Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

CA modul od Digi Tv

Zdravím všechny, měl bych dotaz. Objednal jsem si asi před měsícem CA modul od Digi Tv.Když modul dorazil, vložil jsem ho přímo do TV Samsung a vše funguje v naprostém pořádku. Měl jsem v úmyslu modul vyndavat a při cestě na chatu převážet pouze tento modul kde jej vložím do svého HD satelitního přijímače. Ale nastal problém, HD satelitní receiver tento CA modul od Digi vůbec nerozezná a nekomunikuje s ním. Šel jsem to zkusit i k sousedovi, který má jiný satelitní HD přijímač a také nic - i po vložení CA modulu Digi Tv všechny kanály zakodovány. V obou přístrojích jsme následně vyzkoušeli i jiný Ca modul s vloženou kartou Skylink a ten funguje v pohodě. Nevíte někdo v čem by mohl být problém, případně máte někdo s CA modulem Digi TV podobnopu zkušenost ? Jakým způsobem by se dala tato situace vyřešit ? Předem díky za radu...

erkis
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CA modul od Digi Tv

Podobnou nebo stejnou zkušenost se zde může probírat když uvedeš značky a modely těch přijímačú co jsi to tam zkoušel.

Ufones
Registrace: 5/2010

RE: CA modul od Digi Tv

TV má CI+ a tie sat príjmače len CI.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Tento

modul lze použít bez problému snad asi jenom ve třech satelitních přijímačích u nás dostupných. :-/

hobo
Registrace: 1/2007

LAMA TV

Už to není DIGI, ale česká LAMA :D

toothpick
Registrace: 11/2014

vůbec je zázrak

,že ti to ta tvvševjednom sežere,gratulace R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

najst tu na diskusii vlakno bez tvojho prispevku je teda celkom umenie

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

black13a

souhlasím,chodím se sem bavit,ne jen očumovat R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra