![]() |
|
ICE karta UPC/freeSAT - nejde Eurosport HDChtěl bych se zeptat, zda máte někdo problém s Eurosporty HD na Vantage 8000S po výměně karty UPC/FreeSAT? Ostatní programy na frekvenci 11977 (Slovak sport, HBO HD) fungují, EUROSPORT HD a EUROSPORT 2 HD píší zakódovaný program. Zkoušel jsem kartu v jiném příjmači a tam to fungovalo. Zápisy tedy na kartě jsou. Pokud vložím původní starou kartu do Vantage, tak oba Eurosporty jdou také.Nahraný firmware je: 2.52.01T-O. Karta je v UNI čtečce. Hledal jsem na internetu nějaký novější firmware, ale všechny odkazy mě dostaly na nefunkční stránky. Nevíte někdo, co s tím? Díky. |
pk-tr
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 25 |
![]() |
|
NovějšíFW bych ani raději nehledal-čím novější tím horší u těchto nedotažených stroju.Jedině vymazat zmíněné programy znovu naskenovat a zavolat jim co dále.Karta by měla být určitě ICE takže at se starají.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
hoboDíky za radu. Tohle mě taky napadlo, všechny programy z toho TP jsem vymazal a znovu naskenoval. Výsledek byl stejný, vše kromě Eurosportů jede. Zkusím někde ještě sehnat IRDETO modul a dát kartu do něj.Z help-line posílali refreshe, ale tím to není, v jiném příjmači karta funguje. Po několikátém telefonátu to vysvětlili neoficiálním příjmačem ... |
pk-tr
![]() |
|
Docela divnéMám tu jejich ICE ve Vantage 7100S v uni čtečce a není problém.Takže at neblafou kraviny.Karta funguje i v modulu Technisat CW.A na ten samej FW.Docela zajímavej problém tedy.![]() |
hobo
![]() |
|
měl jsem stejný problémZkus "Menu" 9999 !!! tím spustíš sw a eurosporty začly běhatVantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.
|
alda10
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
To menu a 9999vypíná a zapíná emulaci nebo se pletu?No zkusit muže všechno.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: ICE karta UPC/freeSAT - nejde Eurosport HDpřesně tak, mě po zmáčknutí oba eurosporty naběhlyVantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.
|
alda10
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
Takžepokud tam má uvedený FW a tím krokem menu 9999 vypne emulaci tak ty dva programy naběhnou?Předpokládám že jí má zapnutou.Alespon já při každé změně FW který emu podporoval tuto funkci zapnutou měl. |
hobo
![]() |
|
Díky - fungujeDíky za pomoc, opravdu to pomohlo (MENU+9999)![]() Proč to vadilo ale pouze těm Eurosportům? |
pk-tr
![]() |
|
Stejný problém na Vantage 1100SDobrý den, měl jsem stejný problém a uvedený postup opravdu pomohl. Děkuji!![]() anténa 115cm, motor DM3800, TechniSat SONATA 1, Skylink a Telly OTT
|
balsja
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 222 |
![]() |
|
Jenompro zajímavost ta emulace je tedy vypnutá?Nebo naopak? |
hobo
![]() |
|
RE: ICE karta UPC/freeSAT - nejde Eurosport HDTak zrovna jsem aktualizoval setting na VANTAGE 8000 (byl tam jeepsen).Obraz stale vynikajici a karta ICE OK (tedy SKYLINK ne FreeSat) .Cely balik 11 977 H provozuje DIGI TV,ale proc pri zapnutem EMU faliruje pouze E HD a E2 HD je na kristalovu gulu. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
![]() |