![]() |
|
Výběr nové televizePotřeboval bych pomoci s výběrem nové televize,Úhlopříčka 42"-50" kvalitní HD obraz a solidní zvuk s rozumnou spotřebou.Nepotřebuji,aby měla připojení k internetu ani žádný jiný extra funkce nevyužívám....snad jen aby uměla přehrát filmy nahraný na flash usb.Cenově 10 - 20.000,- Dík za vaše zkušenosti a postřehy Multifokus + motor
|
czRossi
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 179 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
To připojení k internetuje dnes už nutnost. Nehledě na to, že takové Tv se už snad ani jinak nedělají. V případě HD si totiž bez připojení k netu nepustíš ani teletext. HD programy totiž teletext neumějí. To už všecho jede přes Hbb.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 682 |
![]() |
|
RE: Výběr nové televizeV téhle cenové relaci jedině plazma. Zatím ještě jsou v prodeji, tak neváhej. Na 50" LCD omalovánku za 20.000,- raději zapomeň.![]() Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Výběr nové televizejá plazmu měl panasonic 42" na obraz v HD nemohu naříkat v SD to bylo pochopitelně horší,ale topila fest tudíž i ta spotřeba šla nahoru...nevím spíš bych asi zkusil lcd![]() Multifokus + motor
|
czRossi
![]() |
|
Třeba Sony Bravia KDL-50W805jen tak od pasu - Sony Bravia KDL-50W805 - spotřeba 51 W, 50"T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 167 |
![]() |
|
RE: Výběr nové televizetaky jsem na ni koukal + ještě Sony Bravia KDL-42W805 nebo Samsung UE48H6200Multifokus + motor
|
czRossi
![]() |
|
RE: Výběr nové televizeMam Samsung teda ten netopi a ani tolik nežere uhlopricka 40![]() |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
RE: Výběr nové televizeNo hlavně si kupuj televizi, podle spotřeby, to je ten nejlepší parametr/ironie/.No když jsi nebyl spokojen s panasonic plazmou a chceš si koupit lcd za 10 tisíc, tak potěš pánbů. Určitě budeš spokojen/zase ironie/, já Ti to z celého srdce přeji/ted už žádná ironie/...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: Výběr nové televizejá neříkám,že jsem nebyl spokojen,jen píšu své poznatky,kdyby do ní dcera neťukla bruslí tak ji měnit nebudu...od toho ťukance se rozjela vodorovná a svislá čára tudíž hledám náhradu jelikož oprava se prý nevyplatí.Multifokus + motor
|
czRossi
![]() |
|
czRossiAhoj.Ten výběr co máš ,je velmi dobrý.Přemýšlel bych i nad panasonic-tx-48as640e a samsung UE48H6400 (oba mají VA panel) |
jm57
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
RE:Výběr nové televizeJá vybíral snad rok,vyzkoušel a viděl snad všechno co se vyrábí ale co mne dostalo je značka HITACHI.Jsou to originál Japonci a je to vidět.Mám padesátku a nyní jsem vybral i pro tchyni a ty televize fakt nemají chybu.Mají matný panel,což už není tak moc vidět,přehrává to snad vše,co jsem zkoušel,obraz naprosto perfektní a to i SD rozlišení.Internet už je dnes ve všech a má to i Hbb podporu.Televize umí na externí HDD nahrávat,přehrávat.Zatím jsem nenašel nic,čeho bych litoval.Cenově je dokonce níže ,než zavedené velké značky a to i přes stenou nebo i vyšší výbavu.Jediné mínus,zatím,co vím není tady na trhu 60 palců. |
moki
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
mokivybíral jsi a rok zkoušel a narazil jsi i na značku Finlux,třeba i bez výbavy? |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Výběr nové televizePřehrát filmy z flash USB - u dnes už výběhových typů narazíš na FAT 32 a některé formáty filmů to nepřehraje. Jednoduché připojení NETu bez prohlížee, ale se službou YouTube, je obohacením. Teletext většinou nepotřebuješ, pro nenáročného diváka stačí 40", na značce příliš nezáleží, všechny umí základní věci a obraz je ve slušné kvalitě a dá se dneska sehnat celkem levně v akci.![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: Výběr nové televize@Ufones, Finlux som mal niekedy v 90tych rokoch, absolutna spicka, neviem ako su na tom teraz. Za cias tych ku.riev s rozpecenym rudym mozgom som mal Saloru, potom som presedlal na Finlix, potom neuveris na Teslu alebo co to bolo, no miestny SK/CZ vyrobok, ale v plnej palbe a uspokojivy![]() ![]() ![]() |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
@ mokijaký typ Hitachi konkrétně jste kupovali?Multifokus + motor
|
czRossi
![]() |
|
czRossi@moki sem často nechodí |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Výběr nové televizeA co takhle Löwe pánové.http://televize.heureka.cz/loewe-xelos-46/specifikace/#section ![]() ![]() Měl jsem tuhle značku ve skleněnce, komfort obsluhy, periferie, i obraz a zvuk předběhly dobu. Mělo to i přípojky na 2x 4W repráky, což se dneska již nevede. ![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: Výběr nové televizeco takhle Samsung UE40JU6472 ??! |
papay
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: Výběr nové televizeAť to je kvalitní LED nebo Plazma, i HD SAT. rec., tak s počubeným SD signálem i HD nic nenadělají. A je to větší průšvih u TV panelů s zobrazením 600 Hz než u 50 a 100Hz. Jo OK to dokáží zahrát uhrát, Panasonici s V-Real obraz procesorem, po scartu i HDMI - viz dle nastaveného vstup rozlišení. Max 42" - (50")a to jsou staroti s koukatelností. Výjma omalovánek na LCD a LED a jde o to OK seřízení a nastavení obraz modů.![]() ![]() |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Výběr nové televizeSaxon please translate....![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
LiquereZnáš scénu ze Světáků od Podskalského, jak sedí fasadníci s (nevhodné slovo)ma v Diplomat grilu a debatu jí? Tohle je něco podobného ale o ligu výš![]() On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE:Výběr nové televizeHITACHI 50HXC46,je starší model s matným stříbrošedým rámečkem,který mi připadá hezčí,než černý lesklý na novějších typech.To je ale asi prkotina,která nikomu asi nevadí.Co je ještě dobré vědět je aplikace i-vysílání tedy archiv ČT,který je velmi rozsáhlý a je součástí smart aplikací. |
moki
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
RE: Výběr nové televizeje mi jasný že na menší uhlopříčce se bude obraz zdát super...zajímá mě jestli je možný třebas si vzít svou nahrávku a odskoušet si ji na televizorech přímo v obchodech?Popř.vlastní zkušenost které obchody to tolerují,aby člověk opravdu mohl obraz posoudit co mu bude sedět...Multifokus + motor
|
czRossi
![]() |
|
RE: Výběr nové televizeTo si domluv na krámu, ne tady ?![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: Výběr nové televizePřidám moji zkušenost ačkoliv nejsem prodejce či lobista. Ale na drahé LCD TV za cca 40-50-60 tisíc je obraz mnohem lépe sledovatelný, než na laciné okolo 10-15 tisíc a není problém volit i proto větší úhlopříčku. Prostě kvalita je úměrná ceně a bohužel (i pro mě) nelze dnes koupit "malou" 40 palcovou TV, aby měla podání obrazu tak kvalitní jako vysoké modely výrobce. |
MilanTuma
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
RE: Výběr nové televizeKaslite na to. Drahsi- lepsi, lacnejsi- horsi.Nezabudnem na to, ked som bol v zaciatkoch plaziem (alebo lcd) u jedneho milionara. Vtedy za tv (znacku nepamätam) vysolil okolo pol melona a pri hokeji som nevidel puk!!!! |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 555 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |