![]() |
|
ser po zdrazuje tak tu je porovnanie alternativyhttp://*******prvy menovany ma moznost vlozenia 2 liniek naraz, takze odteraz 100% stabilita Text zeditoval moderátor redakce. Datum editace: 08.04.2015, 08:13.06
|
restt
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 1 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
resttno odvaha ti nechybí ,mám obavy,jestli z toho nebude árestt![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: ser po zdrazuje tak tu je porovnanie alter...stejnak tyhle zrovna sou nejvic napytel :D |
Qquiderr
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 1 505 |
![]() |
|
RE: ser po zdrazuje tak tu je porovnanie alter...Už před lety měli tolik zákazníků z Česka, že nebyli schopni uspokojit poptávku. Nějaký mladý Jožo na Youtube dokonce provozoval pod svým vlastním jménem takovou video poradnu. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: ser po zdrazuje tak tu je porovnanie alter...jožo se odstehoval do hunpolce |
jonn5
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
RE: ser po zdrazuje tak tu je porovnanie alter...Restt ty jsi ale hrdina,krást Novu a PrimuDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 314 |
![]() |
|
tak trochu zbytočnémnožiny tých čo platia serpo a tých čo sú technicky schopný a ochotný platiť vyššie uvedené, majú koreláciu limitujúcu k nule |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 730 |
![]() |
|
RE: ser po zdrazuje tak tu je porovnanie alter...Technicky schopní? Tím myslíš zadat nějakou adresu a port? To zvládá dneska předškolní dítě. |
toothpick
![]() |
|
RE: ser po zdrazuje tak tu je porovnanie alter...Ten Jožo se jmenuje Pavel Rampas. A je to prakticky skoro dítě, najděte si ho na Youtube. To se pobavíte. |
toothpick
![]() |
|
AntošTeď mi vysvětli co krade on si řádně zaplatí u poskytovatele služby, co tu furt někdo mele o kradení pokud si to zaplatí u jakéhokoli poskytovatele tak má co si zaplatil a ne že krade.Krást a něco si zaplatit to je rozdíl nazívejme to pravými jmény pokud by našel jiného lacinějšího poskytovatele tak jistě půjde k němu to je přece zákon trhu.Jiní poskytovatelé musí jít s cenou dolů aby byli konkurence schopni toť můj názor.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 985 |
![]() |
|
RE: ser po zdrazuje tak tu je porovnanie alter...No a co když zaplatím prodejci kradených věci to je legální. Když ti někdo něco ukradne já to od něj koupím tak tobě by to nevadilo. Podle tebe je to normální. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
kanon69Sharing je oficiální poskytování služby ? to máš dobrej guláš v hlavě.To by ti mohl zloděj aut nabízet kradenou Octavii za poloviční cenu..A ty řekneš že "je to OK mě je jedno komu zapaltím to je zákon trhu"... |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 107 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: ser po zdrazuje tak tu je porovnanie alter...U nás jsou legální mnohé věci, které nejsou na západě úplně bez rizika. Stáhnout si můžeš legálně co chceš. Poskytovatelé internetu ani neblokují pirátské stránky jako v Anglii. |
toothpick
![]() |
|
bretahno a co tedy ta cardshara.tv je? já myslím že poskytuje službu nebo snad kope základy?prodává v obchodě?Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
![]() |
|
RE: ser po zdrazuje tak tu je porovnanie alter...Mě tak napadlo: Když je těm provozovatelům sharovacích serverů méně než 15 let, jako tomu občas bývá, tak ani nemůžou před soud :D Nejsou trestně odpovědný. Takže se to řeší asi domluvou. |
toothpick
![]() |
|
RE: ser po zdrazuje tak tu je porovnanie alter...Tvoje příspěvky jsou všechny naprosto stejné, a to nejen tady. Zajímá tě jen, jak pořád někoho okrást. Typický soc(nevhodné slovo). |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 257 |
![]() |
|
bretahCo máš pořád s tím kradením pokud si někdo něco řádně zaplatí tak to není krádež přece.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
![]() |
|
kanon69Pokud zaplatím za něco, o čem se všeobecně ví, že je to nelegální, tak je to kradení. I kdybys stokrát napsal, že NE.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: ser po zdrazuje tak tu je porovnanie alter...Výroba drog je taky nelegální, ale jejich držení pro vlastní potřebu už ne. Stejný mi to přijde se sharingem. Nelegální je nabízet ho, ale ne být k němu připojen. |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
![]() |
|
RE: ser po zdrazuje tak tu je porovnanie alter...Bude repriza na dvojke, nestihol som co tam bolo ???Ked zaplatis snajpera aby niekoho odkragloval, nie je to vrazda ale obchod? Boze, o to po 25 rokoch ani neviem ako to nazvat. ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@toothpickNo![]() |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: ser po zdrazuje tak tu je porovnanie alter...Pistok neblbni, ked ides na wc si gate nestiahnes?![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
kanon69ani nepriateľovi neprajem nič zlé.Ale ty by si si mal vyskúšať kúpiť kradnuté auto. riadne za neho zaplatíš zlodejovi, myslím že nebude mať problém ani kúpnu zmluvu s tebou podpísať. A potom uvidíme ako to budeš vysvetľovať keď ti polícia auto skonfiškuje. Ale ty by si to zrejme nepochopil a cítil by si sa ukrivdený, veď si riadne zaplatil 1000Kč za novú oktávku. Preto by bolo asi z učebných dôvodov pre teba poučnejšie aby ukradol niekto tvoje auto v rámci poskytovania svojich služieb a predal ho do Osady. Možno by ti to došlo. trebárs by ti ho aj polícia "vyjazdené" vrátila. Nerád píšem takéto veci ale ťažko inak vysvetliť tomu kto nevie pochopiť. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
lukas 79Ty máš taky dobrou gulášovku v hlavě nebo se jen utěšuješ že je vše OK...já nic to je legální.Takže držení drog je legální ? U tebe najdou kilo pervitinu ty řekneš že to máš pro sebe a oni řeknou v pořádku můžete jít...pcheee ta najivita.To někdy zkus a smíchy se neudržíš. A sharing ? to samé ty budeš od někoho sosat SKYlink na černo pro svojí potřebu a SKY link řekne OK to je jen pro Vás to je v pořádku... Lidi vyndejte už konečně ty hlavy z (_!_) |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 107 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: ser po zdrazuje tak tu je porovnanie alter...No kilo pervitinu určitě ne. V pořádku je jedna dávka. Co na sharing říká Skylink mě až tak nezajímá. Pokud stahuješ film z internetu je zodpovědný ten, kdo ho tam nahrál, ne ten co ho stahuje. Se sharingem je to stejný. |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
![]() |
|
niesomodbornik na pravnicku terminologiu. snazim sa pochopit sharing a emu po pravnej stranke. ako je to ked kupim trebars na svk v kamennej predajni STB, ktory je uz tak prednastaveny ze je shopny prijimat emu aj share, sat. platene programy. potom som povinny vratit STB do povodneho stavu, len FTA a crypt ofiko?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |