Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Slovenské DVB-T

Čaute mám dotaz už asi 5 dnu nam nehraje kanal 52 Žilina Slovenské stanice v DVB-t mame anténu Sta.Děkuji za info je možně že to je vypadlé u nás. ;)

Milan0
Registrace: 7/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Slovenské DVB-T

Pokiaľ som postrehol, tak ti už na inom webe odpovedali, že problém je u teba, resp. v STA :). 52.k Krížava vysiela.

profak
Registrace: 3/2010

ano, profak má naprostou pravdu a navíc jsem si všiml, že na jiných fórech jsi ani neuvedl lokalitu příjmu, takže zde není co radit. Kontaktuj správce STA, případně majitele/správce domu.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Slovenské DVB-T

Díky za info jinak lokalita je Bohumín

Milan0
Registrace: 7/2014

Křížava funguje normálně. Pokud máš televizi napojenou přímo do účastnické zásuvky a programy nenaladíš, poptej se sousedů jak jsou na tom oni. Jinak platí co jsem výše napsal-řešit oficiální cestou.
Poznámka:
Nevím jak je udělaný rozvod v domě, ale už jsem se setkal s ledasčím, třeba že šikula si sám vyměnil úč. zásuvku, namontoval ji špatně a doslova "odřízl" lidi pod sebou.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

To je zaujímavé, že na kanál 52 tam nik nedal váš nejaký miestny CZ MUX, aby bol znemožnený príjem z Krížavy, lebo u nás SVK je to pravidlom, že skoro na všetky české MUX sa dali miestne vysielače aby bola väčšia sranda... :laughing: :laughing: :laughing:

dano01
Registrace: 11/2008

dano01

"...., že na kanál 52 tam nik nedal váš nejaký miestny CZ MUX, ...."

Jak neda, když už dávno je na Moravě na kanále 52 CZ MUX aby schválně rušili SK programy a v některých lokalitách na Moravě není tím pádem chytatelný ani jen MUX na tomto kanále, teda ani ten CZ kromě toho SK!!!

risposta
Registrace: 2/2012

rispota

... jj je to horšie ako za komančov..... Rv Rv Rv

dano01
Registrace: 11/2008

dano01

To by ses divil. U nás jsou úplně ti samí experti.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra