Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

ICE karta UPC/freeSAT - nejde Eurosport HD

Chtěl bych se zeptat, zda máte někdo problém s Eurosporty HD na Vantage 8000S po výměně karty UPC/FreeSAT? Ostatní programy na frekvenci 11977 (Slovak sport, HBO HD) fungují, EUROSPORT HD a EUROSPORT 2 HD píší zakódovaný program. Zkoušel jsem kartu v jiném příjmači a tam to fungovalo. Zápisy tedy na kartě jsou. Pokud vložím původní starou kartu do Vantage, tak oba Eurosporty jdou také.
Nahraný firmware je: 2.52.01T-O. Karta je v UNI čtečce.
Hledal jsem na internetu nějaký novější firmware, ale všechny odkazy mě dostaly na nefunkční stránky. Nevíte někdo, co s tím?
Díky.

pk-tr
Registrace: 7/2007
Odpověď v diskusním vlákně

Novější

FW bych ani raději nehledal-čím novější tím horší u těchto nedotažených stroju.Jedině vymazat zmíněné programy znovu naskenovat a zavolat jim co dále.Karta by měla být určitě ICE takže at se starají. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

hobo

Díky za radu. Tohle mě taky napadlo, všechny programy z toho TP jsem vymazal a znovu naskenoval. Výsledek byl stejný, vše kromě Eurosportů jede. Zkusím někde ještě sehnat IRDETO modul a dát kartu do něj.
Z help-line posílali refreshe, ale tím to není, v jiném příjmači karta funguje. Po několikátém telefonátu to vysvětlili neoficiálním příjmačem ...

pk-tr

Docela divné

Mám tu jejich ICE ve Vantage 7100S v uni čtečce a není problém.Takže at neblafou kraviny.Karta funguje i v modulu Technisat CW.A na ten samej FW.Docela zajímavej problém tedy. ;)

hobo

měl jsem stejný problém

Zkus "Menu" 9999 !!! tím spustíš sw a eurosporty začly běhat

Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.

alda10
Registrace: 9/2006

To menu a 9999

vypíná a zapíná emulaci nebo se pletu?No zkusit muže všechno. ;)

hobo

RE: ICE karta UPC/freeSAT - nejde Eurosport HD

přesně tak, mě po zmáčknutí oba eurosporty naběhly

Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.

alda10
Registrace: 9/2006

Takže

pokud tam má uvedený FW a tím krokem menu 9999 vypne emulaci tak ty dva programy naběhnou?Předpokládám že jí má zapnutou.Alespon já při každé změně FW který emu podporoval tuto funkci zapnutou měl.

hobo

Díky - funguje

Díky za pomoc, opravdu to pomohlo (MENU+9999) R^
Proč to vadilo ale pouze těm Eurosportům?

pk-tr

Stejný problém na Vantage 1100S

Dobrý den, měl jsem stejný problém a uvedený postup opravdu pomohl. Děkuji! ;)

anténa 115cm, motor DM3800, TechniSat SONATA 1, Skylink a Telly OTT

balsja
Registrace: 2/2008

Jenom

pro zajímavost ta emulace je tedy vypnutá?Nebo naopak?

hobo

RE: ICE karta UPC/freeSAT - nejde Eurosport HD

Tak zrovna jsem aktualizoval setting na VANTAGE 8000 (byl tam jeepsen).Obraz stale vynikajici a karta ICE OK (tedy SKYLINK ne FreeSat) .Cely balik 11 977 H provozuje DIGI TV,ale proc pri zapnutem EMU faliruje pouze E HD a E2 HD je na kristalovu gulu.

hdpe
Registrace: 11/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra