![]() |
|
Inkaso jen na měsícChtěl bych si aktivovat Skylink kartu na MS v hokeji, můžu inkaso po měsíci zrušit?Vložte TEXT podpisu
|
linc
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 262 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 76 | |
![]() |
|
RE: Inkaso jen na měsícA nemáš lepší zaplatit na 10 dní sms 3xVše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Inkaso jen na měsícno to je dražšíVložte TEXT podpisu
|
linc
![]() |
|
RE: Inkaso jen na měsíc75 kč..........o kolik? 20 kč to si děláš srandu ,ale ty nervy s povolením a zrušením inkasa odpadají.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
to je pravda,ale pokud budeš mít na účtě dost peňez,tak třeba z neznámých důvodů si to strhnou ještě jednou,jedině založit účet bez poplatků,tam převést 55 kč a dát inkaso![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Inkaso jen na měsícZaplať kartou cez učet ktorý máš na skylinku.Ja tak platím stále,a máš to bez problémov. |
brhammer
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
brhammerty platíš serpo měsíčně?![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
ještě je možnost,kterou nemám osobně odzkoušenou,ale můj zákazník,předpoklad je účet u poštovní spořitelny,ten si platí serpo ,kdy potřebuje pomocí sipo,které zadává a ruší přes webovou aplikaci z domova,kdy potřebuje![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Inkaso jen na měsícHabr: Jaký nervy s povolením a rušením inkasa myslíš? Ty dva kliky v IB? Spíš jde o to s jakou prodlevou se to zruší.Vložte TEXT podpisu
|
linc
![]() |
|
RE: Inkaso jen na měsícNo a o tu prodlevu právě jde,pokud mu je líto dát navíc dvacku tal předpokládám že nemá ani platební kartu ani internet banking.........ještě je možnost zaplatit 1x sms a strčit to za bloker.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
linc..o tom jsem psal,pak jedině v době dalšího inkasa pro jistotu vybrat prachy z účtu a dát je z5 po pár dnech,nesmíš mít ale kontokorent,ale za dvacku takto blbnout?![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
inkaso na měsícJá bych dal přednost sms.Slyšel jsem drb,zaplatit bank.příkazem 55,-var symbol číslo karty bez 4 sps 0100,že to fachčí.Asi to budu muset prubnout na neaktivní kartu známého |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
brhammerZajíma mě platba na mém skylink účtu kartou jen jeden měsíc,nikde jsem to tam neobvěvil.![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
RE: Inkaso jen na měsíchabr: Proč bych neměl mít kartu a IB? To má snad každej příčetnej člověk dneska. Nechápu tě. Prostě mi přijde zbytečné posílat SMSky a chci si zaplatit normálně měsíc.Vložte TEXT podpisu
|
linc
![]() |
|
RE: Inkaso jen na měsícJinak ten prázdnej účet není problém, mám jeden účet navíc, ale přišlo mi to zbytečné, když zruším inkaso, jak se to strhne, tak proč by tam měla být měsíc prodleva?Vložte TEXT podpisu
|
linc
![]() |
|
RE: Inkaso jen na měsícJako tady nejde jen o to MS, v létě chci vzít sat zase na chatu a zaplatit si taky měsíc nebo dva, takže potřebuju nějaký koncepční řešení, ne pořád posílat SMSky jak blbej.Vložte TEXT podpisu
|
linc
![]() |
|
linc..tak nic neřeš,na účtě nech jen 55kč![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Inkaso jen na měsícA nepošlou na mě pak exekutora, že si to nemohli strhnout? :D :D Já pořád nechápu, co na tom rušení inkasa tak trvá.Vložte TEXT podpisu
|
linc
![]() |
|
exekutorapošlou,pokud budeš mít dluh,ale oni ti to vypnou,tak nebudeš čerpat službu nad rámec platby,tedy přeloženo,nic nedlužíš![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
ve správěkarty lehce zjistíš,kdy služba končí![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
lincVe správě karet v zák. zóně Skylinku si na kartě nastavíš platbu serpa inkasem z účtu a ve své bance si povolíš inkaso. Po strhnutí první platby si na svém bank. účtu inkaso zase zrušíš a Skylink ti už pak nic dál nestrhne... o prázdninách si to zase v bance na jednu platbu povolíš... a poté zakážeš ... bude to fungovat tak jak potřebuješ. Ve správě své karty u Skylinku nic neměníš, tam bude furt nastavené inkaso. Skylink strhává z účtu jen jednou měsíčně (jen jedním pokusem), zpětně Ti nic ztrhávat nebude, když si nestáhnou platbu - vypnou Ti kartu... do žádného dluhu se nedostaneš. |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
RE: Inkaso jen na měsícDaj len prevodom cez banking.Kamarat takto platil každy mesiac 1,20 stale mu išiel zaklad.A ked SMS tak mňe to už strhlo nie 1 euro ale 1,20!! |
miro75
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
miro75Teď už to bude asi víc? |
korkoran
![]() |
|
miro75"55 Kč na měsíc (jen při pravidelné měsíční platbě přes SIPO nebo Inkaso z účtu)"![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Inkaso jen na měsícjak může někdo dvacet chechtáků dnes považovat za peníze![]() |
Konosament
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
Konosamentvíš proč jsou boháči ,boháči?,protože přemýšlejí jinak, než ty a já a na drobný mají druhou peněženku,což my nevedeme![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 76 | |
![]() |
|
![]() |