Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

druhá stejná karta v Golden 980HD nefunguje

hallo, boys, co dělám špatně ? Máti je v dlohodobě pryč, tak jsem jí vytáhl z jejího Topfieldu 6000 kartu Irdeto/Ice, abych ji vyzkoušel ve svém Golden 980HD ( uničtečka ).
Jsou to prakticky úplně stejné karty s označením Irdeto, předčíslím 42 a kecy na kartě ( jedna je ICE 2, druhá ICE 7 ). Ta její se liší jen v tom, že má kolem toho zlatého rámečku navíc děrování, což moje nemá...
.
na její kartě jedou jen SDS programy, páč HD telku nemá - před rokem jsem jí naposled koupil flexi 7 s eurosportama a jelo to.
.
Ale ta její karta v mém Goldenu prostě nejede :O . na mojí kartě mám digi základ se všemi HD kanály....
.
když jsem vyndal ze slotu moji kartu a strčil tam tu její, tak bez šance, žádný HD program, ani ČT1, nova sd atd. jen óčko, noe...dal jsem znovu celou manuální instalaci, udělal na její kartě reautorizaci a nic - je to s.h.i.t výsledek ;P
.
nevím co dělám špatně, přece když jsem jí na ní zaplatil servisní poplatek, tak na ni musím chytit úplně stejný programy jako na tu moji ne :lookaround:

Konosament
Registrace: 12/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: druhá stejná karta v Golden 980HD nefunguje

Zdá se že budeš muset buď udělat reautorizaci karty nebo poslat nějaké love na účet skylinku, tj. zaplatit sevisní polatek, více info na stránkách skylinku.

dvb.cz
Registrace: 1/2006

RE: druhá stejná karta v Golden 980HD nefunguj...

ahoj dvb.cz kolik je Ti roků ?
.
píšu, že jsem udělal reautorizaci její karty, abych tuto možnost vyzkoušel a servisní poplatek má zaplacený do roku 2016 - přes administraci práv spravuji v zákaznické zóně obě karty, moji a její a všechno tam vidím a taky jí všechno platím ......

Konosament

doufám, že to nemá nic společného s tím, že skylink má v zákaznické zóně u té karty uveden typ přijímače "Můj přijímač: Topfield 6000 CR" a vpravo je ikonka ala zámek - nevím, k čemu je toto nutný :O

Konosament

mistre konosamente, chytit muzes jenom syfilis (tez prijice nebo lues), vse ostatni je ve tvych rukou

rj45
Registrace: 6/2007

Co to je 980HD? :lookaround:

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

To Konosament,ak máš zaplatený SERPO a dáš reset pinu Irdeto na uvedenú maminu kartu,prepni na ČT1,alebo STV 1 a nechaj načítať na kartu zápisy,karta je asi bloknutá.Alebo sa pozri do STB cez menu,podmienený prístup a zisti či STB kartu vidí a či je povolený prístup na kartu.Na skúšku po resete pinu by som na niekoľko sekúnd aj vypol STB,skús a daj vedieť čo pomohlo.Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

a áš tu kartu v modulu nebo jenom ve čtečce? Sedmičky musejí být v modulu, alespoň já to tak mám

ladada
Registrace: 2/2009

vlado

má pravdu,koukni v menu,jestli máš aktivní zápisy R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

kartu mám jen v uničtečce - má dva sloty - moje karta tam běhá, mám ji teď v prvním slotu, když jsem na stejnou pozici strčil tu její, tak nejela - problém je, když najedu na informace o kartě - při klepnutí na general information nebo advance management se info někdy objeví, ale jak kliknu třeba na all providers, tak to třeba zatuhne a musím vypnout satelit..a někdy to naskočí
.
nebo hlásí slot0:card removed, pak hned card inserted, no prostě blázinec - ale dělá to i ta moje - zobrazování informací o kartách je v té uničtečce naprd....ale ta moje karta tam jezdí jak hodinky včetně všech balíčků...
.
mám dva sloty, a když tam strčím obě, tak se mi ukážou slot1 - card cryptoworks a slot2: card cryptoworks, ale když jsem tam nechal jednu tak mi hlásí třeba slot 0 - card removed - jakej slot0 - ten tam vůbec nemám ....nevím co ty goldeny blbnou, ale jen pokud v menu najíždím na záložku KARTA a rozklikávám ty tři nabídky general, advanced a ta třetí teď nevím co je - u všech providerů je uvedeno FFFF - i u mojí .....

Konosament

jak mám ty aktivní zápisy zkontrolovat, když je nevidím ani na mojí kartě a ta mi jede jak hodinky ?? U general information žádný zápisy nevidím, u advanced je taky velký kulový - tak kde je mám vysvítit :O ? A to se ptám na moji dobrou kartu, ne tu druhou ....

Konosament

nemotej

dvě karty,nech tam jen to ,co nejde a koukni na zápisy,jestli FFFFF,na to hoď kládu,hlavně na datum do kdy R^ :laughing: R^

pierrepetr

tak tu

kartu vrzni jinam,třeba do toho topfieldu,jestli pojede
"Máti je v dlohodobě pryč, tak jsem jí vytáhl z jejího Topfieldu "
tak asi nebyly dlouhodobě obnoveny zápisy R^ :laughing: R^

pierrepetr

Co tam máš vůbec za FW? V 9080, pokud to tedy je ona, jede ICE jak lusk.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

BIDLO

podle mě je jen netrpělivej,zítra budou zápisy,když to nechá přes noc zapnutý na čt1,koudelka by napsal,že je jedno na čem,mě to chodí nejlépe na čt1,nebo čt2 nehádé R^ :laughing: R^

pierrepetr

takže trochu systémově:
1. přijímač je GI-S 980 CRCI HD. model 7101_AMSTAR
výpis systémových informací
verze softwaru: 1.2.65
verze loaderu: V1.3.03
poslední aktualizace: 22.12.2010
.
2. pro jistotu budu pracovat jen s horním slotem - spodní mi občas hází card error ...
3. Teď tam mám svoji vlastní kartu a na info o kartě mám (pominu-li záložku general information ):
CRYPTOWORKS CA - AVAILABLE PROGRAMME PROVIDERS - all providers a pod tím 4 řádky vždy stejné Operator:FFFF
- jen pod tím prvním je nějaký obsah - resp. 12 řádků typu Product 03ED a podobně - většina má uvedený time 4.4.2015 - 4.5.2015, některé jsou o den posunuté ....
.
¨tak s výše popsaným vybavením mi moje karta v tom Goldenu funguje jako hodinky i v případě přiobjednání balíčků
.
a teď tam jdu strčit ( vyměním v horním slotu) dle mého názoru druhou naprosto identickou kartu - měly by jít v hlavním MENU všechny programy, které ten Golden zvládne a v rámci obsahu DIGI balíčku včetně HD - mám nastaveno v menu ÚPRAVA PROGRAMŮ - OBLÍBENÉ, kde by to mělo jet - čekám na výstupy :lookaround:

Konosament

a teď tam jdu strčit ( vyměním v horním slotu) dle mého názoru druhou naprosto identickou kartu -a zkontroluji to samé u této karty R^ :laughing: R^

pierrepetr

tak tady bohužel "identická" karta pracuje jinak
1. jdu na záložku KARTA - slot1 - CRYPTOWORKS - odkliknu
2. vybírám AVAILABLE ENTITLEMENTS
2. Objeví se nabídka:
ALL PROVIDERS
No label
No label
No label
No label
místo 4x Operator FFFF - resp. ta nabídka tam nejdřív byla, po rozkliknutí prvního řádku Operator FFFF jsem na chvíli zahlédl dva řádky Product xxxx ale hned to všechno zmizelo - hláška Card Error, pak hned Card inserted a z MENU to skočilo na obraz programu
.
po následném vrácení se do nabídky Available programs už naskočily ty No Label - zůstal jsem viset na řádku All Providers a satelit zatuhl - jediná pomoc byla jedině tvrdé vypnutí a zapnutí zadním knoflíkem
.
teď po tvrdém restartu jsem šel znovu na KARTU a v AVAILABLE ENTITLEMENTS vidím opět 4 řádky klasické Operator FFFF
.
kliknu na ten první a vidím nyní 2 ty kódy Product 7FFE a ještě jeden - oba mají platnost 4.4- 4.5.2015.
.
jediné co teď udělám, že se postavím na černou obrazovku ČT1, udělám ze stránek skylinku reautorizaci a nechám to puštěný celou noc - a ráno uvidím, jestli se stane zázrak nebo je tahle karta nenormální....

Konosament

přesně tak

"jediné co teď udělám, že se postavím na černou obrazovku ČT1, udělám ze stránek skylinku reautorizaci a nechám to puštěný celou noc - a ráno uvidím, jestli se stane zázrak nebo je tahle karta nenormální...."
to jsi měl udělat hned,ráno napiš sláva,už to jede R^ :laughing: R^

pierrepetr

mňo, hezky jsem si sebou pokecal koukám - tak právě to naskočilo, všechny HD programy jedou jedna báseň - sice mě to vůbec nepustí do záložky o Kartě v řádku provider FFFF - hned mě totiž vyhodí z MENU, zahlásí Card error a hned poté Card inserted, ale na to už se.e Bílej Tesák
.
hlavně že všechno funguje - takže díky za podporu - jsem z toho ale docela jelen - asi je to tím, že mám jen Uničtečku a navíc nemám certifikovaný přijímač pro Skylink ready ;P

Konosament

ne jelene

úplně jednoduchý,máti to nepoužívala,karta neměla nové zápisy a přišly teď,normálka R^ :laughing: R^

pierrepetr

co jsem psal

04.04.2015, 21:11.31

koukni v menu,jestli máš aktivní zápisy

jsi netrpělivý,nejlépe nic neřešit,zapnout sat a jít spát,ráno moudřejší večera R^ :laughing: R^

pierrepetr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra