![]() |
|
ciernobiely obraz cez cinchprisla mi z ciny parkovacia kamera a DVB-T2 modul do auta , chcel som to vyskusat na monitore a TV ale vsade mi ide cez cinch ciernobiely obraz.. ked to prepojim cez HDMI ide farebne .. neviete preco ? v aute bude samozrejme len cinch pripojenie a nie HDMI |
fuckerman
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 225 |
![]() |
|
ciernobiely obraz cez cinchNeleze z kamery po cinchi NTSC? |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: ciernobiely obraz cez cinchhmm je to mozne kedze je to z ciny ale na tv nikde nevidim prepnutie medzi pal a ntsc mam 23" LG DM2350D-PZ |
fuckerman
![]() |
|
VideoformátMáš to navolené na S-Video, je třeba navolit kompozit, resp CVBS.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: ciernobiely obraz cez cinchno ten monitor ti povoli navolit len to co mas zapojene v mojom pripade komponent a ten ide cierno bielo to znamena ze tv ide v PAL a moduly z ciny na NTSC len ten monitor nema funkciu na prepnutie z PAL do NTSC skusal som to na troch zariadeniach vsade to ide ciernobielo , iba cez HDMI farebne |
fuckerman
![]() |
|
RE: ciernobiely obraz cez cinchLezou z kamery 2 cinche? Bývá to červený a žlutý. |
konas
![]() |
|
RE: ciernobiely obraz cez cinchz kamery iba jeden a to zlty , z dvb-t2 lezu 3 zlty , biely a cerveny vsetky som zapojil obraz cierno biely a trha sa zvuk OK , ked to zapojim cez HDMI vsetko slape krasne ako z rozpravku nechapem tomu |
fuckerman
![]() |
|
RE: ciernobiely obraz cez cinchNěkteré kamery jsou, i na našem trhu NTSC, některé mají i funkci automatického přepínání NTSC - PAL. Musí se ale AUTO někde navolit. HDMI je digitál, ten tyhle normy neřeší, jen snímkovou frekvenci, ale s tou si TV a monitory poradí. |
konas
![]() |
|
RE: ciernobiely obraz cez cinchNič nevolte,neprestavujte,je to v poriadku,tak ako to je.Samozrejme ak v aute použije monitor k tomu pripravený,to je trebárz z autorádia,zrkadlo s monitorom,alebo len samotný monitor na palubovku,všade bude obraz z kamery farebný.Už som montoval desiatky takýchto kamier,dokonca VF prenosom,bez kábla/cez celé auto.cca.5 m/ a vždy som mal obraz vo farbe.Toto čo skúšate,je len lická funkcia overenia či je kamera funkčná?Neviem na čo to je dobré,ak nemáte možnosť spojiť kameru s monitotm na ktorý sa to bude v aute pripájať?DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
@feckermanPredsa v menu Display Setting v DVB-T2 musíš mať možnosť nastaviť Video Mode na PAL...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: ciernobiely obraz cez cinchčo je to lická ty tárajvusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
To oneeeeeTebe by sa asi niečo stalo,keby si si nerypol,že?Laická pre doplnenie,lebo inteligent si to domyslí,(nevhodné slovo)ovi to treba napovedať,čo je tvoj prípad.Poprosím,nemontuj sa do odbornej diskusie,ako laik tomu nerozumieš.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
no uchouž si zaparkoval na inom fóre . to zas bude drístov. hej určitým veciam nerozumiem.ale to iba, keď sú to tie tvoje.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: ciernobiely obraz cez cinchdnes som to skusil zredukovat cez scart a tam ide farebne , takze cez HDMI farebne , cez redciu scart farebne iba cez cinch ciernobielo sranda |
fuckerman
![]() |
|
RE: ciernobiely obraz cez cinchVšak jsem ti psal, že ti po cinch jde polovina signálu S-Video.Prostě ti chybí chrominance. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: ciernobiely obraz cez cinchTak mi to nedalo a podíval jsem se na manual LG DM2350D-PZ a nenašel jsem tam cvbs vstup. Máš tam 2xHDMI, scart,RGB z PC, USB in, a component IN - složkový vstup YPbPr. Jestli cpeš cinch do Y, tak to logicky jde černobíle. Analog zvuky jsou v poho ale obraz cvbs tam jde JEN přes scart. |
konas
![]() |
|
![]() |