![]() |
|
Skylink Fastscan chyba v dnesni aktualizaciPrave me prijimac nacetl novy seznam a je tam chyba s pridanym programem TV RECORD HD. Program není jiz momentalne dostupny na Astre 19,2E TP 11068/V 22000 5/6 DVB-S/QPSK a program Fashion television z TP 11421/H 22000 5/6 DVB-S/QPSK je rovněž vypnuty. Technisat opravil nazev na tecku. Tak bych chtěl poprosit mistra Koudelku o napravu az bude zase nova verze seznamu, pokud to zde bude cist. Jinak dik za německou verzi Servus TV HD.![]() |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: Skylink Fastscan chyba v dnesni aktualizac...Dal jsem ti pekne oba Servus kanaly vedle sebe![]() |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
RE: Skylink Fastscan chyba v dnesni aktualizac...Koudelko, koudelko, jak jsi mohl neco nekam dat, kdyz podle vlasnich slov nemas s M7/Skylinkem nic spolecneho ???Nekacas ty tak trochu ? :) |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Skylink Fastscan chyba v dnesni aktualizac...A proč je Retro Music zastrčené na předvolbách někde daleko v pr...i, proč neni na pozici mezi hudebními Óčko, když Retro vysílá volně? |
pepa12
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
RE: Skylink Fastscan chyba v dnesni aktualizac...Retro je tam este od doby kedy bolo platene, mohlo by sa vysvihnut vyssie... takisto mi v slovenskom fastscane nejde do hlavy preco nie su zoradene cz stanice logickejsie - ct spolu, primy spolu, novy spolu... chapem ze kazdy ma svoje oblubene poradie ale takto by mi to prislo logickejsie... |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Skylink Fastscan chyba v dnesni aktualizac...Asi jste si nevsimli ze odpoved byla pro Hypera![]() Prosim admina, aby tema uzavrel. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
![]() |