![]() |
|
Kaon HD Digi - záhada propojení Vantage 8000 S HDNevím, kde je chyba - vysvětlím - mám přístroj Kaon HD od Digi, který je propojen s Vantage 8000 S HD mám sat. natáčení. Dříve stačilo naladit frekvenci na Vantage na satelitu 0,8 W, kde je např. Digisport 2 HD vypnout přístroj Vantage pustit Kaon HD od Digi a mohl jsem sledovat všechny TV kanály na Digi, které jsou dostupné v ĆR. Dnes však došlo k situaci, že když naladím na Vantage 8000 frekvenci, kde je Digisport 2 HD s výborným signálem a přístroj Vantage vypnu a zapnu Kaon HD od Digi tak mě to hlásí no signál to není všechno takže zapnu Vantage 8000 s HD dám to na kanál Digisport 2 HD tak se mi rozjedou jen kanály z této frekvence na přístroji Kaon HD od Digi , i když třeba na frekvenci od Digi ČT1 na přístroji Kaon HD je signál ukazuje se mi jen černá obrazovka a název kanálu. Když vypnu Vantage 8000 S HD, hlásí to na Kaon HD No signal.Předtím to však fungovalo normálně. Potom zase opačně, když naladím na Vantage 8000 S HD frekvenci pro Digi u kanálu ĆT 24 na 0,8 W a musím mít přístroj zaplý tak na Kaon HD se mi rozjedou ty ostatní kanály, které mi nešly, ale zase nejede Digisport 2 HD, Eurosport 2 HD opravdu zvláštní. Nevím, kde by mohla být chyba. Děkuji za každý podnět z této situace. tovární nastavení vše vyzkoušeno včetně vypnutí ze zásuvky. Vím, že někteří mají také propojen svůj 2 tunerový sat.přístroj s Kaonem HD od Digi jestli tento problém nemají také. Jak jsem uvedl do minulého týdne vše bylo OK. Až dnes. |
patera
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 176 |
![]() |
|
Kaon HD Digi - záhada propojení Vantage 8000 S HDMám stejné satelitní přijímače, akorát nemám na Vantage motor, ale přepínač Diseqc 4/1 a přes smyčku připojen Kaon. Vše chodí OK.Někdy se na Kaonu také objeví hláška "no signal", ale po chvilce naskočí obraz. Je potřeba trochu trpělivosti. Popisovaný problém spočívá v tom, že nedochází k přepínání konvertoru (polarizace V/H, pásmo H/S), celkem 4 možnosti. Pak jdou pouze kanály mající danou kombinaci polarizace/pásmo. Já bych zkusil na Vantage překopírovat kanály z družice 0,8 W i na druhý tuner (pokud je to možné) a přepojit Kaon na tento tuner. Natočit družici (Vantage) a vypnout. Chvilku počkat a zapnout Kaon. |
JS1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
RE Kaon HD Digi záhada propojení Vantage 8000S HDJe tomu tak jdou pouze kanály dané polarizace V/H buď H , nebo ty druhé V. Nevím, proč to zničehonic přestalo fungovat. Předtím stačilo naladit družici 0,8 W a nějakou frekvenci z Digi na Vantage, vypnout Vantage dát vstup pro Kaon HDMI 1 chvíli počkat a kanály už fungovaly na Kaonu ted je to nějak pošramocené. |
patera
![]() |
|
pokud jsiod doby,kdy to chodilo OK ,nic neměnil,asi se něco podělalo,tak to chodí v životě normálně,zkus jiný přijímač,skoro to vypadá,že propojení mezi přijímači koaxem není galvanické,prověř f-ka,jako by LNB řídil vantage,nebo nechodí na kaonu 13-17,těžko na dálku![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Kaon HD Digi - záhada propojení Vantage 80...Kaon má nejspíš v háji napájecí obvod pro LNB.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Saxonono by stačilo špatně udělaný f-ko,pak by mu kaon fungoval jen signálově,ale ta zem by se mu stejně musela dostávat přes zem HDmi,tak to vzdávám,na dálku nejedu,když nereaguje![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
zapoj jenkaona sólo a bude ti jasno![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
ještě mě napadlonemáš v menu kaóna vypnutý napájení pro LNB?,to jen odhaduji,kaoná alá digi neznám,některé přijímače to umí![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Kaon HD Digi - záhada propojení Vantage 80.propojovací koaxiál jsem vyšrouboval, jak od Vantage tak od Kaonu zkontroloval koncovky přehodil koncovky a dnes ráno už to fungovalo tak jak má. |
patera
![]() |
|
RE: Kaon HD Digi - záhada propojení Vantage 80...Jen jsem chtel zeptat,jestli je DIGI SPORT 2 v HD na DIGI CZ,jak pise patera,protoze na jejich strankach je jen 1 v HD.Dik za odpoved. |
pluhy
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
RE: Kaon HD Digi - záhada propojení Vantage 80...Digi sport2 HD není soucasti Digi tv.CZ. Ale kdo vi, třeba bude, když se ted Digi tv.CZ prodava. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
Digi sport 2 HDv cz nabídce neexistuje.Pouze mazanice SD.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
hoboto uz me to prislo lepsi po obrazove strance u Madaru na 9E. Mel jsem moznost porovnat obrazovou kvalitu Digisportu 2 u obou satelitních operatoru. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
pateratak hurá,taková kravinka a jak umí potrápit![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |