![]() |
|
druhá stejná karta v Golden 980HD nefungujehallo, boys, co dělám špatně ? Máti je v dlohodobě pryč, tak jsem jí vytáhl z jejího Topfieldu 6000 kartu Irdeto/Ice, abych ji vyzkoušel ve svém Golden 980HD ( uničtečka ).Jsou to prakticky úplně stejné karty s označením Irdeto, předčíslím 42 a kecy na kartě ( jedna je ICE 2, druhá ICE 7 ). Ta její se liší jen v tom, že má kolem toho zlatého rámečku navíc děrování, což moje nemá... . na její kartě jedou jen SDS programy, páč HD telku nemá - před rokem jsem jí naposled koupil flexi 7 s eurosportama a jelo to. . Ale ta její karta v mém Goldenu prostě nejede ![]() . když jsem vyndal ze slotu moji kartu a strčil tam tu její, tak bez šance, žádný HD program, ani ČT1, nova sd atd. jen óčko, noe...dal jsem znovu celou manuální instalaci, udělal na její kartě reautorizaci a nic - je to s.h.i.t výsledek ![]() . nevím co dělám špatně, přece když jsem jí na ní zaplatil servisní poplatek, tak na ni musím chytit úplně stejný programy jako na tu moji ne ![]() |
Konosament
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
RE: druhá stejná karta v Golden 980HD nefungujeZdá se že budeš muset buď udělat reautorizaci karty nebo poslat nějaké love na účet skylinku, tj. zaplatit sevisní polatek, více info na stránkách skylinku. |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
RE: druhá stejná karta v Golden 980HD nefunguj...ahoj dvb.cz kolik je Ti roků ?. píšu, že jsem udělal reautorizaci její karty, abych tuto možnost vyzkoušel a servisní poplatek má zaplacený do roku 2016 - přes administraci práv spravuji v zákaznické zóně obě karty, moji a její a všechno tam vidím a taky jí všechno platím ...... |
Konosament
![]() |
|
RE: druhá stejná karta v Golden 980HD nefunguj...doufám, že to nemá nic společného s tím, že skylink má v zákaznické zóně u té karty uveden typ přijímače "Můj přijímač: Topfield 6000 CR" a vpravo je ikonka ala zámek - nevím, k čemu je toto nutný![]() |
Konosament
![]() |
|
RE: druhá stejná karta v Golden 980HD nefunguj...mistre konosamente, chytit muzes jenom syfilis (tez prijice nebo lues), vse ostatni je ve tvych rukou |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: druhá stejná karta v Golden 980HD nefunguj...Co to je 980HD?![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 200 |
![]() |
|
RE: druhá stejná karta v Golden 980HD nefunguj...To Konosament,ak máš zaplatený SERPO a dáš reset pinu Irdeto na uvedenú maminu kartu,prepni na ČT1,alebo STV 1 a nechaj načítať na kartu zápisy,karta je asi bloknutá.Alebo sa pozri do STB cez menu,podmienený prístup a zisti či STB kartu vidí a či je povolený prístup na kartu.Na skúšku po resete pinu by som na niekoľko sekúnd aj vypol STB,skús a daj vedieť čo pomohlo.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: druhá stejná karta v Golden 980HD nefunguj...a áš tu kartu v modulu nebo jenom ve čtečce? Sedmičky musejí být v modulu, alespoň já to tak mám |
ladada
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
vladomá pravdu,koukni v menu,jestli máš aktivní zápisy![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: druhá stejná karta v Golden 980HD nefunguj...kartu mám jen v uničtečce - má dva sloty - moje karta tam běhá, mám ji teď v prvním slotu, když jsem na stejnou pozici strčil tu její, tak nejela - problém je, když najedu na informace o kartě - při klepnutí na general information nebo advance management se info někdy objeví, ale jak kliknu třeba na all providers, tak to třeba zatuhne a musím vypnout satelit..a někdy to naskočí. nebo hlásí slot0:card removed, pak hned card inserted, no prostě blázinec - ale dělá to i ta moje - zobrazování informací o kartách je v té uničtečce naprd....ale ta moje karta tam jezdí jak hodinky včetně všech balíčků... . mám dva sloty, a když tam strčím obě, tak se mi ukážou slot1 - card cryptoworks a slot2: card cryptoworks, ale když jsem tam nechal jednu tak mi hlásí třeba slot 0 - card removed - jakej slot0 - ten tam vůbec nemám ....nevím co ty goldeny blbnou, ale jen pokud v menu najíždím na záložku KARTA a rozklikávám ty tři nabídky general, advanced a ta třetí teď nevím co je - u všech providerů je uvedeno FFFF - i u mojí ..... |
Konosament
![]() |
|
RE: druhá stejná karta v Golden 980HD nefunguj...jak mám ty aktivní zápisy zkontrolovat, když je nevidím ani na mojí kartě a ta mi jede jak hodinky ?? U general information žádný zápisy nevidím, u advanced je taky velký kulový - tak kde je mám vysvítit![]() |
Konosament
![]() |
|
nemotejdvě karty,nech tam jen to ,co nejde a koukni na zápisy,jestli FFFFF,na to hoď kládu,hlavně na datum do kdy![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
tak tukartu vrzni jinam,třeba do toho topfieldu,jestli pojede"Máti je v dlohodobě pryč, tak jsem jí vytáhl z jejího Topfieldu " tak asi nebyly dlouhodobě obnoveny zápisy ![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: druhá stejná karta v Golden 980HD nefunguj...Co tam máš vůbec za FW? V 9080, pokud to tedy je ona, jede ICE jak lusk.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 200 |
![]() |
|
BIDLOpodle mě je jen netrpělivej,zítra budou zápisy,když to nechá přes noc zapnutý na čt1,koudelka by napsal,že je jedno na čem,mě to chodí nejlépe na čt1,nebo čt2 nehádé![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: druhá stejná karta v Golden 980HD nefunguj...takže trochu systémově:1. přijímač je GI-S 980 CRCI HD. model 7101_AMSTAR výpis systémových informací verze softwaru: 1.2.65 verze loaderu: V1.3.03 poslední aktualizace: 22.12.2010 . 2. pro jistotu budu pracovat jen s horním slotem - spodní mi občas hází card error ... 3. Teď tam mám svoji vlastní kartu a na info o kartě mám (pominu-li záložku general information ): CRYPTOWORKS CA - AVAILABLE PROGRAMME PROVIDERS - all providers a pod tím 4 řádky vždy stejné Operator:FFFF - jen pod tím prvním je nějaký obsah - resp. 12 řádků typu Product 03ED a podobně - většina má uvedený time 4.4.2015 - 4.5.2015, některé jsou o den posunuté .... . ¨tak s výše popsaným vybavením mi moje karta v tom Goldenu funguje jako hodinky i v případě přiobjednání balíčků . a teď tam jdu strčit ( vyměním v horním slotu) dle mého názoru druhou naprosto identickou kartu - měly by jít v hlavním MENU všechny programy, které ten Golden zvládne a v rámci obsahu DIGI balíčku včetně HD - mám nastaveno v menu ÚPRAVA PROGRAMŮ - OBLÍBENÉ, kde by to mělo jet - čekám na výstupy ![]() |
Konosament
![]() |
|
RE: druhá stejná karta v Golden 980HD nefunguj...a teď tam jdu strčit ( vyměním v horním slotu) dle mého názoru druhou naprosto identickou kartu -a zkontroluji to samé u této karty![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: druhá stejná karta v Golden 980HD nefunguj...tak tady bohužel "identická" karta pracuje jinak1. jdu na záložku KARTA - slot1 - CRYPTOWORKS - odkliknu 2. vybírám AVAILABLE ENTITLEMENTS 2. Objeví se nabídka: ALL PROVIDERS No label No label No label No label místo 4x Operator FFFF - resp. ta nabídka tam nejdřív byla, po rozkliknutí prvního řádku Operator FFFF jsem na chvíli zahlédl dva řádky Product xxxx ale hned to všechno zmizelo - hláška Card Error, pak hned Card inserted a z MENU to skočilo na obraz programu . po následném vrácení se do nabídky Available programs už naskočily ty No Label - zůstal jsem viset na řádku All Providers a satelit zatuhl - jediná pomoc byla jedině tvrdé vypnutí a zapnutí zadním knoflíkem . teď po tvrdém restartu jsem šel znovu na KARTU a v AVAILABLE ENTITLEMENTS vidím opět 4 řádky klasické Operator FFFF . kliknu na ten první a vidím nyní 2 ty kódy Product 7FFE a ještě jeden - oba mají platnost 4.4- 4.5.2015. . jediné co teď udělám, že se postavím na černou obrazovku ČT1, udělám ze stránek skylinku reautorizaci a nechám to puštěný celou noc - a ráno uvidím, jestli se stane zázrak nebo je tahle karta nenormální.... |
Konosament
![]() |
|
přesně tak"jediné co teď udělám, že se postavím na černou obrazovku ČT1, udělám ze stránek skylinku reautorizaci a nechám to puštěný celou noc - a ráno uvidím, jestli se stane zázrak nebo je tahle karta nenormální...."to jsi měl udělat hned,ráno napiš sláva,už to jede ![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: druhá stejná karta v Golden 980HD nefunguj...mňo, hezky jsem si sebou pokecal koukám - tak právě to naskočilo, všechny HD programy jedou jedna báseň - sice mě to vůbec nepustí do záložky o Kartě v řádku provider FFFF - hned mě totiž vyhodí z MENU, zahlásí Card error a hned poté Card inserted, ale na to už se.e Bílej Tesák. hlavně že všechno funguje - takže díky za podporu - jsem z toho ale docela jelen - asi je to tím, že mám jen Uničtečku a navíc nemám certifikovaný přijímač pro Skylink ready ![]() |
Konosament
![]() |
|
ne jeleneúplně jednoduchý,máti to nepoužívala,karta neměla nové zápisy a přišly teď,normálka![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
co jsem psal04.04.2015, 21:11.31koukni v menu,jestli máš aktivní zápisy jsi netrpělivý,nejlépe nic neřešit,zapnout sat a jít spát,ráno moudřejší večera ![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |