Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Irdeto dekoder skylink pre TV LG

Viete mi poradiť, typ dekoderu spoľahlivo fungujúceho pre skylink u TV LG? Vďaka za rady.

L220158j
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Irdeto dekoder skylink pre TV LG

napr MODUL IRDETO SMIT CI+, funguje ok, ale stretol som sa s problemom, ze mi v najnovsom nechcela ist stara karta ICE vymena.
Ak mas starsiu kartu, tak si to nechaj odskusat na predajni.

jendo75
Registrace: 2/2011

Bude tan nová irdeto karta.

L220158j
Registrace: 2/2009

V 10 LG použit CAM Irdeto Neotion Skylink Ready New zatím bez problémů,jak stará ice tak nová M7 a u modulu irdeto smit CI+ plus jsem zjistil občasné potíže.

Honk76
Registrace: 6/2012

L220158j

mne v LG 32ln575s modul irdeto smit CI+plus šlape v pohode.

HUGAC
Registrace: 7/2013

v každom prípade

ako vždy by som doporučil
- kúpiť CI modul u rovnakého predajcu ako TV. Ušetriť 5EUR a potom riešiť či je problém v module, telke, karte, skylinku je zbytočné. to čo ti tu píšu kolegovia je veľmi dobré vodítko, ale nech ti ho doporučí predajca aby si modul mohol vrátiť/vymeniť
- z vlastných skúseností (tiež LG TV) po zakúpení modulu a karty vyskúšaj nejaký balík, ktorý u teba "hrozí" (napr.Kombi, HBO a pod. ak ho nemáš v nejakom globálnom 14-dňovom aktivačnom teste u novej karty, netuším ako je to teraz na M7 kartách). Môže sa stať, že základ pobeží bez problémov, ale niektorý z platených programov bude robiť problémy - vypadne dekodovanie a treba reštartovať TV alebo vytiahnuť a zasunúť modul, čo je veľmi nepríjemné.

Dagy2
Registrace: 11/2010

U SMiT CI+ je problém nahrávanie. S CI funguje i s nahrávaním.

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

RDETO SMIT CI+

Zariadenie TV LG 50PB560V (plazma) funguje ako má žiadny problém som neregistroval a to ani pri nahrávaní ako píše kolega Dusan.. jediný problém je samotný soft v module v TV.. katastrofa! Preto som riešil samostatný prijímač pre satelit.. našťastie pravdepodobne modul do TV využijem na kartu RTVS.. pokiaľ sa dvaja kohúti nedohodnú :laughing:

neznamy
Registrace: 4/2015

modul

Psal jsem to tu asi před 14 dny - v LG PB690V jede zcela bez sekání a problémů modrý Zetacam a karta Skylink ice R^
kdo má,může vyzkoušet, smit ci/ci+ mám taky a leží tiše v šupleti.

decmen
Registrace: 2/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra