![]() |
|
Bolšoj těatrV 16,45 běží balet S.Prokofjeva Ivan Hrozný. Sat a transpondery MET, SR 14000.Na 5W se mi zdá silnější transponder než na 1W.Ať mi rockeři prominou ale je tu několik lidí, které to zajímá. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: Bolšoj těatrOsobně nerozumím tomu, proč by muž musel poslouchat hard rock :D Není to trochu pitomé? Hudba přece slouží k tomu, aby jaksi harmonizovala s naším podvědomím. Není to vnější záležitost, jako třeba kalhoty nebo košile :D |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: Bolšoj těatrAsi jsem měl napsat "příznivci jiného žánru" ale jednou se tu do mě pár lidí pustilo, co tu otravuji s operou, tak jsem chtěl předejít negativním reakcím.![]() |
konas
![]() |
|
RE: Bolšoj těatrNo, já ti fandím. Dneska dávají na Arte HD Mozarta. Ale až v noci. |
toothpick
![]() |
|
@toothpickProč hard rock,stačí rock nebo metal..sám poslouchám..O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Bolšoj těatrTiez pocuvam hlavne tvrdu muziku, ale nemam problem s jazzom ani vaznou hudbou...Ale tanec buzer.antov na spickach nôh nemusim. Zeny ano. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 555 |
![]() |
|
RE: Bolšoj těatrKdo by taky měl PROBLÉM s Mozartem?https://www.youtube.com/watch?v=mLLdDGC-knk |
toothpick
![]() |
|
toothpickDík za podporu a tip ale nebudu to s vážnou hudbou už dneska přehánět, Mně stačí přenosy z MET, ROH, ENO a Švédské opery. To jsou feedy kde nemusím točit s parabolou - vše jde z 0,8W. |
konas
![]() |
|
RE: Bolšoj těatrMně je jedno, jestli to bude někdo sledovat. Já myslím, že lepší verze té opery je stejnak na Youtube. Ty možnosti, které tenhle server poskytuje jsou vynikající. Zaplať Pánbůh, protože nynější ředitel ČT není zrovna nadšenec přes kulturu :) |
toothpick
![]() |
|
RE: Bolšoj těatrS vaznou hudbou neprehanas- ta je dobra, ale balet- iba baby- prihriatych chlapov (a ver tomu, ze v balete ich je vela) nemusim. |
Kasr
![]() |
|
KasrVíš, taky jsem zastával podobné názory ale pak jsem se dostal náhodou na balet v Petrohradě a to jsem čuměl na precizní výkony.Byla to Giselle od Charlese Adama, což je, oproti Šostakovičovi, líbivá hudba. Přestali mi rázem vadit 4procentní baleťáci a jen jsem sledoval absolutní dokonalost. To mi už zůstalo. |
konas
![]() |
|
RE: Bolšoj těatrJenomže umění se zaobírá tou částí lidské bytosti, která je u mužů i žen stejná :D Je to duševní záležitost. Takže když to může sledovat ženská, tak není důvod proč by to neměl sledovat muž. |
toothpick
![]() |
|
RE: Bolšoj těatrKašlu na ČT když mám možnost sledovat přenosy ze světových scén. |
konas
![]() |
|
KasrCitujem Ta:"Tiez pocuvam hlavne tvrdu muziku, ale nemam problem s jazzom ani vaznou hudbou... Ale tanec buzer.antov na spickach nôh nemusim. Zeny ano." Nehnevaj sa, ale prave za takych ko.ko.tkoch primitivnych ako si Ty sa Slovensko musi hanbit. Bud rad, ze Ta nemam teraz nablizku, lebo by si to nerozchodil! Buze.rantov si volis do parlamentu, predpokladam, ze vzhladom na Tvoj intelekt volis Filcku. Sa uvedom chlapce! |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
TrakyAle Tebe to vzalo! Nechtěl jsem, aby se tahle debata zvrtla. Někdo prostě má co na mysli, to na klávesnici. Pravda, trochu zpětné vazby by neškodilo ale ať se tu nedostaneme na jinou kolej. |
konas
![]() |
|
RE: Bolšoj těatrNejvětší problem je v tom, když se začne míchat dohromady hudba a nacionalismus :D Samozřejmě některá díla k tomu přímo vybízí. Hitler si liboval u Wágnerových oper stejně jako moderní i staří čeští nacionalisté nedají dopustit na Smetanu. |
toothpick
![]() |
|
RE: Bolšoj těatrPise sa ko...kov- som vychodniar, ale viem slovensky.Intelektual. |
Kasr
![]() |
|
toothpickTrochu tu začínáme filozofovat o umění, tak už jen krátce.Malému procentu je vrozeno a nám ostatním zbývá poznávat. Někdo uspěje, někdo ne, někdo se ani nesnaží a i tak je spokojený. A tak je to v pořádku. |
konas
![]() |
|
RE: Bolšoj těatrTak já například zpívám extrémně falešně, ale hudba je mi velice blízká :D Právě proto, že to není fyzická záležitost. |
toothpick
![]() |
|
RE: Bolšoj těatrAni ja nedam dopustit na Smetanu- nie som Cech, takze nacionalizmus nehrozi. |
Kasr
![]() |
|
RE: Bolšoj těatrPozor na to. Teď nevím kdo to řekl že: Jsou lidé, kteří mají hudbu rádi a proto ji provozují. Jsou lidé, kteří mají hudbu rádi a proto ji NEprovozují a jsou lidé, kteří mají hudbu rádi aPŘESTO ji provozují. ![]() |
konas
![]() |
|
TrakyAj ked dostanem ban- co ta tak rozohnilo?Patris k tej mensine, co by tiez chcela uzatvarat manzelstva a vychovavat deti? Inac- pisem mobilom- oprava ko..t.ov. |
Kasr
![]() |
|
KasrNepatrim k nim, ale nemam s nimi problem. Sorry, mozno som vybehol viac ako som mal. Ale tiez sa zamysli nadtym co nabuduce trepnes. Neviem, co sa Ti nepaci na balate, napriklad ten muzsky je nenormalne narocny, mozno posobia ako buze.ranti, ale je to umenie. V poslednej dobe sa stretavam s neuveritelnou slovenskou buraniou. Skoda sa rozculovat![]() ![]() ![]() |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: Bolšoj těatrAle ja viem, ze tam tych buzikov je vela, nie iba tak pôsobia. Viem byt tolerantny ku vsetkym ludom, ale dnes mi pripada, ze byt buzik je in. |
Kasr
![]() |
|
KasrTak a tímhle jsi měl začít. Nejde přeci o to, kdo se jak narodil ale jestli z toho nedělá přednost, případně nevyžaduje speciální výhody. |
konas
![]() |
|
RE: Bolšoj těatrJe se vrátím k baletu. Program Bolšovo na příští sezonuhttps://gallery.mailchimp.com/ba468dcb7aef6122d4db14a0c/images/2693237c-120e-4e02-9bda-3e883dbc72f2.jpg |
konas
![]() |
|
![]() |