![]() |
|
Prečo sa EPG z RTVS niekde zobrazuje správne?Dnes som si pozrel, čo sa deje na "Test Chaneloch" Antiksatu. Na TCH č.5 je EPG programu STV 1. Všimol som si, že moja Ariva 202 ho tam číta úplne presne po slovensky, ale na Skylinku ho zobrazuje nečitateľne, hoci pred časom sa to až na niektoré malé chybičky tam zobrazovalo čitateľne. Ešte 20.8.2014 som kvôli tomu písal do RTVS, ale neprišla žiadna odpoveď. Písalo sa o tom už aj na tomto fóre. V Arive 252 sa okrem Skylinku zobrazuje nesprávne aj V DVB-T, hoci TV Philips na oboch STV zobrazuje správne. Na "nočných programoch" STV1,2 HD sa EPG tiež zobrazuje nesprávne. Vie niekto, čo je príčinou tohoto stavu?Na TCH RTVS, Markízy a iných sa EPG zobrazuje s časovým posunom o 2 hodiny neskôr. V "ostrej" prevádzke to hádam zosynchronizujú. Film Europe na TCH č. 43 vraj ide voľne. Mal som ho načítaný aj s PID-mi, ale nefungoval. Po vymazaní sa už nedá načítať. |
fansat
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
Taky mě to děláNáhodou jsem narazil na tento dotaz taky mám Arivu 202 E HD taky mě to dělá zejména velké písmena na začátku slova jsou nesmysly |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 547 |
![]() |
|
RE: Prečo sa EPG z RTVS niekde zobrazuje správ...Potvrzuji. Velká písmena s háčkem, nebo čárkou přes Skylink u slováků naskakuje špatně. U CZ stanic je to OK.0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 008 |
![]() |
|
RE: Prečo sa EPG z RTVS niekde zobrazuje správ...chlapci, ale keďže sami píšete, že na iných prístrojoch než Arivách to nerobí tak s STV asi nepohnete. Argument na ich strane je jasný.U mňa Technisat STC, mám RTVS v Skylinku, DVB-T aj DVB-C a funguje všetko vo všetkých troch zdrojoch v poriadku. Rovnako LG LW650s aj starý Sony KDL4500W. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: Prečo sa EPG z RTVS niekde zobrazuje správ...no tak napiste pšontekovi mozno Vam to na tom low end boxe fixne |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Prečo sa EPG z RTVS niekde zobrazuje správ...Nielen na Arive, ide to zle aj napr. na Argus Edision MPHS. Chyba jednoznacne na strane RTVS, absolutne vsetky ostatne programy idu bezchybne.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
RE: Prečo sa EPG z RTVS niekde zobrazuje správ...Na Dreamboxoch, u mňa, je to ok.Lenže nie každý ma linux,hmmm.Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)
|
dtnl
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 832 |
![]() |
|
RE: Prečo sa EPG z RTVS niekde zobrazuje správ...Argus miniplus highspeed tiež nezobrazuje správne EPG,tak asi to nebude chyba Polska:) |
vw1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 423 |
![]() |
|
RE: Prečo sa EPG z RTVS niekde zobrazuje správ...Dagy2 . Ani Golden Media Unibox 2 nezobrazí správne EPG u staníc RTVS a je jedno, či zo satelitu alebo DVB-T. EPG iných staníc zobrazuje korektne. Plazma Panasonic zobrazuje znaky EPG z DVB-T v poriadku.Tiež som písal do RTVS, ale zatiaľ žiadna odpoveď. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 463 |
![]() |
|
RE: Prečo sa EPG z RTVS niekde zobrazuje správ...Mám ešte televízor UE55ES6100 zakúpený v Nemecku. Pretože je určený hlavne pre nemecký trh, na žiadnom slovenskom programe nezobrazuje správne EPG. Na maďarských (nemajú dĺžne ani mäkčene) áno. Písal som slovenskému výrobcovi Samsung. Ich pracovník mi nevedel poradiť verziu FW, ktorá by bola vhodná pre naše vysielanie a tento typ televízora. Poradil mi jedine upgradeovať novšiu verziu FW, čo prebehlo cez net automaticky, ale EPG sa nezmenilo. Pýtam sa preto, či už niekto z Vás robil takúto úpravu a či je v tom riziko zničenia elektroniky. Veď procesor nemusí byť rozdielny pre každú lokalizáciu a SW pre naše EPG by ho nemal preto poškodiť. Ďakujem za Vaše odpovede. |
fansat
![]() |
|
RE: Prečo sa EPG z RTVS niekde zobrazuje správ...X-Trend 9500 raz to ide dobre, inokedy zle (EPG RTVS,, Skylink). Doteraz som neprišiel nato, kedy to ide dobre a kedy zle. Problém som si všimol cca pred pol rokom. Žiaľ žijem v zahraničí, takže EPG RTVS v DVB-T neviem vyskúšať.Rodičia majú X-Trend 7000 a cez Veľkú noc som to pozoroval aj u nich. EPG RTVS na Skylinku a v DVB-T ukazuje raz dobre, inokedy zle. Všetky ostatné stanice ukazujú EPG na obidvoch prijímačoch bezchybne. 4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 380 |
![]() |
|
RE: Prečo sa EPG z RTVS niekde zobrazuje správ...No podobny problem som skušal aj ja, ovšem prišiel som asi nato v čom je problem, pokial v informácii o EPG či Teletexte je SLO, beži to OK, ale niektory operatory, kvazi na niektorom kanali je info SLK a tu nastava problém, STB či TV to prekladá do nejakej hatlaniny.Aspon toto som nejak vytestoval. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Prečo sa EPG z RTVS niekde zobrazuje správ...To je samostatne a zvrchovane EPG, robi si co chce! Ked nic ine v tonto stae nefunguje, preco by malo EPG ? Predpokladam ze vsade kde sa nepouzivaju kliky haky nad pismenom EPG funguje....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Prečo sa EPG z RTVS niekde zobrazuje správ...len pre info, probelm sa vyskytuje aj na certifikovanom humax 5100s |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Prečo sa EPG z RTVS niekde zobrazuje správ...Niekedy to blbne aj mne na Technisat isio....celkom košer to nebude. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: Prečo sa EPG z RTVS niekde zobrazuje správ...Fansat: nestacilo by v tvojom pripade v nejakom servisnom menu zmenit krajinu/region na SK/CZ?Gibertini 125cm na polarmounte (30W - 50E) + IBU LNB, SuperJack 18" HARL 3618+, pozicioner Amiko GBOX V2000, Vu+ Solo2, Open BlackHole image.
|
seattle
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 500 |
![]() |
|
RE: Prečo sa EPG z RTVS niekde zobrazuje správ...Krajina, jazyk, jazyk titulkov (asi aj EPG) a jazyk teletextu sú nastavené správne. Ako som v úvodnom príspevku písal, je zaujímavé že cez Antiksat na 16 E to funguje správne a inde nie. To "nevyrábajú" tie EPG na jednom pracovisku a jednom stroji? |
fansat
![]() |
|
![]() |