Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink akce balik MIXBOX zdarma ziskate

od 15.4 do 30.6.2015 balik MIXBOX zdarma k baliku Multi a Kombi při predplatnem na 3 mesice nebo na 6 mesicu a to v delce předplatného, který si zvolite. Vse na webu Skylink.

HYPER
Registrace: 11/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink akce balik MIXBOX zdarma ziskate

Ale copak, kunčaftů ubývá ???

bretah
Registrace: 9/2012

Akce zdarma?

Akce zdarma většinou předchází konečnému stádiu firmy!
Tedy krachu! Takže bacha lidi!
Už aby to bylo.

VU+ Ultimo4K, PurE2, parabola MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, Tunery 2x4SAT + 2xDVB-T2/C Dříve také a Solo4K, Xtrend ET8000, Clarke Tech ET9000, HDBOX9200,.....

Jjezevec
Registrace: 5/2012

Zase netreba az taku skodoradost, mala poucka staci, ale otazne je ake ponaucenie si zoberu pani s krizoveho vyvoja .... v Luxu.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

liquere

Zobrali si ponaučenie, a preto založili TV Lux aby sa im prepáčilo čo napáchali. :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Jjezevec

Provozovatel programů v balíčku Mixbox nechť klidně zkrachuje.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

spis je to kvůli tomu, ze si tento balik nikdo nepředplácí a tak se to musí nejak zužitkovat. Tohle bude podle me overovani o zajmu tohoto baliku s programy od SPI a pak se rozhodne za nejaky cas co dal a mohlo by se stat, ze ty programy od SPI nakonec zaradi do nektereho z baliku od Skylinku, protože o Mixbox neni takovy zajem a aby byla sledovanost programu od SPI. Samozrejme to muze mit pak i vliv na vyslednou cenu baliku do kterého ty programy by byly zarazeny. K této variante samozrejme nemusi vůbec dojit a vse muze zustat při starem. Ja osobne jsem spis cekal nejakou akci na predplatne z nekterych baliku od Skylinku, tak jako tomu bylo nedavno například u baliku Kombi. Mozna priste.

HYPER
Registrace: 11/2010

Balík Mixbox je total odpad, myslím, že ho kdysi pouštěli v promu a po prohlédnutí obsahu jsem programy nenávratně smazal. V podstatě poslední dobou přidávají do Skylinku samou žumpu, nic pořádného. Na druhou stranu stejně člověk sleduje pár preferovaných programů a ostatní ho nezajímají. Kdyby vypnuli půlku SD mazanic tak by to asi nikomu nevadilo. A než se na History HD celé dny koukat na to, jak se lidi hrabou v odpadcích v zatuchlých garážích, to už je snad lepší číst Leninovy spisy. Kvantita totálně přebíjí kvalitu ;P

Ľudmila
Registrace: 12/2005

Ludmilo, to musíš ale napsat provozovateli kanálu, který tvoří obsah a ne Skylinku nebo jinému provozovatali vysílací platformy. Pokud jde o kanály SPI, tak Filmbox Premium je na velice slušné obsahové úrovni, stejně tak i Docubox, což ale neocení lidé, kteří neovládají pořádně ani vlastní jazyk, natož angličtinu.

DVBT1
Registrace: 5/2012

Takúto akciu by som čakal v zimných mesiacoch, kedy ľudia viacej sedia pred TV a nie v letných mesiacoch, kedy je o TV minimálny záujem.

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio
Registrace: 1/2006

Skylink takových akci spouští několik za rok.

satman1
Registrace: 9/2010

Urcite je mixbox nejlepsi reseni,jak se vyhnout serpu.Docubox je bezkonkurencni v nasich podminkach.S prehledem prevalcuje priblble viasaty,ngc ci ap.Navic neotravuje reklamami.

mcm1
Registrace: 9/2009

mcm1

Jsem si nevšiml, že by na Viasatech, ngc a AP byly reklamy. Pokud tedy nebereš jako reklamu self promotion. Reklama bývá na Spektru a tam tedy mě to hoodně vytáčí.....což je škoda, protože tam bývají kvalitní dokumenty.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

zadarmo????? to už poznáme, :laughing:

satman5455
Registrace: 5/2013

this is fantastic offer

já jsem si koupil balíček MULTI na 6 měsíců na začátku dubna a já teda dostanu kulový - děkuji skylinku :O

Konosament
Registrace: 12/2014

dnešní doba velí nakupovat jedině v akcích... ;)

lance
Registrace: 10/2008

konosament

A jinak jsi normální? Tohle je pro ty co jsou nerozhodní a má je to v tom podpořit. Pro nás co si platíme pravidelně jsou jiné akce...viz třeba akce s HBO loni koncem roku.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys

....nehledě na to, že ti nikdo nebrání si to zaplatit na další půlrok třeba dnes a máš balíček Mixbox na půl roku k tomu. Ikdyž si myslím, že v tomto případě není o co stát. Tento balíček je naprosto k ničemu. Ty 2-3 koukatelné kanály mohli dát do kombi a HDplus...zbytek z toho balíčku je naprostý odpad. Rv

wladys

lance + wladys

no jo, ale když já jsem využil tu nabídku skylinku, co mi přišla do emailu - střihnul jsem ten balíček MULTI na půl roku za 998 CZK, tj. za polovinu ceníku - vychází to na 166,50 na měsíc - když vezmu, že si v tom vlastně platím i SERPO za min. 55 měsíčně a tím jsem si ho vlastně o půl roku prodloužil, tak jsem to neshledal až tak špatnou nabídkou :O
.
akorát nemám NOVASPORT v HD a EUROSPORT 1 v HD, jinak vše ostatní je nebo to oželím proti KOMBI - hlavně že tam mám komplet všechny sportovní kanály.
.
Za fulla 1 908,- CZK bych na to samozřejmě házel bobek :O

Konosament

Konosament - je vidno že jsi správný "akcionář". Jako jako takový ale jistě víš, že jedna akce většinou nejde kombinovat s jinou akcí.... takže by ti to stejně neklaplo ;)

lance

Konosament

.....tak nač si vlastně stěžuješ, když už vlastně akci čerpáš. :O

wladys

wladys

páč by to mohla bejt hustá bomba - ale já jsem nevydržel čekat, páč nabídka nebyla specifikována dokdy platí a já jsem ji stejně nechal pár dnů ležet
.
ale kdybych počkal ještě deset dnů a pak ještě byla ta akce přes kliknutí na odkaz v emailu aktivní, pak by mě zajímalo, kdybych se ucházel o aktivaci balíčku MIXBOX zdarma :sly:
.
je celkem jedno, že akce se nedají kombinovat - ale tady bych plně splnil pravidla toho mixboxu - BALÍČEK MULTI na půl roku za tu zvýhodněnou cenu bych platil kartou třeba toho 15.4. - a je to na šest měsíců a jakoukoli platební metodou - a nárokoval bych si MIXBOX ZDARMA při splnění všech podmínek akce - to by SKYLINK asi kleplo :O

Konosament

Konosament

Znova opakuji...... Co ti brání si to třeba hned teď zaplatit na další půlrok? Pak samozřejmě máš na ten Mixpaket nárok. S tím rozdílem, že multi už bude za cenikovou cenu. ;)

wladys

hustá bomba

je ,za pár šupů komplet i s dalšími komplet zahraničními R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

wladys - už pochop, že na to co mu znova opakuješ není zvědav ;)

lance

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra