Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Dekódovací karta pro nekódované programy

Mám zájem chytat nekódované programy z družice Aastra 1 (19,2), a popř. Astra 3 (23,5).
Budu potřebovat nějakou dekódovací kartu a modul? Jde mi hlavně o příjem cizojazyčných TV (BBC, CNBC, RT, ...), které jsou nekódované a nechce se mi plati "výpalné" např. Skylinku.
Jako příjmač chci mít jen televizi ze satelitním tunerem (Samsung UE40H6270). Prodejci televizí tvrdí, že nějkou kartu potřebovat budu.

děkuji za Vaše zkušenosti

ZdenekCZ
Registrace: 4/2015
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

Volné

znamená volné ne?Jakou kartu? ;)

hobo
Registrace: 1/2007

RE: Dekódovací karta pro nekódované programy

Na free není potřeba nic dalšího.Jak se ti to podaří naskenovat a setřídit a nakonec i přepínat,to už je rozdílné s každou řadou televizí......proč si to neprohlédneš někde na "prodejně".....?

Každý "slušný" prodejce ti to určitě předvede.....co je možné a co ne.... R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Viz přehledy....

https://www.parabola.cz/prehledy/televize-digital/19e2/

Vpravo je uvedeno kodování,ty s pomlčkou by ti měli "JET".
Případně upgrade firmware od výrobce televize......

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4

Prodejci televizí tvrdí různé věci. Prodavač je od toho aby prodával, k nějakému expertovi má zatraceně daleko.

toothpick
Registrace: 11/2014

Vorti....pak už jedině zdravý rozum.Nechci slevu zadarmo. :laughing:

Kamil_k4

"Dekódovací karta pro nekódované programy"

Tak tohle je fór dne. :laughing: :laughing: :laughing:

DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak
Registrace: 8/2010

mozno aj

v cz nielen na svk su predajcovia /zamestnanci/ financne ohodnocovani aj podla vysledkov predaja, teda predajca co preda viac tovaru ako iny zamestnanec - predajca, ma aj pochopitelne vacsiu vyplatu...takze niekedy je prvotnym cielom predat komukovek, akokolvek a co najviac. o odbornost nejde, len o prachy.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Díky všem.
Já si právě myslel, že logicky jsou nekódované programy dostupne bez karty a dekódovacího modulu. Avšak pak jsem začal pochybovat po informacích z různých prodejen.
Takže prostě kabel z LNP zapojím do TV a žádné další vybavení nebude potřeba.

Teď už zbývá jen vybrat nějakou dobrou TV...

ZdenekCZ

Ano....dobrou TV.Nech si pustit na prodejně nekodované programy z 19,2E a udělej si hned obrázek o prodejci......

Kamil_k4

Nechci po nich nic, len nech to zapnu, pripadne ti ukazu, ked budes mat u seba nejaky film na flashke, aby to prehrali. Aj to je pre niekoho dolezita funkcia u TV. Lebo potom ti mali aj povedat, ze ak bude treba karta, bude treba aj modul.Alebo uz je na trhu nieco, kde modul netreba?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

ZdenekCZ

Zapni si zde na parabole PM/SZ já ti to vysvětlím s tím prodejem i s jiným sledováním TV.

Ufones
Registrace: 5/2010

Další oběť zabudovaných sat křápů v TV. Chudák. :crying:

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO

Bidlo

Zase když to tak vezmeš tak na to co chce sledovat je další krabice vlastně zbytečná. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Ufones

Mám zde nový účet a nelze aktivovat PM. Kdyžtak mi napiš na tento e-mail: xxxxxxxxx
díky
Nemusíš děkovat-přečti si pravidla-hlavně č.5
Text zeditoval moderátor petr33. Datum editace: 08.04.2015, 14:28.48

ZdenekCZ

ZdenekCZ

jestli nevíš co je elektrickej drát nebo satelit, a chceš přijímat několik družic rovnou do televize a ještě skočíš na takovouhle blbost s kartama, tak si nenechávej nic vysvětlovat, hlavně ne po mejlu, a sežeň si nějakýho souseda, který Ti to naladí.. :laughing: :laughing: To je moje rada :laughing: :laughing:

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

agent provokatér?

Kdo to umí, ten to dělá. Kdo to neumí dělat, ten to učí. Kdo to neumí učit, ten to řídí.

kahuda
Registrace: 3/2008

Morous

O anténě samotné a zvláště kdo ji vůbec nastaví tu raději řeč ještě nebyla. :)))

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO

Taky mě to napadlo. Ale každej nějak začíná. Já bych se nejprve mrknul do manuálu nebo zeptal, jestli ten zázrak 0TV0 umí Diseq. :laughing: :laughing:

Morous

BIDLO

to půjde taky mailem :-)

pf09
Registrace: 8/2010

Já bych si z toho tolik srandu nedělal. Zase umí jiný věci. Chodím takhle k jednomu právníkovi. Už jsem to někde psal, aby s námi vůbec telka vůbec mluvila, bylo to LG, musel jsem jí namluvit, že jsem přijel ze Švédska. :laughing: :laughing: Normálně tohle průměrnýho člověka vůbec nenapadne. :laughing: :laughing:

Morous

Já jsem dobrému

známému advokátovi a primáři v nemocnici také platil serpo na 2 roky ,neb si s tím nevěděli rady :) :) ;)

korkoran
Registrace: 10/2006

Ty zázraky se

satem mám 3 a 2 umí jen dva diseky a čahong postrkuji táhlem na okně a ten mi dělá 6 družic.Nejdál jsem ho dotáhl od 28.2 až na 15W
nejlepší usals :))) R^ :)))

korkoran
Registrace: 10/2006

skor mi to pride ze sa nepochopili s predavacom :-)

Skylink 23.5E - modul a karta

RTL, BBCHD, ZDF HD, Eurosport SD 19.2E - bez modulu a karty

tudiz, ak by si chcel riesit DVB-T a FTA (volne siritelne z 19.2E) tak nie je nutne vkladat do Samsungu ziaden modul, len naladit a dodatocne zoradit FTA v samsungu

ale ak by nebolo dvb-t resp dvb-c resp externy sat s pristupovou kartou, tak nerataj ze z 23.5E budes primat napriklad Novu, Markizu zadarmo ...

no a samozrejme snad krom CT24 a TA3 na uvedenych poziciach bez jazykovych znalosti (nemecky, anglicky) clovek nepochodi

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

RE:Dekódovací karta pro nekódované programy

Tak to je případ pro doktora Chocholouška!

zeze
Registrace: 5/2011

Spoliehat sa na predajcov samozrejme nejde, tam beru kazdeho z ulice a v mnohych pripadoch len pre naplnenie a prezamestnanost, aby zhrabli dotacie na pracovne miesta. Primitivny novodoby socializmus :laughing: :laughing: :laughing:

Samozrejme ide o pojmy, to co je nekodovane a teda FreeToAir, nie je kodovane ziadnym kodovacim systemom a volne pristupne pre kazdy prijimac splnujuci poziadavky prijimu pre dane kanaly.

Su vsak aj pripady, kedy su stanice kodovane a deklarovne ako volne, co je mimochodom pripad Plustelky v DVBT, ale aj Skylinku a jeho ponuku Digital, Digital HD. Su to len slovne hracky, ale defacto je to "zadarmo", veci ako serpo a potrebna dekodovacia karta/prijimac/modul su mimo definicie ;)

Sumasumarum, to co je nekodovane, k tomu okrem zariadenia schopneho prijimat dane stanice nic netreba, to co je kodovane a deklarovane ako "zadarmo, bez poplatkov, volne etc.), si vyzaduje prijimac schopny dekodovat a pristupovu kartu.

Traky
Registrace: 8/2013
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra