![]() |
|
Skylink akce balik MIXBOX zdarma ziskateod 15.4 do 30.6.2015 balik MIXBOX zdarma k baliku Multi a Kombi při predplatnem na 3 mesice nebo na 6 mesicu a to v delce předplatného, který si zvolite. Vse na webu Skylink. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: Skylink akce balik MIXBOX zdarma ziskateAle copak, kunčaftů ubývá ??? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 256 |
![]() |
|
Akce zdarma?Akce zdarma většinou předchází konečnému stádiu firmy!Tedy krachu! Takže bacha lidi! Už aby to bylo. VU+ Ultimo4K, PurE2, parabola MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, Tunery 2x4SAT + 2xDVB-T2/C Dříve také a Solo4K, Xtrend ET8000, Clarke Tech ET9000, HDBOX9200,.....
|
Jjezevec
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 253 |
![]() |
|
RE: Skylink akce balik MIXBOX zdarma ziskateZase netreba az taku skodoradost, mala poucka staci, ale otazne je ake ponaucenie si zoberu pani s krizoveho vyvoja .... v Luxu.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
liquereZobrali si ponaučenie, a preto založili TV Lux aby sa im prepáčilo čo napáchali.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 140 |
![]() |
|
JjezevecProvozovatel programů v balíčku Mixbox nechť klidně zkrachuje.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Skylink akce balik MIXBOX zdarma ziskatespis je to kvůli tomu, ze si tento balik nikdo nepředplácí a tak se to musí nejak zužitkovat. Tohle bude podle me overovani o zajmu tohoto baliku s programy od SPI a pak se rozhodne za nejaky cas co dal a mohlo by se stat, ze ty programy od SPI nakonec zaradi do nektereho z baliku od Skylinku, protože o Mixbox neni takovy zajem a aby byla sledovanost programu od SPI. Samozrejme to muze mit pak i vliv na vyslednou cenu baliku do kterého ty programy by byly zarazeny. K této variante samozrejme nemusi vůbec dojit a vse muze zustat při starem. Ja osobne jsem spis cekal nejakou akci na predplatne z nekterych baliku od Skylinku, tak jako tomu bylo nedavno například u baliku Kombi. Mozna priste. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: Skylink akce balik MIXBOX zdarma ziskateBalík Mixbox je total odpad, myslím, že ho kdysi pouštěli v promu a po prohlédnutí obsahu jsem programy nenávratně smazal. V podstatě poslední dobou přidávají do Skylinku samou žumpu, nic pořádného. Na druhou stranu stejně člověk sleduje pár preferovaných programů a ostatní ho nezajímají. Kdyby vypnuli půlku SD mazanic tak by to asi nikomu nevadilo. A než se na History HD celé dny koukat na to, jak se lidi hrabou v odpadcích v zatuchlých garážích, to už je snad lepší číst Leninovy spisy. Kvantita totálně přebíjí kvalitu![]() |
Ľudmila
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 293 |
![]() |
|
RE: Skylink akce balik MIXBOX zdarma ziskateLudmilo, to musíš ale napsat provozovateli kanálu, který tvoří obsah a ne Skylinku nebo jinému provozovatali vysílací platformy. Pokud jde o kanály SPI, tak Filmbox Premium je na velice slušné obsahové úrovni, stejně tak i Docubox, což ale neocení lidé, kteří neovládají pořádně ani vlastní jazyk, natož angličtinu. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: Skylink akce balik MIXBOX zdarma ziskateTakúto akciu by som čakal v zimných mesiacoch, kedy ľudia viacej sedia pred TV a nie v letných mesiacoch, kedy je o TV minimálny záujem.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 380 |
![]() |
|
RE: Skylink akce balik MIXBOX zdarma ziskateSkylink takových akci spouští několik za rok. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Skylink akce balik MIXBOX zdarma ziskateUrcite je mixbox nejlepsi reseni,jak se vyhnout serpu.Docubox je bezkonkurencni v nasich podminkach.S prehledem prevalcuje priblble viasaty,ngc ci ap.Navic neotravuje reklamami. |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 846 |
![]() |
|
mcm1Jsem si nevšiml, že by na Viasatech, ngc a AP byly reklamy. Pokud tedy nebereš jako reklamu self promotion. Reklama bývá na Spektru a tam tedy mě to hoodně vytáčí.....což je škoda, protože tam bývají kvalitní dokumenty.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Skylink akce balik MIXBOX zdarma ziskatezadarmo????? to už poznáme,![]() |
satman5455
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 525 |
![]() |
|
this is fantastic offerjá jsem si koupil balíček MULTI na 6 měsíců na začátku dubna a já teda dostanu kulový - děkuji skylinku![]() |
Konosament
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
RE: Skylink akce balik MIXBOX zdarma ziskatednešní doba velí nakupovat jedině v akcích...![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
konosamentA jinak jsi normální? Tohle je pro ty co jsou nerozhodní a má je to v tom podpořit. Pro nás co si platíme pravidelně jsou jiné akce...viz třeba akce s HBO loni koncem roku.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
RE: Skylink akce balik MIXBOX zdarma ziskate....nehledě na to, že ti nikdo nebrání si to zaplatit na další půlrok třeba dnes a máš balíček Mixbox na půl roku k tomu. Ikdyž si myslím, že v tomto případě není o co stát. Tento balíček je naprosto k ničemu. Ty 2-3 koukatelné kanály mohli dát do kombi a HDplus...zbytek z toho balíčku je naprostý odpad.![]() Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
lance + wladysno jo, ale když já jsem využil tu nabídku skylinku, co mi přišla do emailu - střihnul jsem ten balíček MULTI na půl roku za 998 CZK, tj. za polovinu ceníku - vychází to na 166,50 na měsíc - když vezmu, že si v tom vlastně platím i SERPO za min. 55 měsíčně a tím jsem si ho vlastně o půl roku prodloužil, tak jsem to neshledal až tak špatnou nabídkou![]() . akorát nemám NOVASPORT v HD a EUROSPORT 1 v HD, jinak vše ostatní je nebo to oželím proti KOMBI - hlavně že tam mám komplet všechny sportovní kanály. . Za fulla 1 908,- CZK bych na to samozřejmě házel bobek ![]() |
Konosament
![]() |
|
RE: Skylink akce balik MIXBOX zdarma ziskateKonosament - je vidno že jsi správný "akcionář". Jako jako takový ale jistě víš, že jedna akce většinou nejde kombinovat s jinou akcí.... takže by ti to stejně neklaplo![]() |
lance
![]() |
|
Konosament.....tak nač si vlastně stěžuješ, když už vlastně akci čerpáš.![]() Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
wladyspáč by to mohla bejt hustá bomba - ale já jsem nevydržel čekat, páč nabídka nebyla specifikována dokdy platí a já jsem ji stejně nechal pár dnů ležet. ale kdybych počkal ještě deset dnů a pak ještě byla ta akce přes kliknutí na odkaz v emailu aktivní, pak by mě zajímalo, kdybych se ucházel o aktivaci balíčku MIXBOX zdarma ![]() . je celkem jedno, že akce se nedají kombinovat - ale tady bych plně splnil pravidla toho mixboxu - BALÍČEK MULTI na půl roku za tu zvýhodněnou cenu bych platil kartou třeba toho 15.4. - a je to na šest měsíců a jakoukoli platební metodou - a nárokoval bych si MIXBOX ZDARMA při splnění všech podmínek akce - to by SKYLINK asi kleplo ![]() |
Konosament
![]() |
|
KonosamentZnova opakuji...... Co ti brání si to třeba hned teď zaplatit na další půlrok? Pak samozřejmě máš na ten Mixpaket nárok. S tím rozdílem, že multi už bude za cenikovou cenu.![]() Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
hustá bombaje ,za pár šupů komplet i s dalšími komplet zahraničními![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Skylink akce balik MIXBOX zdarma ziskatewladys - už pochop, že na to co mu znova opakuješ není zvědav![]() |
lance
![]() |
|
![]() |