![]() |
|
bundesliga Eurosport 2prosim o info o utkani Bayern-Dortmund na Eurosport 2 |
kelmy
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: bundesliga Eurosport 2?????????????????????? |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 107 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: bundesliga Eurosport 2Aké info?![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: bundesliga Eurosport 2Info najdeš na eurofotbal.cz.Ale až příští týden,těsně před zápasem. |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 253 |
![]() |
|
@kelmyTo snad není tak těžké si to na livesport, liveosat dohledat, ne?Jelikož se hraje kvalifikace, tak: 27. Spieltag 04.04.2015 | 18:30 Uhr zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
jste Turci?Normálně se optal, já to třeba chápu. Některý musej místo mlčení udělat 35x otazník.Termín už sen dal gunter. |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
hogo fogo 11111Ty to chápeš ?? Pak je mi Tě taky líto..A podle toho to tady vypadá ta diskuze a uroven. Zoufalej dotaz,zoufale formulovanej,zoufale položenej,zoufale o ničem,ze sat.příjmem nic společnýho.Tazatel byl jen línej někde pohledat a Ty napíšeš že je to v pořádku a OK. Příště napíšu:prosím o info kolik hrál vloni Real s Valenci?A ty napíšeš normálně se optal já to chápu.... no nic asi jsme trochu jinej. |
pat
![]() |
|
samozvanej admine Pateraději bych mlčel |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
hogo ..Neboj já už se se vyjadřovat nebudu jen mi udivilo že někdo může napsat že je to dotaz v pořádku...Na Alik.cz jsou ty diskuze plnohdnotnější |
pat
![]() |
|
pat-alik cz.priste se uz budu tazat jak ovlivnuji synchroimpusy obvod separatoru-spojitost s prijmem je tu bezesporu-vyznam slova zoufalstvi asi neznas |
kelmy
![]() |
|
@patloni 2:2 (hrálo se 4.5.2014)... CR7 srovnával až v 92 minutě .-) |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
pf09Jasně díky![]() ![]() ![]() Jenže pak sem skočí takovej mamlas jako "kelmy" děs v očích a vyhrkne "nějaké info Dortm-Bayern."(ještě to otočil) Ten ani neví že se to hraje až za týden a v Dortmundu,ten ani nenapsal jaké info chce ? Barvu dresů?sestavy?zranění? nebo co bude k obědu...prostě výkřik do tmy. Ten se tu bude za týden ptát jestli někdo náhodou neví kde bude letos v MS hokeji |
pat
![]() |
|
RE: bundesliga Eurosport 2Klídek sokolíci v tento krásný poobědový čas. Polévka s játrovými knedlíčky a pečený králík s bramborovým knedlíkem se musí nechat uležet. PS: Březina už to má za sebou![]() ![]() |
pf09
![]() |
|
@kelmyNezkoušej tady na nás separátory a jiný fintičky.Mě by ale strašně zajímalo a doufám že mi odpovíš když si založil tak užasné a náročné téma. Jaké info by jsi chtěl o zápase Dortm.-Bayern na Eurosp.2 vědět ? Jsem strašně zvědavej co tě zajímá a zajímalo a co s Tebe vyleze za moudro. |
pat
![]() |
|
RE: bundesliga Eurosport 2on možná kelmy dostal strach, že 4.4. je na Eurosportu2 v 17:30 uveden sestřih a live přenos až v 18:00, kdežto na LiveOnSat je začátek přenosu v 17:30. Apropos - lupeny ještě jsou - nejlevnější za 170 éček :-) no nekupteto. |
pf09
![]() |
|
omluva patna zapas jsem se tesil -v prog. ten den jsem jej nenasel-proto ten zoufaly dotaz-pozdeji dle odpovedi jsem zjistil omyl o 1.tyden-zato jsem mamlas ---nyni k k tech. diskusi kterou zadas-separ. synchro.nejsou finty -ty proste nevis Aliku-zajimalo mi mne jak vychazis se svym okolim- |
kelmy
![]() |
|
![]() |