú do zväzku stiahnuté iba plastovou sťahovacou páskou! Toť vsjo! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
Iba doplním....Ak máš takýto problém z hlodavcami, použi pasce!VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
RE: parabola E-85 multifocus28m+ nastrihaneho koaxu ti celkom slusne spevni predok (mne ho spevnuje asi 20m na rovnakej parabole a je to super stabilne :-) S koaxmi za prepinacmi si dalej uz iste zlahka poradis ☺ |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
RE: parabola E-85 multifocusKaždý to řeší podle mne individuálně, složité zakrytování delších přípojek při jakékoliv změně komplikuje situaci. Čistou práci uvidíš např. zde v galerii u Saxona a Maneta..![]() ![]() Nevím, jestli by proti kunám pomohlo topenářské těsnění, myslím ty podélně rozříznuté hadice, navlékne se to na kde co ![]() ![]() Nám za domem žerou kuny kabeláž u aut. Koupil jsem proto garáž přímo za domem, byla drahá, ale mám pokoj. ![]() ![]() Ještě dotaz - to máš soustavu někde nízko na zemí, že Ti tam ty zvířátka vylezou? ![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
ano, existujeaj mechanicke riesenie...avsak mne postacuje k uplnej spokojnosti riesenie elektronicke, www.plasice.sk/kunRakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
morousTie hadice mam na chalupe aj ja.K plnej spokojnosti.Zohnal som take tvrdene, pozdlz narezal , nasunul ,spojil.Funguje to nejaky ten rok bez problemov.![]() Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)
|
dtnl
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 832 |
![]() |
|
dtnlno vidíš, tak to funguje. A nezapomenut na odvod vlhkosti![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
![]() |