![]() |
|
CA modul od Digi TvZdravím všechny, měl bych dotaz. Objednal jsem si asi před měsícem CA modul od Digi Tv.Když modul dorazil, vložil jsem ho přímo do TV Samsung a vše funguje v naprostém pořádku. Měl jsem v úmyslu modul vyndavat a při cestě na chatu převážet pouze tento modul kde jej vložím do svého HD satelitního přijímače. Ale nastal problém, HD satelitní receiver tento CA modul od Digi vůbec nerozezná a nekomunikuje s ním. Šel jsem to zkusit i k sousedovi, který má jiný satelitní HD přijímač a také nic - i po vložení CA modulu Digi Tv všechny kanály zakodovány. V obou přístrojích jsme následně vyzkoušeli i jiný Ca modul s vloženou kartou Skylink a ten funguje v pohodě. Nevíte někdo v čem by mohl být problém, případně máte někdo s CA modulem Digi TV podobnopu zkušenost ? Jakým způsobem by se dala tato situace vyřešit ? Předem díky za radu... |
erkis
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
RE: CA modul od Digi TvPodobnou nebo stejnou zkušenost se zde může probírat když uvedeš značky a modely těch přijímačú co jsi to tam zkoušel. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: CA modul od Digi TvTV má CI+ a tie sat príjmače len CI.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
Tentomodul lze použít bez problému snad asi jenom ve třech satelitních přijímačích u nás dostupných.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
LAMA TVUž to není DIGI, ale česká LAMA :D |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
vůbec je zázrak,že ti to ta tvvševjednom sežere,gratulace![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
pierrepetrnajst tu na diskusii vlakno bez tvojho prispevku je teda celkom umenieUPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
black13asouhlasím,chodím se sem bavit,ne jen očumovat![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
![]() |